Június 25,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Én most elkezdek csomagolni, mert ez nem lesz jobb

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,032,007 forint, még hiányzik 967,993 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép péntek estét mindenkinek. Ha igazak az Index értesülései, a Sikér Zrt. vagyonára Mészáros Lölö, nemzeti gáz- és mangalicaszerelő is pályázik. Márpedig ha pályázik, meg is szerzi, mert köztudottan okosabb, mint Zuckerberg. A Sikér a malomipar egyik legnagyobb szereplője volt. A Széchenyi Bank bedőlése, a hitelező bankok visszalépése, a Gazdasági Versenyhivatal több mint 300 milliós bírsága tette be a kaput a cégnek. Hát nem tiszta szerencse? Most valami ügyes üzletember megveheti az egészet – iparági információk szerint – 300 millió forintért. Az eredeti kiírás 700 millió volt, de sajnos annyiért nem kellett senkinek a milliárdokat érő cég. Kár, mert csupán a bicskei malom felszerelése és berendezése egymilliárd körüli értékű, az ország egyik legmodernebb malma. Volt. A – szintén Sikér tulajdonban lévő – érsekvadkerti malom viszont úgy tűnik, nem kell senkinek. Ezt mondjuk nem is csodálom. Az elavult létesítmény évek óta üresen áll, előtte is raktárnak használták. Ráadásul a falu közepén virít, ami a zaj és a szállítójárművek forgalma miatt nem mondható ideálisnak. Éppen a napokban jártam arra. Az udvaron embermagas a gaz, omladozik az egész cucc. És még Lölönek sem kell, pedig biztosan tudna vele mit kezdeni, amennyi esze neki van. De talán majd Vajna megveszi nyolcvanezerért és csinál belőle egy jó kis kaszinót.

Interjút adott a 444.hu-nak a Migration Aid vezetője és meg van döbbenve, hogy mekkora a félelem vidéken. Pedig ők folyamatosan publikálnak a FB-oldalukon. Hát akkor én most beveszek valami idegnyugtatót. Aztán elkezdek csomagolni, mert ez nem lesz jobb, csak rosszabb.

A nap kommentje Alberttől:

Beérett a gyümölcs.Büszkék lehetünk magunkra. Engedtük, hogy egy agresszív kisebbség ráeröltesse a véleményét és „értékeit” a béna többségre. Sikerült a nagy terv. Felcsút és Öcsény az egész ország!

adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.