Április 13,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem mindenkié, csak a fideszeseké

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,181,494 forint, még hiányzik 818,506 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hello Tourist! Jó reggelt, Vietnam! Izé, Egyiptomban hány óra van ilyenkor? Egy órával több, mint Budapesten? Mindegy is, Mária országa, riadó, hétfő van! Hát nem megint? De. Bár lassan elfogy a február is, vannak dolgok, amelyek atombiztosan ugyanúgy működnek akármilyen évszakot írunk is. Jó reggelt kívánok mindenkinek az állami ingyentízmilliók ígéretével zsibbasztott, demográfiai fordulatra készülő keresztény szaporodás országában, ahol azért nem indítanak bérlakásprogramot, mert nem találják a szegényeket, ahol stadionokat nyitnak halomra, miközben gyermekotthonokat zárnak be, ahol a korrupciót a cinizmus és a hazudozás emeli köbre és ahol a rezzenéstelen pofával hazudozást, az aljasságot és az erkölcsi nemzethalált a kormányzó hatalom valamint a sakálmédiája frigye emelte követendő példává.

Számomra a hétvége egyik legsúlyosabb történése – bár szerintem még egy halk ejnyebejnyét sem sikerült kiváltania a kéményen nyálat csorgató kisemberek széles tömegeiből – az Origo nevű bűzölgő mocsár megmozdulása volt. Az alábbi, szombat éjjelre (23:21) időzített, majd azzal a lendülettel el is tüntetett úgynevezett helyreigazítás tökéletesen megmutatja, hol tartunk:

2018.02.17.-én megjelent „Kiderült, hogy miért ilyen agresszív a nőverő Juhász Péter” című cikkünkben valótlanul állítottuk Juhász Péterről, hogy megverte, begyógyszerezte, majd a lakásában fogva tartotta előző élettársát, és valótlanul állítottuk, hogy Juhász Péter személyisége agresszívvá torzult.

Vagyis az történt, hogy tavaly, az áprilisi fülkeforradalom hajnalán, a Fidesz ellenségeinek mindenáron lejáratása nevű fedőakció keretében a magánéletébe sáros gumicsizmával belerondítva, a magánéletéről szóló ordas disznóságok teregetésével meghurcoltak és bűnözőnek állítottak be egy embert. Juhász Péter pártja azóta eltűnt a süllyesztőben, Juhász Péter kivonult a politikából és egy év késéssel, egy holdvilágos téli szombat éjszakán, amikor senki nem látta, a megrendelésre gyalázkodó, mindenféle morális gátat levetkőzött médiajanicsárok beismerték, hogy hazudtak, de hogy véletlenül se jusson el a hír a fogyatékosnak nézett olvasóikhoz, le is marták a beismerő vallomást. Egy ember életét derékba törték, a valódi bűnözők a helyükön maradtak, éljen a kétharmad, csakafidesz.

A lehető legőszintébb undorral lendülök is tovább. Az azért nem indítunk bérlakásprogramot, mert kurvára nem találjuk a szegényeket debreceni projekt sikerének szálát fejlesztette tovább Balmazújváros fideszes parlamenti képviselője, aki megmagyarázta, miért fasza, hogy az önkormányzati bérlakásokat nem rászorultsági alapon osztogatják, hanem inkább futballistákat költöztetnek ezekbe.

Önkormányzati bérlakást nem rászorultsági alapon ad az önkormányzat. Ilyen lakást a városban élők érdekében helyben tevékenységet végzők, sportolók (futballista, kézilabdázó), pedagógus, egészségügyi dolgozó, járási hivatalvezető helyettes, belügyi dolgozó, stb. kaphatnak. Olyan reklámértéket, mint amilyet az NBI-es bajnokságban való részvétel jelentett, semmi nem hozott a városnak eddig.

Az már igaz, bazmeg, az NBI, mint reklámérték. És igen, ezekkel a figurákkal kell együttélni. Miközben Romániában az igazságszolgáltatás függetlenségéért tüntetnek, miközben Lengyelországban széles összefogással készülnek az ellenzéki pártok a kormányzó illiberálisok ellen az EP-választáson, itt a kéményen bambulva nyitja szélesre a száját a kisember, hogy minél könnyebben beleüríthessen a hatalom. Például tegnap annak kellett tapsikolni, hogy az egyébként is éjt nappallá téve értünk dolgozó drágaminiszterelnökúr – hogy a jóisten adjon neki erőt, egészséget – a Honvédség NEMKORMÁNYGÉP Airbusával húzott el Egyiptomba. Csak azt nem értem, hogy minek? Mit keres Orbán Viktor Egyiptomban az Európai Unió és az Arab Liga első alkalommal megrendezett csúcstalálkozóján? Mi a szarnak megy oda, ha megvétózták az Arab Ligával-EU megállapodást? Egyszerűen nem értem, ahogy Benedikty Béla sem érti, és normális ember nem is nagyon értheti ezt. Mi az istenért mennek oda, ahol csak ellenségek vannak, ahol mindenkit utálnak és ahol állítólag mindenki is csak azért van jelen, hogy őket basztassa.

Mindegy, ez még mindig hagyján ahhoz képest, hogy mit bírtak kipréselni magukból Márki-Zay Péter és Hadházy Ákos ellenzéki mozgalmának zászlóbontása kapcsán. Hódmezővásárhely nem fideszes polgármestere győzelmének első évfordulóján indította hivatalosan is útjára a Mindenki Magyarországa Mozgalmat, amely ugyan nem párt, nem indul saját jogon a következő választásokon, viszont azért dolgozik, hogy az őszi önkormányzati választáson minden városban csak egy polgármester-jelöltet indítsanak az ellenzéki pártok a fideszes jelölttel szemben. Azt én nem tudom most megítélni, hogy Márki-Zay Péternek igaza lesz abban, hogy  pártállam vezetői magánrepülőiken (nem kormánygép, ugye) fognak elmenekülni, midőn a fejükre omlik a kóceráj (hogy a fejükre omlik, abban teljesen biztos vagyok), az viszont egészen döbbenetes, hogy milyen színvonalú reagálásra futotta a propagandaosztálynak. És ha csak arról lenne szó, hogy a legújabb ellenzéki pártnak hazudják a mozgalmat, noha teljesen világosan tudják, hogy nem az. Muszáj idetennem, nem lesz hosszú:

Ma délután Márki-Zay Péter unokatestvérével, Hadházy Ákossal bejelentette a legújabb ellenzéki párt, a Mindenki Magyarországa Mozgalom létrejöttét. Mi azonban, ahogyan eddig, ezután is azért fogunk dolgozni, hogy ez az ország a magyarok Magyarországa legyen. A közeledő választások tétje, hogy Magyarország mindenkié, vagy csak a magyaroké lesz. Amennyiben a Márki-Zayhoz és Hadházyhoz hasonló elvtelen, a hatalomért bármire képes megélhetési politikusok lehetőséget kapnak, az első adandó alkalommal elárulják és kiszolgáltatják az országot.

Dr. Grezsa István

önkormányzati képviselő
Fidesz – KDNP

Hódmezővásárhely

Nem tudom, ki ez a címzetes doktor, de én annál szinte semmit nem tartok gusztustalanabbnak, mint azt, hogy a hatalomért bármire képes megélhetési politikusokra mutogat a hatalomért mindenen és mindenkin átgázoló, magánéleteket kettétörő, a korrupcióban tökig dagonyázó, életükben soha semmilyen közpénzektől független munkát nem végző alakokból álló állampárt. Ja, és hogy Magyarország nem mindenkié, hanem csak a magyaroké, azaz csak a fideszeseké, az egészen bravúros csúcsa a mocsoknak. Nem mintha nem ebből élnének fennállásuk óta.

Majdnem annyira gyönyörű, mint az, hogy kilép egy horvát párt az Európai Néppártból, miután tele lett az összes hócipőjük egyebek mellett a Fidesszel, és azzal, hogy az EPP (amely szerintük már nem hasonlít arra a pártszövetségre, amibe beléptek) nem veszi figyelembe a véleményüket. A Horvát Parasztpárt közleményéből az is kiderül, hogy nem akarnak egy levegőt szívni – mások mellett – azzal az Orbánnal, akinek köre sajtótermékeket vásárol fel, amelyek gyűlöletkeltő propagandát terjesztenek. Nahát. Szép munka ez, szó se róla. Addig tartják el a kisujjukat a Weber-félék, ameddig magától szétbomlik a néppárti szövetség. Majd lehet mutogatni egymásra, hogy vajon ki baszta el és mikor. Pedig a dolog egyszerű. A néppárt gyengülni fog, Orbán meg abban a pillanatban megpattan, ahogy már nem éri meg neki a legnépesebb oldalhoz tartozni és átáll a papíron és vállaltan szélsőséges elmeroggyantakhoz. Na, akkor már nem csak Magyarország, hanem az Európai Unió is megnézheti magát.

Sajnálatos módon lemaradtam az Oscar-gáláról, de úgy hallottam, a nemrégiben elhunyt Andy Vajnáról nem sikerült megemlékezniük a jelenlévőknek. Sajnálom. Annak viszont örülök, hogy a Zöld könyv lett a legjobb film, aki teheti nézze meg. A keretes szerkezet jegyében induljon vidáman a hétfő: Hello Tourist! Viszlát!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.