Május 21,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Orbán: amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba. Ne hagyjuk Magyarországot, harcolnunk kell!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,617,520 forint, még hiányzik 1,382,480 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban

– közölte Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison. 

A kormányfő kiemelte: a háborúpárti kormányok, a brüsszeli bürokraták, Soros György hálózata milliószám küldi a dollárokat Budapestre a háborúpárti baloldalnak. Akik nem is rejtik véka alá, hogy a megbízóik igényének megfelelően kormányváltást akarnak. A békepárti kormány helyett háborús kormányt, nemzeti kormány helyett Brüsszel és Washington alá rendelt bábkormányt akarnak – hangsúlyozta. 

Hozzátette: ne hagyjuk Magyarországot, harcolnunk kell!

Meg kell védeni a magyar emberek békéjét és biztonságát. Meg kell védeni a gazdasági eredményeinket. Meg kell védeni a családjainkat és különösen is a gyerekeinket. Hogy Brüsszelben is értsék: no migration, no gender, no war! Ez áll a választási manifesztumban, amelyet ma kibocsátunk – mondta Orbán Viktor. (via MTI)

Ez már valami egészen előrehaladott állapota lehet a tudathasadásnak, szerintem ezért kár volt előmászni több mint öt hét után a függöny mögül. A doktorminiszterelnök úr szerintem megfáradt, és olyannyira nyikorog a megkopott lemez, hogy az már szerintem az ő fülét is bántja. Van erről a hamisan csengő, elhasznált, elkeseredett háborús propagandáról bővebb mondanivalóm is, de most csak nagyon röviden szeretném rögzíteni, hogy miközben az ország a technikai csőd szélén egyensúlyoz, és a pedofil kegyelmi botrány mély morális válságba taszította a társadalmat, de nem érkeznek az uniós források sem, és az államháztartás hiányát meghosszabbították Moszkváig és Pekingig, Orbán Viktor azzal szédíti a híveit, hogy mi lenne ha nem az állampárt kezében lenne a kormány.

Ennyit tud tizennégy év teljhatalmú uralkodás után kényszeresen mantrázni: háborúpárti baloldal, Soros, brüsszeli bürokraták, migránsok, gender. Tizennégy év arra volt elegendő számára, hogy egy EP- és önkormányzati választási évben, egy olyan évben, amikor nem tartanak parlamenti választást Magyarországon, nem kell arról dönteni, hogy ki kormányozza az országot, ún. választási manifesztumot ad ki, amiben olyasmire tesz vállalást, amiről idén nem fognak szavazni a magyarok. Nem mintha bárki be akarná/tudná léptetni Magyarországot a háborúba, de senkit nem érdekel, hogy mi lenne, ha nem a Fidesz lenne hatalmon, mert csak a Fidesz van.

Az az érzésem, hogy már ő maga sem hiszi el, amiről hörög, igaz, a helyében én se hinném el. Tényleg megérett az idő a változásra, lehetne venni a kalapot. Nagyon kínos már ezt a tudathasadásos, fárasztó, unalmas hülyeséget ismételgetni, hogy a béke pártján állunk, de közben állandóan harcolunk, lövünk, töltünk, támadunk. Brüsszel elfoglalása helyett ideje lenne a valódi problémákkal foglalkozni. Vagy nem muszáj. El is lehetne engedni ezt az egészet. Nem lenne szégyen, bár jóvátenni az elmúlt 14 évet soha nem fog lehetni.

Ui: igen, előfordul a politikában, hogy a baloldali pártok is kormányra akarnak kerülni. Hallatlan.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.