Április 30,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Kit hívsz meg, Zotya?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,578,300 forint, még hiányzik 421,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Nálam már akkor lezuhant a redőny, amikor megtudtam, hogy már nem csak a parlamenti bizottságokat, hanem az egész parlamentet Soros György hívja össze, ő tartja az ülést, ő vesz rajta részt, ő szavaz és a végén ő takarít össze.

Aztán jött – nem sorrendben, mert sajnálatos módon úgy fejbevágott egy neten keringő időkapszula, hogy azóta is G. Fodor Gábor egymondatos műveit gyűjtöm csokorba, megzenésítés céljával – Balog Zoltán mindenféle miniszter és bejelentette. A Kossuth Rádióban, mert ott már van egy jól bejáratott mikrofonállvány, az mindent elbír.

Ott tart Balog lelkész, hogy Magyarország szeretne véleményformáló központ lenni a keresztényüldözés elleni küzdelemben. De nagyon jó lesz! Minden erkölcsi alapja meg is van erre a kormánynak, mert végtelenül hívő emberekről beszélünk. Betartják az összes parancsolatot, főleg a ne lopj áll hozzájuk közel. A ne hazudj már hiányzik a listáról, mert idő közben valamelyik kormánytag ellopta.

Szóval indokolt az ambíció. Mert ők nagyon ott vannak a keresztények mellett, feltéve, ha azok a keresztények elég messze élnek a Várnegyedtől, mert azt már belakta a pereputty. A közelebb lévő keresztényeket (ha jól gondolom, Iványi Gábor egyháza szintén keresztény) meg ott szarja le áhítatos miniszter úr, ahol vannak, mert hol érdekes az, hogy a paranemnormális főnöke utasítására megvonták a MET egyházi státuszát, megfosztva ezzel a közösséget a bevételük egy részétől. Amely bevételt egyébként iskolák, óvodák, hajléktalanszállók, kórház és hasonló, a kormány és Balog számára értelmezhetetlen okból működtetett intézmények fenntartására fordítják és még véletlenül sem templomot építenek belőle Mucsaröcsögén.

Balog lelkésznek a röhejes szalmakalap sem billent meg a fején a posványosi rekkenőben, sem a Kossuth rádióban a határokon belül üldözött keresztények miatt. Iványi megnyerte a pert a kormánnyal szemben? Meg. Vissza kellett volna már állítani az egyházi státuszt, a bíróság ítélete alapján? Vissza. Mozdította a füle botját is a kormány? Nem hát.

Magyarországnak – hangsúlyozta a miniszter – erkölcsi kötelessége és jól felfogott érdeke, hogy segítse az üldözött keresztényeket, például templomépítéssel vagy üldözött keresztény fiataloknak kiírt ösztöndíjprogramokkal.

Igaz is, a nem keresztény fiatalok meg pusztuljanak békében. De még itt sem állt meg a szent ember, hanem megindokolta, hogy mi a retekért kell szerinte százmilliókért templomot renoválni a mi pénzünkből, ám a világ túlsó felén. Figyelj, kedves olvasó, mert most szórom ide eléd a gyöngyszemeket, egyenest az egykori betanított esztergályos, jelenlegi betanítatlan miniszter szalmából font erdélyi tökfedőjéből:

„Minden ellenkező híreszteléssel szemben ezek az emberek nem akarnak eljönni, ott akarnak élni, ahol kétezer éve élnek – jelentette ki.

Balog Zoltán megjegyezte, ezt megerősítették az ideérkező egyházi vezetők is, akik azt mondták, Európának nem szabad szülőföldjük elhagyására biztatnia az üldözött keresztényeket.

Mint mondta, abban kell tehát őket segíteni, hogy a szülőföldjükön maradhassanak, mert ha nem segítünk ebben, akkor «ide fognak jönni», és az «problémát fog jelenteni Magyarországnak és Európának is».”

Tehát: nem elég, hogy a rohadék muszlimok özönlenek befelé az országba, a még rohadékabb liberálisok meg már itt is vannak – Balog lelkész szerint vajon a keresztény liberálisokat lehet szeretni, vagy azokat sem? És azokkal a nyomorult migránsokkal mi van, akik történetesen keresztények? Mert ilyen is van bőséggel -, ha nem újít fel a drágajó magyar kormány 463 millió forintból libanoni templomokat, akkor még az eddig útnak nem indult migránsok is elindulnak, pedig jóformán már csak ők akarnak a hazájukban maradni, senki más. Értem én. Megmég.

Szólt arról is, hogy ősszel nemzetközi konzultációt tartanak a keresztényüldözés elleni küzdelem témájában, erre minden érdekeltet meghívnak, egyben szeretnék azt is, ha a résztvevők hírét vinnék a magyar programoknak.

KIT HÍVSZ MEG, ZOTYA? Az összes keresztényt, vagy csak az üldözötteket és üldözőket? Mert mindkét fél érdekelt. Nem félsz, hogy szűken leszünk az országban?

Esküszöm, ha egy földönkívüli valamiért pont Magyarországot lelné meg elsőként, vissza is fordulna, mert biztosan tudná: ezen a bolygón nincs értelmes élet.adomany-1

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.