Június 15,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

IMPRESSZUM


KOLOZSVÁRI SZALONNA ÉS HIR-TELEN BESZÓLUNK

Szerkesztők:

Forgács Erzsébet

Hosszú Andrea

Lázár Gergő

Molnár Bálint

Tamás Róbert

Galambos Éva (Sobmalag Luca) 1938-2019 

A Kolozsvári Szalonna és Hir-Telen Beszólunk  az Asociatia Analogika Egyesület szellemi- és sajtóterméke.

Az oldalunkon közölt írások tartalma általában a szerkesztőség véleményét tükrözi.

A Kolozsvári Szalonna és Hir-Telen Beszólunk oldalon megjelent tartalmak jogvédettek. Közlésük csakis hivatkozással, a szerkesztőség beleegyezésével engedélyezett.

A Kolozsvári Szalonna és Hir-Telen Beszólunk fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és romániai törvények védik.

A Kolozsvári Szalonna és Hir-Telen Beszólunk oldal kijelenti, hogy valamennyi adat, hír, információ tartalmának pontosságáért és valódiságáért minden tőle elvárhatót megtesz és elkövet, a felhasznált hírforrásokat a lehető legnagyobb körültekintéssel választja ki, de magának a tartalomnak a pontosságával és valódiságával kapcsolatban semmilyen közvetlen és közvetett felelősséget nem vállal.

Felhasználók adatvédelme:

Bizonyos műveletek elvégzéséhez szükségünk van a felhasználó e-mail címére, amelyet egyszer kell megadnia, regisztráláskor. E-mail címét más célra nem használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk ki. Telefonszám, lakcím és/vagy egyéb személyes adatok megadását nem kérjük, így közlésükért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

Kapcsolat:

[email protected]

mti_hirfelhasznalo (1)