Május 18,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mi jöhet még? Hová tartunk?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,564,948 forint, még hiányzik 1,435,052 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

ceun15medium

“ Gondos jogi tanulmányozások után, a CEU arra a következtetésre jutott, hogy a parlament által elfogadott törvényjavaslat hatására, egyetemünk képtelen lenne a további működésre. A CEU arra kéri a magyar kormányt, hogy törölje el a törvényjavaslatot, és kezdje meg a tárgyalásokat egyetemünkkel, egy közös megoldás érdekében.” – mondta Michael Ignatieff, az egyetem rektora.

A CEU ( Közép Európai Egyetem ) 25 éve része a Budapesti egyetemi életnek, diákok ezreit hozzásegítve világszínvonalú oktatáshoz. Az új törvényjavaslat hatására emberek százai veszítenék el munkahelyeiket, valamint több ezer diák esne el világszínvonalú oktatástól.

Délután 2 órakor sajtótájékoztatót tart az egyetem vezetése. A linkre kattintva követhetőek az események.

Mi a véleményetek? 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.