Május 21,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Tényleg kell a változás, de nem úgy

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,617,520 forint, még hiányzik 1,382,480 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ha nem lesz változás Brüsszelben, akkor Európa belesodródik a háborúba. A háború vagy a béke a választás tétje június 9-én. Csak a béke a megoldás és a békére csak a Fidesz a garancia – jelentette ki a kormánypárt választási manifesztumára utalva Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának elnöke a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

    Gál Kinga úgy fogalmazott, sokszor volt fontos egy választás, de ilyen hatalmas tétje talán még egyiknek sem volt. A képviselő ezért erős kampányra számít.
    A Fidesz alelnöki posztját is betöltő politikus kifejtette, a manifesztum rövid, de velős dokumentum, azonosítja a Brüsszelben tapasztalható legfőbb problémákat.
    A Nemzeti Konzervativizmus Konferencián (NatCon) történtekre utalva Gál Kinga hangsúlyozta, „a hét elején szembesültünk azzal, hogy mekkora probléma van Nyugat-Európában, mekkora probléma van Brüsszelben”. Gyakorlatilag nincs szólásszabadság, veszélyeztetik a véleménynyilvánítás szabadságát – tette hozzá.
    Húsz évvel az uniós csatlakozásunk után „ott tartunk Nyugat-Európában, hogy betiltanak egy rendezvényt” – az ezt elrendelő helyi polgármester végzése szerint – azért, mert tradicionalisták a résztvevők, konzervatív szemléletmódot sugároznak, a nemzeti szuverenitás védelmére összpontosítanak – közölte a képviselő.
    A politikus leszögezte, óriási a tét. Véget kell vetni az ideológiai háborúnak, a gondolatrendőrségnek, ami most Brüsszelben uralkodik, újra ki kell állni a szabadságunkért. Nemet kell mondani a háborúra, a migrációra, a gender- és LMBTQ-propagandára – mondta.
    Gál Kinga szavai szerint az EP teljesen elvesztette realitásérzékét, józanságát, és „erőltet minden olyasmit, ami rossz az európai embereknek”.
    A képviselő arra figyelmeztetett, ha nem lesz változás Brüsszelben, akkor Európa belesodródik a háborúba. Amennyiben nem állítják meg a migrációs hullámot, és nem védjük meg a határainkat, akkor ezek a migrációs hullámok tönkreteszik az európai nemzeteket. Ha a genderpropagandát nem sikerül megfékezni, el fogják venni gyermekeink jövőjét.
    Változás kell, le kell váltani azokat, akik mostanra elbuktak, hiszen nem tudták kezelni a válságot, megvédeni a békét Európában, nem érték el a közös európai célokat – szögezte le az alelnök.
    A Fidesz politikusai – az egyre erősebb nyomás ellenére – következetesen kitartanak az illegális migrációt, a genderpropagandát elutasító álláspontjuk mellett, kiállnak a békért, hangsúlyozzák a fegyverszünet, a béketárgyalások szükségességét – tudatta Gál Kinga.
    Mint példaként említette, ilyen volt a héten a miniszterelnökre nehezedő nyomás az Európai Tanács ülésen, ilyen lesz az EP következő – immár több mint tizedik – a Fidesz háborúellenes, migrációellenes, genderpropaganda-ellenes álláspontja miatti határozata, ismét „tele valótlan gyalázkodással”.
    A politikus rámutatott: olyan képviselőkre van szükség, akik kiállnak a magyar nemzeti érdekekért. Mint mondta, a „dollárbaloldal” gyakorlatilag megszavazta az összes háborús jelentést, az összes illegális migrációt támogató határozatot, ezért egyértelmű, hogy ők nem fogják megvédeni a magyar nemzeti érdekeinket. Szavai szerint „őket kilóra megvették, és azoknak teljesítenek, akik a megrendelők”.
    Gál Kinga úgy látja, érezhető egész Európában a változás, az igény arra, hogy visszatérjen a kontinens a józansághoz, a normalitáshoz. Ezt ma a jobboldali konzervatív erők képviselik – mondta.
    A politikus bízik benne, hogy a megerősödött, együttműködő konzervatív jobboldal a választások után el tudja hozni a valódi változást, amire annyira szüksége van Európának. (MTI)

Látom, már nem csak az itthoni fideszesek, de az EP képviselők sem kaptak felmentést az alól, hogy a Rogán-Habony-művekben legyártott szövegtől eltérjenek. Ugyanazokat a csúsztatásokkal és hazugságokkal zsúfolt propagandaanyagot tolja most Gál Kinga is, amit bármelyik random narancsszínű papagáj. Miközben azt visítják, hogy mindenki bántja őket és valótlanul gyalázkodik az ellenség, ők szemrebbenés nélkül nevezik árulónak, háborúpártinak, kilóra megvettnek a másik felet, mert az persze nem gyalázkodás. Vagy ha az, ők megtehetik, de velük ne tegye senki, mert rögtön éktelen óbégatásba kezdenek. Abban pedig magam is erősen reménykedem, hogy Európa végre észhez tért, változást akarnak, és elzavarják a büdös francba a szélsőjobbosokat, nácikat, a hazugokat és azokat, akik semmi mást, csak pénzt és hatalmat akarnak. Ideje valóban megtisztítani az uniós politikát.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.