Április 30,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mármindjárt jó lesz a vasutasoknak. Is

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,578,300 forint, még hiányzik 421,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép estét! Vagy valami. Meleg van, fáj a fejem, úgyhogy beszéljen helyettem a miniszterek elnöke, mert az mindig jó. Neki, nem nekünk.

„Harminc százalékos béremelést ígért a vasutasoknak 2019-ig a miniszterelnök. Orbán Viktor erről szóló levelét Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter olvasta fel szombaton Nyíregyházán, a MÁV vasutasnapi rendezvényén – tájékoztatta a vasúttársaság kommunikációs igazgatósága közleményben az MTI-t.

Megkezdtük vasútvonalaink korszerűsítését, így 2022-ig összesen mintegy 900 kilométernyi vasúti pálya újulhat meg Magyarországon. Európa harmadik legsűrűbb hálózata azonban mit sem érne, ha nem lennének, akik minden egyes napon életet lehelnek ebbe a rendszerbe. Ezért 2017 és 2019 között összesen 30 százalékkal fogjuk emelni a vasúti dolgozók bérét. Én is azt szeretném, hogy vasutasnak lenni ne csak egy szép hivatás, hanem kifizetődő munka is legyen – köszönte meg Orbán Viktor a magyar vasutasok munkáját.
A miniszterelnöki levél felolvasása után Seszták Miklós kívánt örömteli ünneplést a nyíregyházi juliális helyszínén megjelent mintegy nyolcezer vasutasnak és családtagjaiknak. A minisztert követően Dávid Ilona, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója a vasutasok nevében megköszönte az elismerő szavakat, valamint a vasúttársaság dolgozói iránt kifejezett megbecsülést.”

Remélem, mindenki figyelt ügyesen. Egyrészt a vasutasok szavazzanak a Fideszre, meg másrészt is, mert majd aztán lesz nekik jó világ. Másrészt még 2022-ben is Orbán Viktor fogja emelgetni a tárcsát. Jajó. A nap kommentje Páltól:

„Itt a délvidéken mászkálnak ezek az arabok, vagy ki tudja kik ezek. A közbeszéd, média nincs tele velük. Itt vannak, oszt kész. Enni, inni van nekik, senki nem bánt senkit. Nem értem a magyarországiakat. Eddig se voltam büszke, hogy magyarnak születtem, így hozta a véletlen. De most szégyelljem?”

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.