Május 21,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Szegénykék

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,617,520 forint, még hiányzik 1,382,480 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A Nemzeti Konzervatívizmus Konferencia (NatCon) egy szimbolikus esemény, amely jól írja le Európa helyzetét – mondta a miniszterelnök újságíróknak nyilatkozva szerdán Brüsszelben. Orbán Viktor szerint Európa a szabadság és az elnyomás határmezsgyéjén egyensúlyoz.

    A miniszterelnök a NatCon második napján azt nyilatkozta, hogy a rendezvény betiltása, majd később az engedélyezése olyan, mintha a nyolcvanas évek végén lennénk Magyarországon, amikor a „szabadság erői, meg az elnyomás erői viaskodnak egymással”.
    „Örülünk, hogy még szabad beszélnünk Brüsszelben” – tette hozzá.
    Arra a kérdésre, hogy mi a nemzeti konzervatívizmus legfontosabb feladata most, azt válaszolta: szabadság, család, béke. (MTI)

Igen, szar ügy, amikor küzdeni kell azért, hogy valahol megszólalhasson az, aki meg akar szólalni. Erről beszélhetne a legtöbb ellenzéki politikus, akit még véletlenül sem hívnak meg a közpénzmédiába, ellenben gátlástalanul karaktergyilkolják őket, mesélhetnének azok az előadóművészek, akik igen nehezen találnak – ha találnak egyáltalán – olyan vidéki helyszínt, ahol felléphetnek, miután nem éppen dicsérőleg nyilatkoztak a kormány ténykedéséről, beszélhetnének az ellenzéki pártok, akik hiába hívnak össze parlamenti bizottsági üléseket, a kormánypárt nem méltóztatik meghallgatni sem őket, beszélhetnének azok a politikai színpadra lépő civilek, akiket széttép a közpénzből zabáltatott mocsármédia, lekurváz, befotózik a szoknyájuk alá, beleturkál a magánéletükbe, beszélhetnének erről a felvásárolt, beszántott, elfoglalt, bezárt független lapok és portálok, mesélhetne róla az a református lelkész, aki ki mert állni a színpadra, mire még aznap kirúgták az állami cégtől. Szóval tudnának sokan mesélni erről, de ez nem zavarja a szélsőjobbos Putyin-rajongókat, nekik csak a saját kis problémájuk hasogat. Abban biztos vagyok, hogy ezért fognak jajveszékelni még hetek múltán is. Szegénykék! Jut eszembe! Legalább mi fizettük a bulit?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.