Július 23,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Magyarország az egyetlen biztonságos hely Európában a zsidók számára! Állítólag …

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,307,932 forint, még hiányzik 692,068 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A mai nappal kezdetét vette a Mennyei Bajnokság, mely biztosan meg fogja mutatni, hogy a magyar foci – noha ez csupán klubfoci – bizony közel jár a vb döntőt játszó horvátokéhoz. A mi kutyánk kölyke, mint azt a miniszterek elnöke olyan frappánsan megfogalmazta. A felcsúti tizenegy a Pancho Arénában köszöntötte a Debrecen csapatát, amelytől történelme során 10. alkalommal is sikerült kikapnia. A hangulat felfokozott volt, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a mérkőzésre ellátogató 931 fős nézőszám. Noha Mészáros Lőrinc csapata a 2rule mezeit öltötte magára, ez sem gátolta meg őket abban, hogy sikerrel vereséget szenvedjenek.

Az egyébként szintén Mészáros Lőrinc féle 2rule-nak ez volt a hazai debütálása, mely immár három hazai klub sportfelszerelés felelőse. Hogy ez mennyire volt valós választás a csapatok részéről, az kérdéses. A 2rule egyébként a hazai textilipar felvirágoztatását és több tucat munkahely létrehozását tűzte ki célul, azonban ez úgy tűnik, továbbra is csak cél marad. A vezetőség ugyanis tartott egy sajtótájékoztatót – a kormánysajtó részére – melyen kiderült, hogy bizony a cég termékeinek mindössze 20-30%-a magyar gyártású, emellett pedig a felszerelés alapanyagai sem hazaiak.

Tehát a nemzeti turul bizony nem annyira nemzeti, mint inkább külföldi. Azért reméljük, ez nem állítja meg Mészáros Lőrincet abban, hogy cége – melynek sem weboldala, sem Facebook-oldala nincs – világsikert érjen el.

Szintén foci. Hrutka János, egykori válogatott focista interjút adott az Indexnek, amelyben többek között a következőket mondta el a hazai futballról:

Ma Magyarországon a játékosok jóval több pénzt keresnek annál, mint amilyen szintet képviselnek a nemzetközi mezőnyhöz képest. Éppen ezért ezeknek a fiataloknak semmi motivációjuk nincs abban, hogy külföldre menjenek. Ha bekerülnek a vérkeringésbe, akkor már annyit pénzt keresnek itthon, amennyit egyetlen külföldi csapatnál sem kapnának ezzel a teljesítménnyel. Nem akarnak eligazolni, egyre kevesebb a külföldön játszók száma, megáll a fejlődés, a válogatott meggyengül, és a rengeteg pénztől visszafelé fejlődik a futballunk.

A vásárhely24.hu ismét megszólaltatta Lázár Jánost a város ügyeivel kapcsolatban, ő pedig ismételten belengette egy esetleges előrehozott választás lehetőségét, mivel szerinte a város Márki-Zay Péter vezetésével sehonnan sehova nem jut. Lázár szerint az a gond, hogy Márki-Zay Péter nem azzal foglalkozik amivel megbízták, hanem politizál. Emellett Lázárnak vannak víziói is, melyek a következők:

Azt szeretném, ha 2030-ra Vásárhely elérné egy hasonló méretű, 45 ezres osztrák vagy német település fejlettségi színvonalának legalább 85 százalékát. Engem az érdekel, mikor fogjuk az ottani gazdasági teljesítményt és életszínvonalat elérni

Ennek gátja – már annak, hogy Hódmezővásárhely utolérje egy osztrák település fejlettségi szintjén – bizony Márki-Zay Péter, ő ugyanis nem fejlődést szeretne látni a városban, hanem kicsinyes politikai játszmáit tartja a legfontosabbnak. Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy Lázár János 2002 és 2012 között, vagyis 10 éven keresztül a város polgármestere volt, akkor azonban ilyen víziói nem voltak. Akkor nem volt fontos, hogy milyen irányba halad a város, most azonban – hogy már nem ő a polgármester – hirtelen fontos lett. Ezt a célt pedig csakis ő képes elérni. Márki-Zay Péter ellehetetlenítése tehát tovább folytatódik, így nincs kizárva, hogy a hatalom hamarosan megpróbálja megpuccsolni a független polgármestert.

Alább egy 888 cikkből idéznék, amelynek Orbán izraeli látogatása volt az apropója:

Magyarország az egyetlen biztonságos hely Európában a zsidók számára … az európai zsidóság számára Magyarország az egyik legbiztonságosabb hely … ma Európában a zsidók Magyarországon vannak a legnagyobb biztonságban.

A költőnek jó lenne eldönteni, hogy az egyetlen biztonságos, az egyik legbiztonságosabb, vagy pedig a legbiztonságosabb hely-e Magyarország a zsidóság számára. Ameddig ezt eldöntik, szívesen megkérdezném Soros György véleményét is a témával kapcsolatban.

A cikk végén pedig szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy az Európai Ügyészséghez való csatlakozás eléréshez 1 millió aláírásra van szükség, melyet az alábbi linken bárki megtehet.

Lássuk mai cikkeinket:

A normális élet utolsó morzsái

Hogy ez a tetves ország tele legyen fogasokkal és mementó kabátokkal

A fideszes újságírás erkölcsi mércéje

Jó ebédhez szól a hazug nóta

Iskolás igásló levele az államtitkár bácsinak

Álljunk meg egy szóra, mielőtt kiokádnánk az epénket

Mi az élet?

A nap kommentje pedig Erzsébeté:

 és az egybites választópolgár a saját elhajlított emlékezetével változatlanul 8 éve beveszi ezeket a hazugságokat, és még az sem jut eszébe, hogy megkérdezze, miért nem jutott ideje a kormánynak, hogy az immár vezetésük alatt elmúlt nyolc évben rendezzék a szerintük „elmútnyócév” -ben elrontottakat…

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.