Június 14,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Zötyög az úthenger

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,495,206 forint, még hiányzik 1,504,794 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Napsugaras, madárdalos, májusi jó reggelt! Jól aludtatok? Én sem. Akkor lóduljunk neki a napnak, nehogy le találjunk maradni valamiről. Aki látta, mesélhetne. Mit szóltok a rádiónkhoz? Ugye pöpec? Nekem legalábbis nagyon tetszik.

A választások végén kezdődik a kínvergődés. Ez valami ősi magyar szokás lehet. Bevallom, szarul esett Ujhelyi István nyilatkozata, amit az Indexen olvastam. Marhára gyorsan be kellene már fejezni ezt a sopánkát és dolgozni kellene. Hülyén hangzik, mert ha valaki dolgozik az MSZP-ben, az pont Ujhelyi. De Dobrev Klára hibáztatása nem fogja kihúzni az MSZP-t a slamasztikából, amibe sajátlábúlag caplattak bele. Ha én valaha az életben az MSZP-re szavaznék, akkor sem az MSZP-re szavaznék, hanem Ujhelyire. Ha a DK-ra szavaznék, akkor Dobrev Klárára szavaznék. Azt gondolom, a DK világbajnok húzása volt Dobrevet indítani. A politika ilyen, kell egy arc. Meg merem kockáztatni, aki a DK-ra ikszelt, az nem az MSZP helyett ikszelt oda. Sőt, úgy gondolom, sokan nem a DK-ra szavaztak, hanem Dobrevre. És nem Gyurcsány miatt, hanem Gyurcsány ellenére. Jó, tudom. Hülyén hangzik, de azt gondolom, ez az igazság. Az MSZP önkezével ássa a sírját már jó ideje. Vagy be kellene ezt fejezni és kiseperni a szemetet, vagy csendben ki kellene múlni. Hibásokat keresni felesleges és sehonnan sehová nem vezet.

Szerencsére a Fidesz is kezdi ezt pedzegetni. Mármint azt elemezgetik, hogy melyik ellenzéki párt kitől lopta el a szavazókat. Uszításnak hibátlan. Ez már csak azért is remek, mert így a két (vagy akár az összes) ellenzéki párt egymás kinyírásával lesz elfoglalva és még csak véletlenül sem tudnak valami összefogáson gondolkodni. Újra indul a helyosztó, a ki a király a féleszűek között? Ne tessék ezt csinálni, kérem szépen!

Közben érkeznek a levélszavazatok is. A legtöbb olyan drága nemzettestvérünktől, akik nem uniós országban élnek ugyan, de mégis késztetést éreznek arra, hogy ne csak egy másik ország, hanem az Európai Unió ügyeibe is belepofázhassanak. Közel 100 százalékban a Fideszre voksolnak ők. Hálás népség. Ha jól számolok – az oda zúdított támogatásokat elosztva az onnan érkező szavazatok számával -, közel 2 millió forintba került egy szavazat. Megérte. Ez csak a vajdasági magyarokra vonatkozik, Ukrajnából nem nagyon szavaztak levélben, inkább átjöttek a határon. Romániából meg nem kellett levélben szavazni. Én csak abban bízom, hogy amikor Népünk Bölcs Vezére majd úgy dönt, hogy csak akkor tudja megvédeni az ő keresztény népét a migráncsoktól és Soros Györgytől, ha kilépünk az Unióból és persze ehhez szüksége lesz szerető népe felhatalmazására is, külhoni nemzettestvéreink akkor is támogatni fogják ezt a csodálatos politikust. Sőt, majd ők szállnak be némi pénzzel, hogy éhen ne dögöljünk itt, e pengedróttól ölelt kis országban.

Szijjártó Péter újabb hisztériás rohamot kapott. Az Euronewsnak adott interjúban ki-és bejelentette, hogy Webert nem tudják ők támogatni – márhogy fideszék -, valaki más kell. Jólvanakkor. Javasolnám, hogy állítson jelöltet a Fidesz, az lenne a tökéletes megoldás. Úgyis van egy csomó olyan univerzási zseni náluk, akik egytől egyig alkalmasak mindenre, így a néppárt vezetésére is. Kósa Lajos, Németh Szilárd, Rogán Antal, L. Simon László, Palkovics, Kásler vagy akár Selmeczi Gabriella is komoly esélyekkel indulhatna, de akár oldalakon keresztül tudom sorolni azoknak a fideszeseknek a nevét, akik mindenhez is értenek. A legtutibb persze a korszakos zseni lenne Felcsútról.

Most, hogy a Fidesz megnyerte az EP választást és a lottó ötöst is, folytatódnak a félbemaradt vérengzések és kivégzések. Két hónap múlva erővel veszik el az MTA-tól a kutatóintézeteket. De nem csak azokat, az MTA vagyonát is elveszik. Nem szoktak félmunkát végezni. Egyszóval semmi nem változik, az úthenger halad tovább, mi pedig a kéménybe kapaszkodva csodáljuk az útját.

Elég ennyi pitymallatkor, hamarosan úgyis szólunk befele. Jó ébredezést a szerencséseknek, jó dolgozást mindenki másnak.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.