Június 24,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Összekacsintva, főműsoridőben gurgulázva azon röhögnek, hogy az irritáló libsit véresre verték

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,010,177 forint, még hiányzik 989,823 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Bencsik András: … az Index egyik újságírója most lecsapott egy… vélhetőleg leleplezett egy nemzetközi fasiszta hálózatot, a Kentucky Fried Chicken nevű etetőhelyet.

Szentesi Zöldi László: Azok a régi nácik (röhögés). Amerikaiak, fehérek, protestánsok… ez náci lesz.

Bencsik András: Ahova bement és verekedésbe bonyolódott saját állítása szerint az egyik ilyen vagyonőrrel, vagy hogy mondják, őrrel, aki vigyázott a rendre. Na, most a Kentucky Fried Chicken az elég régóta létezik, és naponta átlag 3000 ember megy be egy-egy ilyen üzlethelységbe (helyiség lesz az, Bencsik – szerk.) és ezek közül egyiket sem verték még agyon a biztonsági őrök. Úgyhogy nyilván egy hatalmas leleplezés.

Huth Gergely (Bayer távollétében műsorvezető): Élek a gyanúperrel, hogy esetleg egy hajnali időpontban történhetett az eset. Egyébként Szabó Zéről, az Index egyik legvéresszájúbb, leggátlástalanabb – most télleg akkor ne bayerzsoltosan fogalmazzak – paprikajancsijáról van szó, akinek a megjelenése is irritáló, a többi részletet pedig nem ismerjük.

Szentesi Zöldi László: Akkor – ha jól értem, András – az nem valószínű, hogy legközelebbi magányos hajnalán Simicska Lajos Veszprém városában a G betűs szóval írja le a KFC-t a rendelkezésére álló plakáthelyeken. Mer’ azér’ itt figyelj, ezek a történetek… én nem tudom, hogy mi történik a liberálisoknál éjfél és öt között, ugye a magyar ember alszik ilyenkor, vagy ha már rendesen elmegy valahova, akkor úriemberkén viselkedik rendszerint… De én nemtom, bevadulnak ilyen fél három, fél négy körül?

Bencsik András: Lelki szemeimmel már látom, ahogy az Index egy másik újságírója bemegy egy cipőboltba, ahol valami rettenetesen súlyos diplomáciai bonyodalomba keveredik az eladókkal, és ez egy újabb bizonyíték lesz arra, hogy barna eső esik és ki kell nyitni az esernyőt.

Ez itt az Echo Tv Sajtóklub címet viselő négyszemélyes polgári-nemzeti-keresztény autofellációs szeánsz hétfő esti részének egy aprócska jelenete. Az öntelt jobboldaliságban gyökerező emberi sötétség és gusztustalanság újfent kikönyökölt az urak száján, midőn azon heherésztek, hogy Szabó Zoltánt, az Index újságíróját ököllel verte véresre a Király utcai KFC egyik biztonsági őre. Az esetről az újságíró fotókat is közölt Facebook-oldalán, amelyekből kiderül, hogy vasárnap este fél 10 és 10 között tért be kedvenc etetőhelyére, ahol a kiszolgálás hagyott némi kívánnivalót maga után, ezért szeretett volna panaszt tenni. Panaszkönyv helyett a biztonsági ember kidobta az utcára és ököllel pofán verte: az orrából ömlött a vér, a száját a balesetin varrták össze több öltéssel.

Ez volt az alapsztori, ezen hetyegtek kedélyesen az urak. Megint kevésnek és erőtlennek érzem a szavakat arra, hogy kifejezzem, mennyire nagy baj van ebben az országban, ha egy ilyen politikától minden szempontból független atrocitás és erőszakos történés ilyen mélysötét, gennyes reakciót képes kiváltani az állampárt szekerét toló, lojális szardarabokból.

Tehát egy magyar állampolgárt véresre vernek egy budapesti vendéglátóipari egységben, a Fidesz túlfizetett barnanyelvű néphülyítői szerint ennek kapcsán pedig az alábbiakat kell gurgulázva, gúnyosan röhögve szóvá tenni:

  • A főszereplő az Index újságírója, tehát a KFC-be nem enni, hanem nácikat és fasisztákat leleplezni ment be, mert ez a mániája.
  • Mivel a KFC elég régóta létezik, mivel naponta többezer ember fordul meg az üzlethelyiségeiben, és még soha senkit nem vertek meg, ezért kvázi röhejes a sztori.
  • Miközben a magyar emberek éjszaka alszanak, vagy ha nem alszanak, akkor úriember módján szórakoznak valahol, a liberálisok – akik értelemszerűen nem magyarok – bevadulnak hajnal fele. Lásd, Simicska Lajost.
  • Az Index újságírója véresszájú és gátlástalan paprikajancsi, ráadásul a megjelenése is irritáló, következésképpen szinte hazafias cselekedet volt pofánbaszni.
  • Ahogy az Index ezen újságírója provokált és botrányt robbantott ki a KFC-ben, úgy várható, hogy legközelebb egy másik indexes újságíró is botrányt fog rendezni egy másik helyen, mert ezek már csak ilyenek.

Sok mélypontja volt, és sok mélypontja lesz még annak, amit a salakmédia és ezek a nagyarcú, hivatásos uszítók objektív tájékoztatás címen művelnek. Nem azt várom el, hogy a véleményüktől és a szponzoruktól függetlenek legyenek, de azt jogosan elvárhatom, hogy ha emberileg trágyadombok is, legalább ne hazudjanak.

Nem jött össze ezúttal sem. Az egész arcpirító gúnyolódást és a klasszikusnak számító áldozathibáztatást arra fűzték fel, hogy a liberálisok éjszaka részegen duhajkodnak – szemben a tisztességes magyar emberekkel -, holott köztudomású volt, hogy az eset este 10 óra előtt történt, amikor talán még a Szentesi-Huth-Bencsik-félék is ébren vannak. És – minden görénység csúcspontja – az irritáló külseje miatt kvázi jogos volt, hogy szétverték a pofáját.

Érdemes lesz ezt a pillanatot is jól megjegyezni, és nem elfelejteni azzal összekötni, hogy a kormány és seggnyalói számára a magyar emberek biztonsága a legfontosabb. Hacsak így nem. Összekacsintva, főműsoridőben, gurgulázva azon röhögnek, hogy a libsi újságírót véresre verték. Nem elítélik az agressziót, ahogy azt minden hasonló esetben, mentálisan és lelkileg egészséges ember elítélné, hanem megpróbálják megmagyarázni, hogy az miért volt jogos.

Azok, akik kidagadt erekkel a nyakukon hörögnek, amikor migránsok erőszakolnak fehér európaiakat, most az erőszakon szórakoznak. Mert annak célpontja egy libsi újságíró volt, az elkövető meg egy fehér, keresztény magyar ember. Arról egyetlen szó nem esett (a KFC azóta elnézést kért az eset miatt, hogy a biztonsági őrt kirúgták), hogy a nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szerzett libsi, irritáló, véresszájú paprikajancsi a fél millió forintos kártérítést egy gyermekekkel, szegényekkel és elesettekkel foglalkozó alapítvány számlájára kérte átutalni. Mert a libsi, irritáló, véresszájú paprikajancsik már csak ilyenek.

Szégyellem magam, bánt, dühít, és elkeserít ez az egész. Csak remélni tudom, hogy a magát konzervatívnak, jobboldalinak tartó oldal nem kizárólag ilyen kútmérgező aljadékokból és lelki árvízkárosultakból áll. Akik szerint az agresszió legitim, ha olyanok ellen irányul, akiket mi zsigerből gyűlölünk.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.