Május 28,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


De mennyire igaz! Azt hiszem…

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,216,253 forint, még hiányzik 783,747 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az alábbi sajtóközleményt most leltem. Ha létezik diplomatikus megfogalmazás, akkor annak iskolapéldáját feltétlenül itt láthatjuk. Komolyan.

A Magyar Iszlám Jogvédő Egyesület közleménye

 A MIJE közleménye az új Parlament és Kormány megalakulása kapcsán, különös tekintettel az ezen eseményeket övező fokozott össztársadalmi és nemzetközi figyelemre, illetve az elkövetkező időszakban a különböző társadalmi csoportokat érintő jogpolitikai célokra

A MIJE szeretné egyetértését kifejezni a negyedik miniszterelnöki ciklusát megkezdő Orbán Viktor beiktatási beszédének azon részével, miszerint: „A magyar politika nem szimpatizálhat a demokráciaexport-elméletekkel, nem társulhat azokhoz, akik más népeket kioktatnak, és akik a német, az orosz, a török népet és annak vezetőit sértegetik.”
A fenti elv nem csak nemzeti, hanem vallási csoportok sértegetése szempontjából is irányadó kell, hogy legyen. Reméljük, hogy azok a médiumok, illetve közszereplők és politikusok, amik és akik az utóbbi időben többnyire méltatlan módon támadták az említett (és nem említett) csoportokat, átgondolják ezen tevékenységük etikai aspektusait és lehetséges társadalmi következményeit, különösen a közelmúlt eseményeire tekintettel: az általános hangulatkeltés -világnézeti meggyőződéstől, politikai elköteleződéstől függetlenül- fizikai atrocitásokba csaphat át egyházi személyekkel szemben is, mely elítélendő, érje az bármely felekezet tagját is e minőségében, legyen akár a társadalom többsége vagy egy kisebbség által követett vallás képviselője.

   Kiadó: Magyar Iszlám Jogvédő Egyesület (MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.