Április 30,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Azt eddig is tudtuk, hogy magyar az, aki fideszes. Miniszterelnök meg az, akit dugdosni kell

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,582,500 forint, még hiányzik 417,500 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Akkor hát folytatódjék a kampány, drága választópolgárok! Ne hazudjuk el, hogy sorra készülnek a miniszterelnök úr halált megvető bátorságáról és irigylésre méltó munkabírásáról szóló csudálatos propagandavideók. Két napja Egerben spontánkodott ő: helyi, konszolidált, fideszes családokhoz kopogtatott be, elnézést kért a késésért, és a merevrészeg kukásemberrel ölelkezve mosógépként árulta Nyitrai Zsoltot.

Mára elkészült a tegnapi, dunajújvárosi kampányolást megörökítő, remekbe szabott darab. Úgy tűnik, minden sínen van, mindenki boldog. Megy az önfeledt kacarászás, poénkodás, minden, ami kell:

Szép dolog ez az alternatív valóság, pláne választások idején hasznos dolog, ennek ellenére gondoltam, szólok, hogy kimaradt a videóból ez meg az:

Vagyis Orbán Viktor elment Dunaújvárosba, ahol:

  • megpróbálták titokban tartani érkezésének hírét;
  • a titkolózás ellenére tüntetők is várták a helyszínen, akik a vejére és az Elios ügyre emlékeztető molinókkal fejezték ki rajongásukat;
  • a titkolózás ellenére újságírók is várták a helyszínen, akik a Modern Városok Program szétlopásáról kérdezték;
  • a testőrei védték meg az újságíróktól és a tüntetőktől, hiszen köztudott, hogy egy miniszterelnök szóba áll azokkal is, akik nem az ő rajongói; ha négy évig nem is, legalább választási kampány idején.

Vagyis Orbán Viktor elment kampányolni Dunaújvárosba, ahol beült a helyi tévéstúdió mikrofonállványa elé, ahol zárt körben megveregette a sajátjai vállát, átvett egy spontán ajándékot a helyi jégkorong csapat részéről, fotózkodott a fiúkkal, elmondta, hogy kell nekünk ez a város, nyenyerészett a fideszes hölgyek legnagyobb gyönyörűségére, és utasításba adta, hogy hajrá, magyarok.

Azt eddig is tudtuk, hogy magyar az, aki fideszes. Miniszterelnök meg az, akit dugdosni kell, védeni kell a nyilvánosságtól, aki nem mer kimenni az utcára, csak akkor, ha biztos lehet abban, hogy fideszesek jönnek szembe. Szép teljesítmény ez, Viktor! Erre ment rá három évtizednyi megélhetési politizálásod. Hogy rettegsz a saját népedtől. Nem akarom elrontani felhőtlen jókedvedet, de lesz ez még rosszabb is.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.