Június 15,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Rettegjenek, fizessenek, kussoljanak, és szolgálják a Pártot

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,681,290 forint, még hiányzik 1,318,710 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Unalmas jó reggelt estét kívánok ebben a reggeltől estig, kétharmadtól kétharmadig virágzó demokráciában! Amely egyúttal olyannyira jogállam is, hogy az ország élén álló kormány azzal zsarol és fenyegetőzik, hogy mindaddig nem hagyja jóvá a 750 milliárd eurós, történelminek tekintett uniós gazdasági mentőcsomagot, amíg nem kap biztosítékokat arra, hogy a jogállamiság és a demokratikus normák leépítésének irányába tett harsányan döngő lépéseit büntetlenül megúszhatja. Ezt nem Soros terjeszti, hanem a soros német elnökség tájékoztatta erről az Európai Parlament megbízottait. Vagyis a 133 legbátrabb magyarról elhíresült fideszes parlament csak azt követően szavazza meg a júliusi uniós csúcson jóváhagyott újjáépítési alapot, ha előzőleg a programhoz kapcsolódó jogállamisági kritériumokat úgy sikerül meghatározni, hogy Mészáros Lőrinc Forbes-listás közpénzmilliárdos gazdájának a haja szála ne görbülhessen, és semmilyen módon ne kelljen felelősséget vállalnia korrupt, illiberális ámokfutásáért. Ez szerintem rendben is van így. Ne csak a büszke magyarokat szívassák, hanem lehetőleg az egész kontinenst. A legnehezebb helyzetben lévő déli tagországok biztosan külön is nagyon örülnek. Már most is. Ez van, amikor küldetéstudatos dörzsölt populisták napnál világosabb rombolását elítélés helyett éveken keresztül meg- és kimagyarázták. Ímhol a következmények.

Apropó következmények. Szijjártó Pétert, a luxusjachtos családi nyaralások koronázatlan királyát – aki a nagypályás korrupció és az Adria hűs vizén heverte ki egész éves fáradalmait, és akinek csak annyira futotta magyarázkodás gyanánt, hogy bután ismételgette, hogy a nyaralása magánügy, a családi vakáció a magánélet része – valaki (akiről még azt sem lehet tudni, hogy Tényi István, vagy sem nem) feljelentette a Központi Nyomozó Főügyészségen. Ámazonban sajnos eredmény még nincs, a feljelentés elbírálás alatt áll. Jól van akkor. Én megkímélem magam attól, hogy féllábon álljak addig, ameddig az unalmas fideszes jogállam fideszes legfőbb ügyésze és az ő elsikáló hivatala példásan lecsap Orbán egyik legnagyobb becsben tartott, egyik leghűségesebb janicsárjára.

Aki mielőtt elrepült volna a Vatikánba az üldözött keresztényekért lobbizni (lendületben a szentszéki diplomácia jeligére), ma újra nekifutott a kormánya által bevezetett utazási korlátozások megmagyarázásának. Tekintettel arra, hogy már a saját híveik között is nagyítóval kell keresni azokat, akik hálás szívvel köszönik, hogy szemben a cseh, szlovák vagy lengyel állampolgárokkal, őket büntetik, őket elválasztják a családtagjaiktól, és szarrá szopatják a csak Magyarországon elvégezhető, önköltségen finanszírozandó tesztekkel. Szijjártó kinyögte, hogy a határlezárás oka abban keresendő, hogy ne kelljen szigorításokat bevezetni az országon belül. Ha jól értelmezem, ez azt jelenti, hogy a közpénzen szondáztatott közvélemény még a határ lezárásánál is jobban utálná, ha országhatáron belül várnának el tőle valamiféle szigorúbb fegyelmet. Márpedig járvány ide vagy oda, a magyaremberek egészségénél csak a Fidesz és Orbán népszerűsége a fontosabb. Az nyilván fel sem merült, hogy esetleg a határzár alternatívája nem egy újabb bezárás, hanem a közpénzen vásárolt tesztek számának növelése, ne adj’isten minél szélesebb körben ingyenessé tétele lehetne. Lófaszt.

Miközben a vonzerejét elveszített Nyugat haldokló országaiban a kormányok azon dolgoznak, hogy minél többen, minél könnyebben, minél hamarabb hozzáférjenek a tesztekhez, hiszen a fertőzöttek időben történő azonosítása és elkülönítése szavatolja a fertőzési láncok megszakítását, azaz blokkolja a vírus terjedését, Mária büszke és erős országában nemhogy tesztállomások felállításáról nincs szó, de mintha szándékosan nehezítenék az ingyenes teszteléshez való hozzáférést. Az nem elég, hogy valaki például koronagyanús tüneteket produkál, további öt feltétel közül (lásd részletesen ITT az esetdefiníciót és a vizsgálandók körét) még legalább egynek teljesülnie kell ahhoz, hogy valakit kötelezően, ingyen teszteljenek. Vagyis miközben az olyan rothadó no-go zónákban, mint Németország, Hollandia vagy Franciaország ingyen jár a teszt (akár orvosi recept vagy tünetek nélkül is!), európai kitekintésben Magyarországon tesztelnek a legkevesebbet, ráadásul súlyos pénzeket is kell fizetni a tesztekért.

Hogy ez mennyire elfogadhatatlan és közveszélyes és mindenben ellentmond a bősz megvédési propagandának (nem mintha híve lennék az indokolatlan paráztatásnak, sőt, hangsúlyozni szeretném, hogy a halálesetek számát tekintve jelenleg alighanem nincs is második hullám, és ne is legyen), egy abszurd párhuzammal szemléltetném. Az állandó harci pszichózisban elsikkadt pár napja, hogy a kormány 2021. március 7-ig újra meghosszabbította a 2016 márciusa óta fennálló tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet. A Fidesz által módosított menedékjogról szóló törvény szerint tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet akkor rendelhető el,

ha a menedékkérők száma:

 • egy hónap átlagában a napi 500 főt, vagy
 • két egymást követő hét átlagában a napi 750 főt, vagy
 • egy hét átlagában a napi 800 főt meghaladja;

ha a tranzitzónákban tartózkodók száma:

 • egy hónap átlagában a napi 1000 főt, vagy
 • két egymást követő hét átlagában a napi 1500 főt, vagy
 • egy hét átlagában a napi 2000 főt meghaladja;

ha bármely olyan migrációs helyzettel összefüggő körülmény alakul ki (pl. zavargás, erőszakos cselekmények), amely valamely település közbiztonságát közvetlenül veszélyezteti.

Mint ismert, a kormány nem volt hajlandó a luxemburgi EU Bíróság májusi ítélete szerint jogállami feltételeket teremteni a tranzitzónákban, ezért inkább megszüntette azokat. Az is ismert, hogy az ürgék és földikutyák által kiásott migránsalagutak számától függetlenül az év első hat hónapjában Magyarországra összesen 100-nál kevesebb (!) menedékkérő érkezett. Vagyis a magyar kormány úgy hosszabbította meg a migrációs álsághelyzetet, hogy egyetlen feltétel nem teljesült azok közül, amelyeket ők maguk írtak törvénybe 2015-ben.

Ehhez képest a magyar kormány által kétharmadtól kétharmadig megvédett magyar embernek nem jár az ingyenes koronateszt, csak ha már lehetőleg kiköpte a tüdejét, és amellett még legalább egy feltételt teljesít az alábbiak közül:

 • erősen fertőzött területen járt, vagy
 • kontaktusba került fertőzött személlyel, vagy
 • járó- / fekvőbeteg-ellátásra szorul bármi miatt, vagy
 • közvetlen betegellátásban résztvevő egészségügyi dolgozó, vagy
 • kockázati csoportba tartozó személyeket gondozó, bentlakásos intézményben lakik/dolgozik.

Vagyis akár a magyaremberek életéről, biztonságáról van szó, akár a migrációs pszichózis törvénytelen fenntartásáról van szó (aminek a célja, hogy a fideszes hatóságok megkerülhessék a szigorú közbeszerzési és versenyszabályokat), az egyetlen szempont, ami érvényesül: a Fidesz és Orbán érdeke. Ha kell, törvényt szegnek, ha kell, átgyalogolnak a magyar emberek fején, ha kell leszarják a saját feltételeiket, ha kell, újabb és újabb feltételeket szabnak a drágamagyarembereknek. A lényeg, hogy rettegjenek, fizessenek, kussoljanak és szolgálják a Pártot.

A mai menü:

Most még lehet választani a fojtogató levegőtlenség, a megosztottság és a szabadság között

Ennek veszélyes az üzenete

Belenézni a tükörbe

A becsület ára

Tiszteletet a magyaroknak!

Önerőből senki

Az egyenruhás megoldás?

A női szív

Lesz még béke Jászberényben?

Ostobaságok, féligazságok, hiszti

Olvasói bölcsességek:

• Csak én lennék ennyire unintelligens, vagy másnak is kimaradt volna ez, de emlékeim szerint a közösségi hálókra feltöltött fotókat törlés után is megőrzi a rendszer és mondhatni, elvesztettük a kizárólagos felhasználási jogunkat a feltöltéssel?! Valaki hallott már olyan paragrafust, miszerint büdösgyökér diktátorok kivételek lennének? Másképp Ha valaki a dakota családját mindenre felhasználja és a Facebookon annyit szerepel, mintha mindennap a legújabb James Bond film premierjén kellene játssza a szuperhőst, ha saját maga bújik a gyermeki ártatlanság mögé és onnan uszít magyart a magyar ellen, ha mindenki mások gyerekeit semmibe veszik és behatolnak családok otthonába törvénytelenül, akkor kinek is a narkós kurva anyját? 100%-ban egyetértek a fotó felhasználásával, főleg, hogy a mellékelt szöveget is olvastam. Mindenkivel azt lehet megtenni, amit eltűr! Try me! (Gábor)

• A már amúgy is kettészakított országban végy egy hazug állítást (például: baloldali kultúrfölény), ezzel meg is van az alaphang. Nyilatkoztasd ki, hogy ez helytelen, ezen változtatni kell, mégpedig az igazságosság jegyében. Uszítsd rá a kiszemeltre a vérebeidet, szűkölő csahosaidat, talpnyalóidat, az általad uralt többszáz újságot, hetilapot, tévét, rádiót, online oldalakat és sulykold, sulykold, sulykold! Ömöljön éjjel-nappal mindenhonnan, hogy a nép – a te néped! – mit akar. Hűségesküt tett alattvalóid álljanak a nyilvánosság elé és rezzenéstelen arccal, üveges haltekintettel mondják el hivatalosan is a tutit. Eddigre már tisztességes emberek tömege lett meghurcolva, becsületük sárba tiporva, nevük trágyával, fekáliával bemocskolva, de ez a legkevesebb. Már csak a kiszemelt intézményt, személyt kell anyagilag is ellehetetleníteni jogi eszközökkel és kész. Ilyen egyszerű a recept. Ne feledjük a kezdőpontot: végy egy hazug állítást. (Katalin)

A nap kiemelt hozzászólása Vilmostól:

Ha Magyarországon előnyös magyarnak vagy/és kereszténynek lenni, az törvénysértő. Ha egy uniós polgár valamire pályázik Magyarországon, figyelembe lehet-e venni azt, hogy ő nem magyar? Vagy, hogy ő nem keresztény? Hát figyelembe lehet venni éppen, de az a pályázat kiértékelésébe nem kerülhet bele, mert az uniós jogot sért. Vagyis vagy a keresztény-nemzeti szemlélet a hamis, vagy az Unióhoz való tartozás. 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.