Május 27,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Én például nem rettegek, csak halálosan elegem van

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,129,285 forint, még hiányzik 870,715 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

És megint itt az este. Miután tudjuk már, hogy a mi Matolcsy Gyurink boldog férj, nyugodtan hajthatjuk álomra a fejünket. Vagy valahová. Már csak azért is, mert megérkezett (azóta már távozott is ) Vlagyimir Putyin, aki mintha haza járna. Tartok tőle, hogy ezt ő is így gondolja. Meg is nézem pártmédiáékat, ki mennyire nyalt be. Mert nem mindegy, már csak a csurranó-cseppenő támogatások, reklámpénzek, megrendelt cikkek, felújításra váró kocsmák és miegyebek miatt. Meg aztán jön a karácsony is, ha addigra nem tiltják be.

Origo: Orbán fogadta Putyint a Sportarénában. Annak ellenére, hogy Putyin órákat késett – Viktorunk meg nyilván lerágta a körmét közben, hogy jön-e a főnök – úgy vigyorognak mindketten a fotón, mint a vett malac. Igazán szép párocska.

Magyar Idők: Orbán Viktor Vlagyimir Putyinnal és más vezetőkkel találkozik. Ja. Két villamosvezetővel, egy buszvezetővel és egy metróvezetővel. De csak távolról, mert pórnéppel nem vegyül.

888.hu: Azannya! Ők aztán nem aprózták el, az már biztos. A cím: Isten hozta, Putyin elnök! És ide kell tennem a kezdő néhány sort, mert ez kihagyhatatlan.

Amikor ezeket a sorokat olvassa, Vlagyimir Putyin már hazánk vendége.

Leírok néhány egyszerű mondatot, egyrészt emlékeztetőül, másrészt új információként kezdőknek és haladóknak.

Vlagyimir Putyin az első számú orosz ember a világon. Egy nagy állam vezetője. Oroszország pedig az egyik legfontosabb nagyhatalom a világon.

Na, így kell ezt! Meg is van az év végi jutifalat-osztás győztese. De van még tovább is, mert kiderült, miért jött ide nekünk ez a kedves orosz ember. Szintén idézem:

Az Index ugyanis már napok óta uszít az orosz elnök ellen, akit eredetileg cselgáncs iránti szenvedélye vonzott Budapestre, és ha már itt van, találkozik Orbán Viktorral.

Ja? Ha már itt van? Akkor lehet, hogy mégis ugrik a jutalom. De ahogy nézem az irányt, az oroszok megint fel fognak minket szabadítani. Dejó.

Ezt nehéz lesz túlszárnyalni, de azért megnézem, mit tudnak a PestiSrácok: Putyin újra Magyarországon, az ellenzék ismét retteg. Ez elég gyengécske. Egyébként – úgy is, mint ellenzék – én például nem rettegek, csak halálosan elegem van az Orbán seggéből ki sem látszó kotkodácsolásból és abból, hogy pénzért meggyőződéses félanalfabéták ugrálnak a fél országon folyamatosan.

A nap kommentje Évától:

Az állandó hivatkozás az ezeréves dicsö múltra csak az elvakult , elbutitott nacionalista sötétséget erösiti elhomályositva a jelen és a kilátástalan jövö borzalmát, de sajnos hatásos! Elgondolkoztató vajon Finnország, ami idén ünnepli 100 ( száz!) éves fennállását, nem tud ugyan dicsekedni ezeréves múlttal, de tud (-na de nem teszi!) a világ legjobb iskolájával, kitünö egészségügyi ellátással és másszociális jóléttel, hogy képes minderre „ezeréves dicsö múlt ” nélkül?? Patetikus a magyar mellveregetés a múltra hivatkozva, miközben ma Orbán & co. müködése Európa szégyenfoltjává tette a Kárpátmedencét, aminek lakosai látják kárát. Szijjártó elsö személyben végzi gyalázatos külügyminiszteri munkáját, mint fönöke a miniszterelnökit, ezzel saját beteges megalomániájukat leplezik le.


adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.