Április 30,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


A forradalom gyermekei felfalják a forradalom gyermekeit

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,578,300 forint, még hiányzik 421,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A legfrissebb örömhír: meghirdették az év tanyája pályázatot. Természetesen a kormány közösségi oldalára is feltolták az újabb sikertörténetet, de mivel egy rendes magyar ember mindenben csak a rosszat látja (a kormány szerint legalábbis), ki is tört a botrány a kommentelők között.tanya

Na, ez már tényleg a siker csúcsa, amikor olyan szuper módon működik a propaganda, hogy a kormánypárti honpolgárok egymásnak ugranak. Egy tizedmásodperc alatt nekitámadnak annak, aki bármilyen kritikával mer élni. Igaz ugyan, hogy a kritika jogos, de aki azt le meri írni, az minimum Gyurcsány hívő, miközben új kifejezés is született: ballibjobb. Egyszóval már körbevette az ellenség a híveket. Fejben.

Egyébként tényleg pocsék a helyzet vidéken? Az. Pusztulnak a falvak, a tanyák? Igen. Igaza van annak, aki szóvá teszi, hogy az ő gyerekének is joga van iskolába járni, neki is joga van eljutni a boltba? Simán.

Honfitársaink azonnal meg is találják a megoldást. A kommentelő a hülye, mert miért nem költözik be a városba? Hát tényleg ez a megoldás. Véletlenül sem az, hogy elsődleges feladata legyen a kormánynak kiépíteni az infrastruktúrát az országban. Majd a városban megterem a krumpli, a tyúkok is különösen jól tojnak a nyolcadik emelettől felfelé.

És az is nagyon rendben van, hogy külföldre hurcolja a pénzt a kormány. Mert azok megérdemlik, az aprófalvakban, tanyákban élők meg nem érdemlik meg. Annyira nem, hogy mehetnek a búsba, megmondta a Gyurcsány is. És igen, jól élünk és az az igazi valami, ha a külhoni magyarokat, valamint a Föld túlsó felén élőket támogatjuk, mert megtehetjük.

Az meg minimum gyanús, hogy olyan vinnyog, akinek telik laptopra és internetre.

Jelentem, a szellemi leépülés újabb szintet lépett. Lefelé. Fogalmam sincs, mennyiben függ össze a laptop és az internet megléte az út és a vezetékes víz hiányával. Semennyiben, azt hiszem. Azt viszont látom, hogy súlyos mentális állapotban van a társadalom egy része és az állapotuk nem javul, de legalább romlik. Ha van egy kis szerencséje ennek a hőségben párolódó országnak, akkor elkezdik egymást irtani. Verbálisan, természetesen.

Ez még nem is lenne gond, csak közben annyira buzog bennük a hazaszeretet, hogy a saját hazájuknak tesznek keresztbe. Mert azt be kellene látni, hogy az ország elsődleges érdeke a vidék fejlesztése, az ottani lét élhetővé tétele. Már csak azért is, mert az ország háromnegyed része vidéken él. Többségében falvakban, egy részük tanyákon. És nekik éppen úgy joguk van a járható utakhoz, iható vízhez, mint annak, aki a Pasa Parkban tengődik. Most forradalmi kijelentést teszek: fideszeseknek és nem-fideszeseknek teljesen egyenlő jogaik vannak.

Nyugodtan lehet szeretni, vagy akár utálni bármelyik pártot, politikust, azzal semmi gond nincsen. De amikor a saját honfitársának ugrik valaki és – most éppen áttételesen – hazaárulónak nevezi és az országból való eltakarodásra szólítja fel csupán azért, mert az a valaki elvárná az éppen regnáló kormánytól, hogy tegye a dolgát, hát az már nagyon súlyos.

Márpedig most ez történik. A forradalom gyermekei felfalják a forradalom gyermekeit. Elég baj az nekünk, hogy mindannyiunk hasa ettől csikar évek óta.adomany-1

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.