Június 25,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

VENDÉG


Hát nem megint hétfő?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,032,007 forint, még hiányzik 967,993 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

És látom, hogy a főoldalunk vastagon meg van szórva Kövér Lászlóval. Ez az állapot tarthatatlan, ezért úgy döntöttem, hogy jó reggelt kívánok minden kedves olvasónknak, tartózkodjék bárhol is a nagyvilágban. Ha ott éppen nincs reggel, ahol tartózkodik, akkor ne vegye magára: aludjon, ebédeljen, robotoljon nyugodtan tovább!

Mindenesetre vigyázzanak, Budapesten például támadnak a mínuszok,  és valószínűleg jutott belőlük az ország más részeire is. Bár ez így decemberben annyira nem számít meglepetésnek, de azért jobb tisztában lenni az ilyesmikkel. Amúgy remélem tegnapi felhívásunkra való tekintettel kidobálták a lejárt naptejeket. De ha nem, akkor sem történik semmi szerencsétlenség.

Ami a legfontosabb, hogy bár elviselhetetlenül hétfő van, tegnap sikerült egészen élvezhetőre varázsolni az oldal mobilverzióját. Ezért mindenkinek örömmel jelentem, hogy a hétfővel ellentétben a telefonos böngészés immár elviselhető felhasználói élményt nyújt.

Körülbelül elég a szövegelésből, lássuk, mit tartogat számunkra ez a nap. Addig is igyanak egy kávét!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.