Május 18,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kérdés kikerülve, hazugság letudva, hülye idióták pofája befogva

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,575,270 forint, még hiányzik 1,424,730 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

 

Csütörtök volt, kormányinfó, végigszívtam, merő mazochizmusból, ahogy szoktam. Azért, hogy mindenki mást megkíméljek a kínoktól, összefoglalom a nyilvánvalót. Az normális ember számára persze megmagyarázhatatlan, hogy nemhogy csökkent volna, de hétről hétre – minél mélyebbre süllyednek az immoralitás mocsarába – egyre nő a Kovács-Lázár páros cinikus magabiztossága. Egyszerűen lepereg róluk minden kérdés, ahogy minden felvetésre van valami elterelő, szájbarúgó, kioktató, újságírót hülyének néző válaszuk. Az ildikózást továbbra se tudom megszokni, de ha az érintettet nem zavarja, hát így jártam.

mindenki hülye alapvetés szellemében fogant egyirányúan sehova nem vezető öltönyös-nyakkendős performanszból néhány dolgot  érdemes megjegyezni, úgyhogy mondom:

– Kijelenthetjük, hogy a kormánynak halvány fingja nincs arról, de észérve legalábbis egy darab se, hogy miért fogadta el a CEU ellehetetlenítéséről szóló törvényt (jó, azon kívül, hogy Soros és bezzeg Soros, meg nemzeti érdek és meg nem hozott törvények betartásának számonkérése, mikor éppen melyik, egy zűrzavaros, hebegő-habogó, kínosan röhögcsélő csomagolásban). Ennek csak egy apró vonatkozása, hogy Kovács Desikerült? Nemsikerült Zoltánnak például halvány gőze nincs arról, hogy ő valójában milyen diplomát is szerzett a CEU-n, az érvényes Amerikában, vagy nem érvényes, de majd otthon jól megnézi. Minden, amire nem tudják a választ, az a téma szempontjából irreleváns, arról nem kell beszélni. Aki azt sem tudja megmondani, mi áll a diplomáján (tök hihető és életszerű, mindenki más így van ezzel), azzal összefüggésben kijelenthető, hogy kárba ment minden pénz, amit a taníttatására áldoztak. Kovács szócséplő taníttatása pedig szép summa lehetett, a hülye Soros meg kifizette.

– Ez Magyarország, nem Sorosország.

Mi köze egy tanárnak, vagy egy szülőnek ahhoz, hogy hogyan működik egy egyetem? Ez egy állam döntése, szuverenitáskérdés, hogy miként szabályozzák a működését. Értjük. Hát pontosan erről van szó, elvtik! Hogy hetedik éve azoknak van a legkevesebb beleszólásuk az oktatást érintő kérdésekbe, akiket a leginkább érint, mert ott is ti és a rögeszméitek a főszereplők. Ha beismerő vallomásnak szánta (nem, nem annak szánta) a mindenhez is értő, meg a jobbján arrogánskodó sötét alak, akkor szólok, hogy eddig is tudtuk, és szánalmasnak tartjuk, ahogyan igyekeztetek letagadni. Ha a Soros-fóbia és a védhetetlen védésének hevében kicsúszott, akkor is csak a mérhetetetlen aljasságotok bizonyítéka.

– Amikor a miniszterek elnöke és tetszőleges kormánypárti biodíszletek össze-vissza, egymásnak ellentmondóan nyilatkoznak adott kérdésben (Orbán: a CEU-val nem kell egyeztetni, XY túlfizetett táskahordozó: minden jogszabályi módosítás esetében fontos az érintettekkel való egyeztetés), a szellemi fogyatékosnak nézett gondolkodó ember meg rákérdez, hogy mi a fasz van, akkor – a jövőre nézve jól jegyezzük meg, vagy ne – az van, hogy mindig a miniszterelnöknek van igaza, mert a kormány az egy hierarchikus struktúra.

– Balog Zoltánnak például következésképpen nincs igaza, pedig neki valószínűleg Freud könyökölt ki a száján, amikor tegnap elismerte, hogy a kormány nem szeretné, hogy a CEU így működjön, ebben a formában. Tehát akkor Lázárnak meg azért van igaza, mert ő meg felette áll Balognak a hierarchiában és mert 5 percenként bizonygatta, hogy Sorost nem a CEU miatt gyűlölik, hanem mert migránsokat akar ráuszítani Magyarországra, ez mozgatja minden lépését, pénzeli őket, meg a civileket, meg a fél világot.

– Más: Orbán Viktor ma elmondta Lázár Jánosnak, hogy tegnap óta megvilágosodott. Szemerkényi Réka washingtoni nagykövet visszahívása mégsem nőügy. Úgy értettem Lázártól, hogy Orbán Viktor ma reggelre rádöbbent, hogy az ország fele mégiscsak nő, ezért igenis foglalkozni kell a nőügyekkel. Tessék? Akkor most mivan? Akkor mégiscsak van nőügy? Ja nem, nem nőügy van, hanem faszparasztság. Hogy a bocsánatkérést nem érzitek indokoltnak, azon meg sem lepődöm. Legyen elég nekünk is, Szemerkényi Rékának is, hogy mivel Orbán annyi nővel él együtt, amennyivel, egészen biztos, hogy nem akart senkit megbántani, dehogy akart. Olyan egyszer sem fordulhatna elő, hogy ezek a nemzeti hímek legalább egyszer valamiért is elnézést kérjenek. Nem létező méltóságukon aluli volna.

– És végül: megdöbbenéssel vettem tudomásul, hogy Lázárnak fingja nincs arról se, hogy mi történik a Fideszben. Aggasztó, hogy olyan dolgokról nem tud Lázár, amikről még Rezsiszilárd is tud és tele is pofázta a pártmédiát ma reggelre. Miszerint jön az állampárti válaszreakció a Jobbik korrupciós plakátjaira. A Fidesz szellemi birkozója már azt is tudta reggel, hogy Vona Gábort Simicska bábjaként fogják ábrázolni, Sorost meg nyilván oda kell képzelni, mert Soros mindenhol ott van, ahol Vona Simicskával összehajol. Ildikó arra vonatkozó kérdésére, hogy a kormány tolja-e az újabb népbutítást és közpénzből fogják-e finanszírozni, Lázár rövidre zárta: ő nem tud semmi ilyesmiről, meg kéne kérdezni a Fidesz kampányembereit. Kérdés kikerülve, hazugság letudva, hülye idióták pofája befogva, aztán ha majd valaki kiperli, akkor hónapok múlva benyögik, hogy hány milliárdot kúrtak el a Jobbik elleni háborúra.

Hát így néz ki a kormány heti Shower Klubja, kormányinfónak álcázva. És nincs számonkérés, nincs addig visszakérdezés, ameddig bele nem taknyolnak a saját hányásukba. És végül is mindenre megvan a magyarázat. A hivatalos, kinyögött, öntudatlanul is bevallott. A miniszterelnöknek mindig igaza van. Úgy értem, mindig a miniszterelnöknek van igaza. Akkor is, ha alkalmatlan, ha bosszúálló, ha rögeszmék mentén kormányoz, ha zsarolható, ha uszít, öl, butít és nyomorba dönt. A Lázárok és Kovácsok meg védik a védhetetlent, ne legyen kétségünk: körmük szakadtáig. Élet-halál kérdése számukra. A gáz az, hogy ebben a nemzeti hierarchiában mi a legalján vagyunk és aki alul van, annak kuss. Akkor is, ha a mi bőrünkre megy a játék. De legalább mostmár papírunk is van a nyilvánvalóról. Hogy ezt az országot egyszemélyben vezeti egy tudatrepedt személyiségtorzulás. Mert ez nem Sorosország, hanem Orbánia. De jó nekünk. adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.