Június 15,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Orbán Viktor ünnepi gyűlöletbeszéde

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,681,290 forint, még hiányzik 1,318,710 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Eljött hát a nagy nap. Hideg, borongós esős, de ez van. Indul a békemenet. Én speciel a Kétfarkút figyelem, nem a másikat. Remélem, a nemzeti is jól halad és nem fognak megfázni a népek. Kétfarkúéknál mindenesetre remek a hangulat, ők tuti nem fáznak. A honvédő békéseknél Bayer Zsolt fröcsögi a gyűlöletet, de azt én szerencsére nem látom, mert beosztottuk, hogy ki mit figyel. Miután én fogom itt élőben megörökíteni a főhadseregtábornok választási hörgését és az meg szokta viselni a gyenge idegrendszeremet, így Bayer helyett a másik békemeneten csaholó kutyust nézem, az legalább normális embernek való.

Amennyire nemnormális vagyok, csak belekukkantottam a harci békemenetbe, nem kellett volna. Kukásmellényben széplő biztonsági bácsik lökdösik a népet félre az útból. Gondolom, a béke nevében. Az egyik biztonsági különösen szimpatikus. Van neki hatalmas napszemüveg a fején. Csutkára borult időben, esőben. Kell is az. Amúgy nem tudom, mennyien vannak és nem is igazán számít. Tízezer ember is rengeteg egy felvonuláson, a szavazáson nem annyira sok. Százezer se. Ha jól tudom, a választás nem most fog eldőlni, bár biztosan jó buli a békemenet. Így, háború idején. Már nagyon várom az ünnepi beszédet. Remélem fénylő csillagunknak sikerült befejeznie a megírását, mert ha még most is ott áll tegnap óta, már visszeres lehet a lába piszkosul.

Az Echo TV-ben már mindenki betelefonált. Apáti Bencétől Hollik Istvánig felvonult az ország színe-java. Egy színművésznő is felbukkant. Könnyekkel a szemében köszönte szépen a magyar férfiaknak, hogy megvédik őt. Szép volt. De jöhetne már a fő attrakció, mert kezdem unni a tömény hülyeséget, ami zúdul bele a fülembe. Nini, mit láttam! Ismerd fel a liberál-fasizmust! Ez volt egy táblára írva. Meg is magyarázta egy néni, hogy az ugyanaz, mármint a liberalizmus és a fasizmus. Békemenetileg. Értem.

Végignéztem az ünnepi műsort. Ha nem baj, nem szeretnék beszélni róla. Fél marék Aszpirin segített valamennyit, de idő kell, mire kiheverem. Azért annyi: gáz volt. Nagyon. Elejétől a végéig. Hivatalosan is megállapítom: a Fidesz a nemzeti ünnepet pártrendezvénnyé silányította. A központi ünnepség éppen olyan lett, amilyen a kormány. Harsány, hazug, gagyi, magyarkodó, hatásvadász. Hálisten legalább a székely himnuszt nem énekelték el.

Na végre! Megjött a mester! Édesjóistenem! Libafos zöld nyakkendőben van. Az agyam már lezsibbadt, most a retinám is kiégett.

Köszönti a békemenetet és a lengyeleket. Percek óta a békemenetről pampog. Kicsit kásás a hangja. Még nem tűnt fel neki, hogy országos ünnepségen van, nem a házi békemenete magán-ünnepségén.

Na, meg is érkeztünk. Már a választásról van szó. MI KÖZE EHHEZ A NEMZETI ÜNNEPNEK? TE F…?

Ő a forradalmárok örökösei. Ezért egyenesen, megalkuvás és szemérmeskedés nélkül vagy a Fideszre szavaz mindenki, vagy pedig mindmeghalunk. Petőfi is megmondta. A legnagyobb csata előttük van. A helyzet úgy áll, HOGY EL AKARJÁK VENNI AZ ORSZÁGUNKAT! – mondja a zöld nyakkendős.

Ez hülye. Bocsánat.

A helyzet úgy áll, hogy felemésztenek mindenkit a migráncsok. A választás arról szól, hogy Orbán megvéd minket. Ha nem ő lophat tovább, jönnek a migráncsok. Magyarország csak akkor lesz, ha Orbán uralkodhat tovább. Sőt, a világmindenség is csak úgy élheti túl, ha rá szavaz mindenki.

Most kihirdette, hogy ő a demokratikus, mindenki más meg antidemokratikus.

Most az eredményeiről habog. MI KÖZE EHHEZ A NEMZETI ÜNNEPNEK?

Tragikus ez a beteg figura. Súlyosan veszélyes. Láttam már ilyen uszító retorikát, ilyen hazug nemzetieskedést. Tévében. Archív felvételeken. Soha nem akartam élőben látni, most mégis sikerült.

Már Soros György ellen harcol a súlyos állapotban lévő beteg. MI KÖZE EHHEZ A NEMZETI ÜNNEPNEK?

A választásokról habog. A választáson ő indul és Soros György. Kész, több opció nincs. MI KÖZE EHHEZ A NEMZETI ÜNNEPNEK?

Európa elpusztul. Lerohanják a hordák. Végünk. Kivéve, ha rá szavazunk három hét múlva.

Brüsszel ellen ugat. Az ellen a Brüsszel ellen, amelyik teletömte az ő és pereputtya zsebét. Szánalmas. Szörnyű. Beteg. Életveszélyes.

Ez az ember elpusztít mindent maga körül. Ha meg nem állítjuk, valóban végünk van. Soha nem volt ennyire világos, mint most. Ha nem akarunk végleg elsüllyedni a mocsokban, a kakastollas, sírvavigadós, hazug, geci melldöngetésben, akkor meg kell állítani.

Itt fröcsög ez a hazug, választási kampányt tart. És fenyegetőzik. A választás után elégtételt fog venni az ellenzéken.

Orbán Viktor meggyalázza a nemzeti ünnepet. Nem érdekli, hogy ez egy nemzetről szól. Ez csak róla szól, az ő hatalmáról szól.

Ez az ember életveszélyes. Pusztító. Nem egyszerűen egy demagóg geci, hanem annál sokkal veszélyesebb. Ez az ország nem éli túl, ha ezen a beteg lelkű kocafocistán múlik. Nem marad más, mint egy élhetetlen birkaól, egy végletesen kifosztott, lepusztított, sötétségbe borított senki földje.

Hányingerem van. Ezt nem a beteg kukorékolja. Én mondom. Talán soha ennyire nem volt egyértelmű és világos, hogy a tűzzel játszunk, ha nem csavarjuk ki a hatalmat ennek a lelkileg sérült embernek a kezéből.

Róla szól. Minden. Úgy hiszi, biztos benne, hogy róla szól az ország, érte van minden, érte élünk és dolgozunk. Hogy őt szolgáljuk. Az övé minden. Mi, a gyermekeink, az ünnepeink. Minden. Ő most választást akar nyerni. Nem akar bukni, nem akar börtönbe menni. Uralkodni akar. Minden áron. Bármi áron. Az ország, a jövőnk, az életünk árán is.

Súlyos, nagyon súlyos a helyzet.

Szörnyű.

Egy halálosan rettegő beteg ember rikácsolását láthattuk, aki harcba küldte a híveit. A győzelemért. Ellenünk küldte harcba őket. Így.

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.