Július 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Elszabadult a hajóágyú, és ez még csak a kezdet

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,369,185 forint, még hiányzik 630,815 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hitler beszéde (az ifjúsághoz), 1938:

„Mi egységes Nemzet akarunk lenni, … és fiataljaim, ti lesztek ez a Nemzet.

A jövőben nem kívánunk osztályokat és klikkeket látni, és nektek nem szabad engednetek, hogy köztetek ezek kialakuljanak. Egy nap egységes Nemzetet akarunk látni, és nektek erre kell nevelni magatokat.

Ha szeretnétek, hogy ez a nép engedelmes legyen, nektek is gyakorolni kell az engedelmességet !

Azt akarjuk, hogy ez a nép békeszerető legyen, de bátor és vitéz is. Ezért azt akarjuk, hogy békeszeretők, de ugyanannyira bátrak és vitézek legyetek.

Nem akarjuk, hogy ez a Nemzet puhává váljon, ehelyett keménynek kell lennie és nektek meg kell keményíteni magatokat, amíg fiatalok vagytok !

Meg kell tanulnotok elfogadni a nélkülözést anélkül, hogy valaha is megtörnétek !”

És így folytatja:

„És amikor már semmi nem marad belőlünk, nektek kell feltartani a lobogót, melyet valaha mi ragadtunk ki a semmiből.

És én tudom, hogy ez nem lehet másként, mert hús vagytok a húsunkból, vér a vérünkből, és a ti fiatal lelketekben ugyanaz a szellemiség lángol, mint ami a mi lelkünket uralja. Ti nem lehettek más, mint egyek velünk!

És mi tudjuk, hogy Németország előttünk!

Bennünk Németország menetel!

És mögöttünk Németország minket követ!”

Orbán beszéde, 2020:

„Ma még kevesen tudják, hogy milyen fontos szerep vár Önökre az önbecsülését éppen visszanyerő, a trianoni száz év fogságából éppen kitörő, a régi nagyság ízére és ösvényére éppen rátaláló, a kishitűség és megalázkodás nyomorúságos gúnyáját éppen ledobó Magyarország jövőjének alakításában. Nemcsak fegyvereik gyarapodó ereje miatt vár Önökre fontos szerep, habár az sem lesz lebecsülendő. Még inkább azért, mert Önök mától egy régi magyar életigazság letéteményesei, mely így hangzik: az élet kötelesség. Magyarország nemcsak túlélt, nemcsak megmaradt, de zászlóit ismét magasba emelve, önbecsülését visszanyerve, nagy idők kapujában és győzelemre áll.

Évszázadok ködébe vész, mikor kínálkozott legutóbb ilyen remek esély, hogy a közép-európai népek a lengyel vezérhajó körül okosan elrendeződve a Balti-tengertől le, a Balkánig maguk szabják meg saját sorsukat. Mi, magyarok ma annyit tehetünk, hogy felkészülünk az együttműködésre, és sürgetjük barátainkat, emlékeztetve őket, hogy a csillagok szerencsés együttállása nem tart örökké.

… tágabb hazánk, Európa hajója éppen megfeneklett, az évszázadok során megszerzett világpolitikai és világkereskedelmi pozíciója megbicsaklott.”

A lényeg pedig itt jön:

„Nyugat-Európa lemondott az évezredes nagyság és sikerek mögötti felhajtóerőkről, az élet spirituális mélységeiről, a házasság és az utódok nyújtotta boldogságról és a nemzeti kultúrák szellemi energiájáról, vagyis lemondott a keresztény Európáról. Helyette istentelen kozmosszal, a családok szivárványosításával, migrációval és nyitott társadalmakkal kísérletezik. Eközben Közép-Európa népei éppen visszahelyezik jogaikba az ősi életösztönöket, a kereszténység felszabadító erejét, a munka becsületét, a nemzeti büszkeséget, a gyerekeink és szüleink iránti kötelességet, ezért mi megvédjük a határainkat, és migránsok helyett a saját gyermekeinkre hagyjuk a hazánkat.

Magyarország mindenek előtt, a Jóisten mindannyiunk fölött! Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok!”

Jó mély levegő, bent tart, kifúj, lelazul.

Ezek plagizáltak Hitlertől, az tuti. Ennyi hasonlóság egyszerűen nem lehet két beszédben.

Nem szeretnék vicceskedni, mert szerintem ez nagyon nem vicces. A hideg futkos a hátamon attól, hogy ezt élőben, így bele a mikrofonba, a tisztek díszsorfala előtt el merte mondani. Nem tudom, mert nem vagyok közel a tűzhöz, hogy ki írhatja ezeket a beszédeket Orbánnak. Azt tudtuk, ki írta Hitlernek. Az viszont kérdéseket vet fel bennem, hogy ha mondjuk Havasi vagy Habony állnak ezek mögött a demagóg, uszító, hergelő, neonáci, fasisztoid kirohanások mögött, akkor az nagyon nagy baj. De még nagyobb baj, ha ezeket esetleg egyenesen Viktorka mondja tollba az írnokának.

Eljutottunk oda, amit már eddig is mindenki sejtett, hogy tudniillik itt azért komoly bajok vannak fejben. Ilyen háborús retorikával teleugatni a magyar étert, felszopni Lengyelországot, szájbavizelni Európát, a saját vállunkat veregetni, több mint nacionalista és egoista ömlengés. De visszakanyarodva: ez igencsak rémisztő hadüzenet nem csak a melegeknek, az Uniónak, az ellenzéknek, a másképp gondolkodóknak, egyszóval mindenkinek, aki nem ennek a lénynek a szekerét tolja, hanem nyílt ellenségkijelölés is egyben.

Kirajzolódni látszik, hogy az ősi recept újragondolt változata napjainkban is teljesen jól tud működni. Elég hozzá egy pulpitus, katonák, zászlók és természetesen a média korlátlan uralása, amin keresztül eljuttatják az üzenetet a népnek. És ebben a beszédben nem csak az uszítás és félelemkeltés van jelen, hanem a zsarolás is. Hiszen ha nem követed a vezért, még pórul járhatsz, ezen ne is gondolkozz, mi több:  ne gondolkozz. Hajtsd végre a parancsot, és előbb tied lehet Orbán országa, bebocsátást nyersz a szektába, taposhatsz felfele és megvilágosodhatsz.

A sötét középkor egy rivaldafényes kosztümös dzsembori volt ahhoz képest, amibe ez az ember visszarugdalta az országunkat, szellemileg és fizikailag. Az egyházzal vérszövetséget kötő démoni figura… ahogy magukra zárták a Bazilika ajtaját, és ki tudja milyen rituálét hajtottak végre ott a Szent Jobbal… Hát erre még az okkultista Adolf is megnyalta volna a szája szélét, az biztos. De ez a mi szégyenünk is, meg valahol az Európai Unióé is, hiszen alapelveikbe ütközik mindaz, amit ez az ember 11 éve büntetlenül mindenkivel szemben megtesz, és ha nem állítjuk meg, akkor meg is fog tenni.

Annyiszor elmondtam és rajtam kívül mások is: ez az alak rálépett a diktátorok vörös szőnyeges útjára, ami emberi életekkel van kikövezve. A saját hívei előtt parádézik, és köp mindenkire, akinek más véleménye. Csúnya és sötét jövőt vizionál, a választásokig még van egy kis idő, de ő már kampányol. Szerintem elszabadult a hajóágyú, és ez még csak a kezdet. Hergelés, kirekesztés, uszítás – ez van a zászlóra tűzve. Nekem meg úgy tűnik, 19-re húz most lapot, mindent vagy semmi alapon.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.