Április 30,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A rinocérosz sírva fakad, amikor az elszabotálásügyi pártkáder pofádat meglátja

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,582,500 forint, még hiányzik 417,500 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Csütörtök volt ma, ezért órákon keresztül kínoztam magam azzal, hogy a menthetetlenül tehetséges Lázár-Kovács páros meg- és kimagyarázó-showjára koncentráltam. Sebesen suhanó fiatalságom drága órái voltak ezek, amelyek visszafordíthatatlanul elmerültek a hazudozás-cinizmus-arrogancia által körbeölelt fekete lyukban. Tömörítek, koncentrálok: minden fasza.

Lázár szerint

– a CEU-ügy körüli felháborodás sima politikai hisztéria.

– Duterte köztörvényes gyilkossal kezet fogni nem egyenértékű a 100 millió talpig tisztességes Fülöp-szigetekivel való üzleteléssel.

– mindenki elismerést/gratulációt érdemel, aki kiöntötte a Heinkent és helyette Csíki Sört ivott.

– természetesen az elmúlt nyolc év politikai felelőssége, hogy 14 ezer milliárd forint EU-támogatás csak arra volt elég, hogy ne rohadjunk meg.

– a Nébih bazinagy élelmiszertesztjének eredménye azt mutatja, hogy 96 termékből 70-nél rosszabb minőségűt adnak a magyaroknak. (Tételesen hazugság, a Nébih semmi ilyet nem állított, mint ahogy például az is hatalmas csúsztatás, hogy nem ugyanaz van az olasz Nutellában, mint a magyarban. De, centire-grammra ugyanaz van benne.)

– amit Joó Hajnalka újságíró (HVG) az utóbbi években írt, annak a 10 százaléka sem volt igaz, 90 százaléka hülyeség. (Igen, ő volt az, aki még a VS.hu újságírójaként kiperelte a Miniszterelnökségtől a Századvég-tanulmányok nevű hatalmas blöff-anyagot).

– a csicska szót személyesen nem használja, de a parlamenti kommunikációba belefér. Senkinek ne legyen illúziója, az elmúlt 30 év legdurvább kampánya jön, amely nem a Fideszen múlik.

Hát  ezek a legsúlyosabb nagyvonalak (akit bővebben érdekel ITT találja a két és fél órás elmehábort). És igen, hétről-hétre így ürít bele a szánkba minden idők legdörzsöltebb tenyérbemászófejű-rókavigyorú mindenhez mindenkinél jobban értő minisztere, aki sunyi és geci beszólásain túl azt is az orrunkra kötötte, hogy mi ennek az országnak a legnagyobb problémája. Nos, ahelyett, hogy az embereknek 120/70-es vérnyomása lenne, itt mindenki 160/110-es magasvérnyomással közlekedik. Vagyis nem az a baj, hogy a kormány naponta hergeli, uszítja az embereket, hanem hogy a vérnyomásproblémáik okán lehiggadni képtelen emberek/pártok – és mindenki hülye – folyton támadják a kormányt.  Értjük? Elhisszük, hogy ezen a színvonalon kedélyeskedik egy kancelláriaminiszter? Pedig de.

Az a helyzet, hogy ehhez a felháborító, magabiztos heti kioktatáshoz Lázár Jánosnak és a teljes bűnbandának szüksége van arra az emberre, akiről már túl régen nem beszéltünk, de ma végre alkalmat szolgáltatott a vele való foglalkozáshoz. Minden kínunk és keservünk egyik stratégiailag fontos okáról (az első három legfontosabban biztosan benne van) a tejbetök pofájú legkártékonyabb fideszes pártkatonáról, Polt Péterről van szó. Ha Matolcsyval egy mondatban kell róla beszélni, az maga az agyhalál.

Na tehát, azt írta az MTI, hogy Polt Péter legfőbb szarelkenő ügyésznek ma jelenése volt Mosonmagyaróváron, ahol átadta a járási ügyészség 205 millió forintból felújított és kibővített épületét. Az MTI-féle szégyenpropagandacső is kihangsúlyozta: az ország rothadásának és korrupcióba fulladásának kulcsfigurájától Polt Pétertől nem lehetett kérdezni, ezért csicskák, érjétek be azzal, amit az elvtárs nagy kegyesen belehányt az orcátokba:

Világszínvonalú szakmai munkát végeznek a hazai ügyészek, ennek egyik elengedhetetlen feltétele, hogy a kiváló infrastrukturális háttér rendelkezésre álljon. A kiváló technikai háttér megteremtése alapvető célkitűzése az ügyészségnek, ennek szellemében egy hónapon belül Szigetszentmiklóson, később Nagykátán, Szegeden, Jászberényben is átadják a felújított ügyészségi épületet. Kitért arra, hogy szerdán érkezett haza Szerbiából, ahol gyakorlati segítséget adott az Európai Unióhoz való csatlakozás felkészüléséhez, ahhoz, hogy a szerb ügyészség az uniós elvárásoknak megfelelően működjön.

Esküszöm, ezek itt mind az MTI-hírben foglalt állítások, mi tagadás, világszínvonalú pofátlanság. A harmadik világot megszégyenítő szakmai szempontok alapján eljáró magyar ügyészség feje, aki fennállása óta falaz a legordenárébb politikai korrupciós ügyeknek – és akkor még egy szót sem szóltam a Mikola-rokon lúgos orvos életellenes bűncselekményének elkenésére tett próbálkozásokról – a kib@szott infrastruktúra minőségében méri az ügyészi munka színvonalát. Hát ja. A világszínvonalú magyar kőművesek uniós pénzből barkácsoltak vadiúj épületet, hogy a Szerbiában szakmaiságot oktató legfőbb gazembernek legyen mit átadni.

Sokkal jobban járnánk, te szégyenfoltja a szakmának, ha az ügyészség alapvető célkitűzése nem a kiváló technikai háttér megteremtésére korlátozódna, hanem mondjuk az összes szabadlábon garázdálkodó köztörvényes bűnöző elítésén izzadnál ekkora kitörő lelkesedéssel.

Miközben te Szerbiában osztod a korrupt eszedet, és mondvacsinált indokokra hivatkozva nem vagy hajlandó nyilvánvaló disznóságok kapcsán elindítani a nyomozást, a megbízóid széthordják a közöst és hetente beleröhögnek a pofánkba. Miközben évről évre egyre kevesebb politikai korrupciós ügy jut el a vádemelésig, miközben a politikai megrendelésre elsikált, visszadobott ügyek száma egyre nő, neked még mindig van annyira vastag a bőr a pofádon, hogy az átadott ügyészségi épületek számában mérd az általad irányított intézmény színvonalát.

Hát öcsém, a rinocérosz sírva fakad, amikor az elszabotálásügyi pártkáder pofádat meglátja. Igen, amennyiben az orosz, azeri, Fülöp-szigeteki, török, kazah, fehérorosz vagy üzbég ügyészség teljesítménye a mérce, akkor valóban világszínvonalon nyomod. Ha a mérce az elkent, elsumákolt ügyek és a szabadlábon urizáló Rogánok és Farkas Flóriánok száma, akkor tényleg minden okod megvan arra, hogy megveregesd a saját válladat. Hát tényleg megcsókolhatod a seggét annak a világszínvonalú magyar kőművesnek, aki olyan remek plafont rittyentett a mosonmagyaróvári járási ügyészség épületébe, ami nem omlott a fejedre ezután a megszólalás után.

És hát persze, hogy kérdéseket nem lehet feltenni a legfőbb ügyész úrnak. Nem hülye ő annyira, hogy ne tudná: ha valaki egész biztosan nem úszhatja meg ezt a jogállam-rombolást, ami itt évek óta folyik, az ő. Ha van valami, amiben világszínvonalon teljesítesz, Polt főügyész, ha van valami, ami miatt az elvtársaid magabiztosan törölhetik belénk a lábukat mindenféle következmény nélkül, az a te szervilis, szakmaiatlan, erkölcstelen lényed és ügykökdésed.

De nyugodj meg, hogy nem vagyunk annyira hülyék mind, mint amennyire hülyének néztek: ahogy a magyar futball teljesítményét nem stadionokban mérik, úgy az ügyészség munkáját sem a felújított ügyészségi épületek száma határozza meg. A minősítést nem neked kell kiállítanod magadról, ne vergődj! Majd megteszik azok, akiket naponta leköptél. Akkor majd végre nem te döntöd el, hogy válaszolsz a kérdésekre, vagy sem. Remélem, hogy megérem és végignézhetem.

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.