Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Én inkább a gondolkodásában és cselekedeteiben is emberségesen viselkedő migráns libsit választanám

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép jó estét mindenkinek! Nagyszerű hírrel indult a nap, megszületett Orbán Viktor második unokája is, így ezzel ismét nagypapa lett. Hogy ez mégis milyen szempontból fontos hír, azt én magam sem tudom, de ha már a brit királyi pár esküvője is oly sok embert lázba hozott, itt van hát ez is. A kislány a Johanna nevet kapta, ünnepeljünk hát mi is. Voltak azért más fontos dolgok is a mai napon, lássuk tehát.

A mai napon ismét kiderült, hogy Ferenc pápa az elmúlt évtizedek leghaladószelleműbb pápája. A problémákat nem azok szőnyeg alá söprésével próbálja megoldani, hanem úgy, hogy beszél róluk. Nem letagadni próbálja azokat, hanem megérteni és elfogadni. Elődeitől eltérően nem középkori eszméket vall, hanem elfogadja, hogy a világ változik, így a vallásnak is ehhez mérten kell fejlődnie.

Történt ugyanis, hogy Ferenc pápa találkozott, a gyermekkorában egy pap által szexuálisan molesztált Juan Carlos Cruzzal. A férfi homoszexuális, ezt a pápa mégsem ítélte el, vagy tekintette bűnnek, hanem a következő szavakat intézte a férfihoz:

Juan Carlos, te meleg vagy, de ez nem számít. Isten teremtett ilyennek; ő ilyennek szeret téged, és engem sem foglalkoztat a dolog; a pápa ilyennek szeret téged. Muszáj megbékélned azzal, aki vagy.

Ezzel Ferenc pápa immár sokadszorra ment szembe a katolikus egyház ősi, sokak számára elfogadhatatlan felfogásával, miszerint a homoszexuális kapcsolat bűnnek számít. Az Index, a The Guardianre alapozó cikke kitér arra is, hogy Ferenc pápa, már megválasztása előtt is hasonlóképpen vélekedett a kérdésről, sőt Buenos Airesben egyfajta spirituális vezetőnek számított. Arra, az újságírói kérdésre pedig, hogy létezik-e egy állítólagos meleglobbi a Vatikánon belül, Ferenc pápa visszakérdezett:

Ki vagyok én, hogy ítélkezzek?

Jó lenne, ha ezt a nagy keresztényi Európa védőszentje és bástyája, Orbán Viktor is megszívlelné. Ő ugyanis minden és mindenki felett kíván ítélkezni. A Fidesz neves megmondóembere Ferenc pápát csak eképpen minősítette: argentin libsi, derék liberális, gender-ben hívő marha, „hiába ismételgeti kretén brüsszeli politikusok kretén mondatait kretén módon”, ettől „migráns marad, mert Argentínában szinte mindenki az”. A Fidesz-hívők nagy többsége számára Ferenc pápa csak egy libsi, a kereszténység igaz megmentője pedig nem más, mint Orbán Viktor.

Ha választani kéne, hogy ki mentse meg vagy a kereszténységet, vagy úgy Európa egészét – már ha ilyenre lenne szükség – én biztosan nem egy lázálmokkal küszködő, magát istennek képzelő, megalomán megélhetési politikust, hanem egy gondolkodásában és cselekedeteiben is emberségesen viselkedő migráns libsit választanék.

Na de lássuk mai cikkeinket:

De mitől lehetne más ez a reménytelenül elmebeteg helyzet?

A pofám leszakad

Hogy aztán legyen min hőbörögni, amikor leírják, hogy a halszagú magyar demokrácia tényleg a fejétől bűzlik

Megtámadták keresztény közösségünket és kultúránkat! Védjük meg!

Lenne mit tanulni: így kellene működnie a társadalmi összefogásnak

A rohadt pünkösdi imperialisták

A jobbak elmaradnak

A nap kommentje pedig Ibolyáé:

Csak úgy szólok,legközelebb időben szóljatok mert a szent lélek által megáldott szívlapátom még nincs eltéve.Üzembe helyezhető!!!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.