Május 21,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Szerepjáték

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,617,520 forint, még hiányzik 1,382,480 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Gyurcsány Ferenc emberei irányítják a Városházát, ők sodorták csőd közelébe Budapestet – írta a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a Facebook-oldalán hétfőn.

    Szentkirályi Alexandra arra reagált, hogy – mint fogalmazott – a „Gyurcsány-párt a hétvégén ünnepelte, hogy Karácsony Gergely gyakorlatilag beolvadt a pártjukba”.
    „A képek alapján jó hangulatban telt az este a régi cimborák között” – írta a főpolgármester-jelölt, hozzátéve, hogy szerinte felháborító az a „pökhendiség, ahogy Karácsony parolázik Gyurcsánnyal és Dobrevvel a színpadon”.
    Gyurcsány Ferenc emberei irányítják a Városházát, ők sodorták csőd közelébe Budapestet, nem érdemelnek még egy esélyt – jelentette ki Szentkirályi Alexandra.
    Változást Budapesten!- tette hozzá. (MTI)

Ez már nem is csak simán szánalmas, hanem röhejes. Komolyan ez a honvédelmi miniszterné programja, hogy Gyurcsány? Az nem baj, hogy aki képes gondolkodni, az azért tisztában van azzal, hogy Orbán Viktor tudatosan és szándékosan véreztette ki a fővárost? Nekem úgy tűnik, az összes cél annyi, hogy megkaparintsák Budapestet, további tervek nem nagyon vannak vele. Szerintem ez kevés lesz, bár az is lehet, pontosan tudják ők is, ezért nem fektetnek energiát a dologba. Bukásra ítélték Szentkirályi Alexandrát, de el kell játszania a szerepét.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.