Április 30,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Boldog húsvéti ünnepeket!

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,582,500 forint, még hiányzik 417,500 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép jó estét mindenkinek! A mai nap is volt minden, ami szem-szájnak ingere, azonban Orbán Viktor reggeli Kossuth Rádiós interjúját nem sikerült felülmúlni. Ott ugyanis a miniszterelnök bejelentette, hogy 2000 olyan személyt figyeltetnek meg, akik soros katonái, zsoldosai. Ezeket az embereket az Orbán-kormány név szerint ismeri és mint az interjúból kiderült, meg is figyelteti. Amennyiben ez valóban igaz, úgy vajon ki adott erre engedélyt? Ugyanis minden egyes megfigyeléshez, lehallgatáshoz bírói engedély kell, mely jogosságát a benyújtó félnek igazolnia kell. Az hogy Soros György, önmagában nem elég egy bírói végzéshez.

Miközben Kósa Lajos tovább menekül a kérdések elől – immár hetek óta – addig a csengeri asszony védőügyvédje, Helmeczy László egy Facebook videóban nyilatkozott meg a kialakult helyzetről. Videóüzenetében elmondta, hogy feljelentette Kósa Lajost azért, mert őt bizonyítékok meghamisításával vádolta meg. Az érdekességeknek azonban itt még korán sem volt vége, ugyanis a következő üzenetet küldte Kósa Lajosnak és köreinek:

Ebben az ügyben, tetszenek majd látni, lesznek még olyan meglepetések, amelynek Kósa úr körei nemigen fognak örülni.

Nem sokkal 1 óra után pedig robbant a bomba, a közmédia sértve érzi magát, amiért az NVB megbüntette őket! Hát ilyen is van kérem szépen, ők sértődnek meg, hogy a KÖZmédia műsoraiba ellenzéki politikusokat is meg kellett volna hívni, nem elég, hogy a Fidesznek adnak teret. A Duna Médiaszolgáltató szerint ugyanis az NVB döntése megsértette a köztévé vélemény-és sajtószabadsághoz fűződő jogát. Ezen nincs nagyon mit magyarázni, szerintem önök egész egyszerűen bénák.

Ifj. Lominci Zoltán kozármislenyi produkciója valószínűleg kicsit nagyobb visszhangot váltott ki, mint azt a CÖF szóvivőjeként is tevékenykedő férfi gondolta. Történt ugyanis hogy ifj. Lomnici, Hoppál Péter meghívására egy fórumon arról beszélt, hogy Nigéria lakosságának több mint 80%-a, tehát legalább 100 millió ember AIDS-es, vagyis az 5 megerőszakolt svéd nőből, 4 vált HIV fertőzötté. Az, hogy Lomnici baromságokat beszélt, nem igazán lep meg szerintem senkit. Az viszont, amit Nigériai Nagykövetsége reagált ifj. Lomnici agymenésére – melyet Dr. Kásler Miklós szavaira alapozott, aki nem mellesleg az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója, valamint az MTA doktora –  biztosan nem teszi ki az ablakba. Lássuk hát.

TELJESSÉGGEL ABSZURDNAK, MEGGONDOLATLANNAK, KÖNNYELMŰNEK ÉS SÉRTŐNEK ÍTÉLJÜK, HOGY KÁSLER ÉS LOMNICI URAK ELLENŐRIZETLEN ADATOKAT HASZNÁLNAK A MAGYAR KÖZVÉLEMÉNY NIGÉRIÁRÓL ALKOTOTT KÉPÉNEK BEFOLYÁSOLÁSÁRA, EZZEL SAJÁT PROPAGANDACÉLJAIKAT SZOLGÁLVA.

A mai napon lett 30 éves a Fidesz. Jaj de jó nekünk, éljen. Vagy valami ilyesmi. Talán ennek megünnepléseként – vagy nem – de elkezdett terjedni Pesterzsébeten egy kézzel írt, névtelen uszító levél, mely Hiller István szocialista politikus ellen szólal fel. A levél írója egy állítólagosan 78 éves, nagycsaládos férfi, aki félti teljes családját – unokáival az élen – a molesztáló, robbantgató terroristáktól. A férfi csalódott a szocialista pártban, valamint személy szerint Hiller Istvánban. Valaki biztosan lesz, aki majd el is hiszi, hogy ez a levél valós, addig is hajrá Fidesz.

Mivel eljött ismét a húsvét ideje, mely a családról és az együtt töltött időről szól, így mi is ezt tennénk. Erre a hosszú hétvégére kicsit pihenünk, hogy aztán újult erővel térjünk vissza kedd reggel, immár a választás hetére. Addig is régebbi cikkeinkből válogatunk, hogy azért mégse kelljen teljesen Szalonna nélkül maradniuk olvasóinknak. Nem lesz jó reggelt, sem jó éjt, azonban lesznek napközben válogatások, régebbi, sikeresebb cikkeink közül. Természetesen, ha bármi váratlan történik, azonnal jelentkezünk. Ha viszont nem, úgy kedd reggel újra találkozunk.

Mindenkinek békés boldog húsvétot kívánunk, a teljes Szalonna nevében!

Lássuk a mai termést:

Hazaáruló férgek, állampolgárság megvonása, halálbüntetés

Milyen kereszténységről karattyolnak húsvétkor is azok, akik másokat hitük miatt megvetnek és köpködnek?

Azt szeretnénk tudni, hogy mi lesz a következő lépés

A megvédés fejében tovább rabolnak, tovább hazudnak, tovább rombolnak?

Ihaj

Ez a közöny és pökhendiség visszataszító és undorító. Abszolút nincs helye egyetlen egészségügyi intézményben sem

Rászorulók Húsvétja a Blaha Lujza téren

Pontosan olyan hangosan fogják követelni a ti kivégzéseteket, amilyen hangosan most az ellenzék kivégzését követelik

Ki van jelölve a helyed

A nap kommentje pedig Péteré:

 Az ország 4,5-5 millió lakosának évi 365 böjtös napja van Orbánék miatt!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.