Július 14,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

Ordítok Blog


Térdelj, paraszt és ne nézz az urak szemébe

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,477,250 forint, még hiányzik 1,522,750 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Amikor jött a megváltó akkor még nem értettük és sokan most sem de sokan térdre hulltak és úgy maradtak másokat erővel löktek a földre térdelj, paraszt és ne nézz az urak szemébe! És térdel már a kétharmad térdel vagy majdnem a háromharmad mert nem telik ételre és turkálóból se divatos és ősztől tavaszig fázik és könyvet sose vesz mert nincs miből és elhiszi hogy ez a világ rendje mert a megváltó azt mondta és a megváltó szolgái azt üvöltik a fülébe hogy ott biztonságos a földön térdelve de le is hasalhat úgy még jobb lesz biztonságosabb és az őseink is hason éltek vagy belevájhatja a körmét az édes anyaföldbe és eltemetheti magát szociális alapon hogy a családját ne terhelje vele akár már élve elkaparhatja magát legalább nem hallatszik az üvöltése amikor jön a fájdalom és nem telik gyógyszerre de ha tele van a szája földdel akkor nem ordít akkor jó hazafi.

Amikor jött a megváltó akkor lopták a libákat és a metrót és majdnem fizetni kellett a diplomáért és majdnem fizetni kellett az orvosért de mostmár nem mert el se jut a diplomáig a gondolatig se a gondolkodásig se már tizenhat évesen mehet közmunkásnak vagy kurvának és teljes a foglalkoztatottság orvos meg úgysincs csak valahol messze ahol a busz se jár de oda úgyse tudja megvenni a jegyet az majdnem olyan messze van  mint a szomszéd gyereke aki azt mondják nem mosogat angliában hanem saját vállalkozása van de azt ki hiszi el mosogat biztos vagy vécét sikál és sírva gondol a hazájára ahol ő is térdelhetne a többivel és nézhetné a barlang falát a biztonságban és ragyogó sötétben mert egyek vagyunk mi mind és káslermiklós imát mond mert születésnapja van a megváltónak és ilyenkor imát kell mondani ha már úgyis térdel az ember.

Amikor jött a megváltó akkor a gázszerelő gázt szerelt az adócsaló kitántorgott amerikás nem tántorgott vissza a kölykök a grundon fociztak ingyen a kurva árulta a testét az orvos gyógyított a költő költött a rendező rendezett de a szar költő versei nem kellettek senkinek mert állva máshogy hangzik mint térdelve mert térden állva más a csengése mindennek a dalnak is és térden állva úgyis mindegy hogy mennyit lop kicsoda mert fölfelé nem nézünk csak lefelé és előre se csak  hátra és aki mást mond az hazudik és nem baj ha milliárdokat lopnak mert annyi pénz nincs is csak kitalálták a libsik.

Amikor jött a megváltó még munkanélküliség volt de már nincs mert aki dolgozni akar elment a picsába és aki nem ment el az maradt a szarban és hálásan köszöni a krumlihéjat és mi boldogan fizetjük az összes munkás bérét akit a kinyaltseggű multi méltóztatik alkalmazni mert jó az nekünk és a multinak is jó és a pénzért cserébe igazán nem nagy ár ha a megváltó látványosan leköpi és néha végigvág rajtuk a mézesmadzaggal mert végső soron megéri.

Amikor a megváltó megérkezett közénk még nem mindenki térdelt de azóta majdnem és hiába ordítanak erdősvirágok és alföldiróbertek mert úgyis mindenki tudja hogy sorosgyörgy és már ordítanak az ügyvédek mert most oda is elértek a felügyelők akik figyelik hogy térdelsz-e hogy ne lógj ki a sorból és az ügyvédek azt hitték nekik majd nem kell csak mindenki másnak de nekik nem és most majd jól megmondják de már nincs kibe kapaszkodni mert alig van talpon valaki és az ő térdhajlatukat is ütni fogják a bottal és vagy hajlik, vagy törik és a faszt nem érdekel ha ordítanak mert ordított a másik is és az meg őket nem érdekelte.

Amikor a megváltó megérkezett még voltak krónikások de már egyre kevesebb mert biztosabb négykézláb úgy lehet zabálni valami lehullott koncot mindig talál az ember állva éhen döglik és senki nem szeret éhen dögleni és amúgy is legyengül és akkor térdre esik és ott már jó a többi között a biztonságban és úgy nem látja őket senki és meg lehet figyelni a férgeket akik ott nyüzsögnek csak addig nem vettük észre őket de közelről jobban látszanak és ők mutatják az irányt és azt hirdetik hogy ők nem térdelnek és nem négykézláb és tényleg mert nincs is lábuk és gerincük és anélkül nem is lehet térdelni csak kúszni és ezt lehet úgy is értelmezni hogy nem térdelnek talán állnak büszkén.

Ameddig nem jött a megváltó addig rossz volt és nehéz de már minden a helyére került és szabadok lettünk és biztonságban vagyunk mert a négykézlábból nehéz nagyot esni és a sötétben nem lát meg minket az ellenség és mindenki megcsinálhatja magát és minden nemzeti lett és közös érték a kurva is csak nem baszhatja mindenki de közösen fizetjük és vannak kincseink nemzetileg és fűtött gyep és helikopter mert futja rá végre de sajnos csak a kerepelését halljuk azt is halkan mert a földön kúszva nem látunk az égig és amúgy is ott a barlang teteje amitől akkor sem látnánk ha fel mernénk emelni a fejünket de nem is merjük mert az veszélyes és amúgy is ki a faszt érdekel.

Már itt van a megváltó és jó lesz minden biztonság van meleg sötét és otthonos bűz itt nem találnak meg a rablók és gyilkosok meg amúgy sincs már mit rabolni tőlünk és nincs mit gyilkolni rajtunk bár még vannak páran nagyterpeszben próbálnak talpon maradni és beszélnek valamit hogy álljunk fel és kapaszkodjunk össze de nem tudunk és nem akarunk mert az veszélyes és amúgy sem tart meg a lábunk és a gerincünk talán már nem is csigolyákból áll hanem haribo gumicukorból amilyet régen ettünk amikor a szomszéd utcában lakó gyerek apukája kamionozott és hozott németből és néha mi is kaptunk egy zöldet vagy pirosat zsebből beleragadt kosztól szépet és mennyire finom volt még emlékszünk az ízére és arra hogy puha volt és hajlékony és az nem tartja meg a testet sehogy.

A megváltó eljövetele előtt nem tudtuk mit akarunk és hová tartunk mert nagy volt a zaj és túl éles a fény és mindenfelé kódorogtunk de akkor megjött ő és egy helyre terelt a biztonságos falak közé és elmondta hogy a két lábon állás baromság mert instabil térden és négykézláb jobb de hason még biztosabb és tényleg neki volt igaza és így kevesebb energia kell és abban is igaza volt hogy a gondolkodás és a beszéd fárasztó és felesleges és mostmár nekünk magyarázhatnak azok akik még állnak mert tudjuk hogy mind bolond még azt sem értik hogy nekik is jobb lenne itt lent büszkén az ősi anyaföldön amit csak úgy tudunk megvédeni ha betakarjuk a testünkkel és így kurvára meg sem érezzük amikor a megváltó a fejünkre tapos a stoplis cipővel amibe harmincöt éve beleszorult a lába és elnyomorodott szegénynek de nem tudja levetni mert belenőtt a húsába és a csontjába azóta szenved tőle és közben büszke is rá és mi boldogan tartjuk oda a hátunkat hogy azon lépkedjen és legyen végre boldog kisgyerek, amilyen soha nem lehetett.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.