Június 13,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Végre hátradőlhetett Orbán és Semjén, gyermekek tettek fel kérdést a Parlamentben

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 630,068 forint, még hiányzik 2,369,932 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Milyen kérdést intéznék a miniszterhez, ha képviselő lennék? címen rendezvényt szerveztek az Országházban, ahol 8-18 év közötti gyermekek és fiatalok tehettek fel kérdéseket az ott megjelent politikusoknak. Ez még akár egy érdekes rendezvény is lehetett volna, ha az anyagot nem kellett volna előre elküldeni még a nyáron, pályázat formájában. Egy 17-18 év közötti fiatal már képes feltenni olyan kínos kérdést akár Szijjártónak, akár Orbánnak, hogy bizony mindketten gondba kerülhetnek, ha nincs előre betanult válaszuk, vagy ha nem lehet egy boldog karácsonnyal elintézni a dolgot.

Az azonban, hogy a feltenni kívánt kérdéseket előre be kellett nyújtani, azt jelentette, hogy többek között olyan „nagyszerű” megválaszolandókat kaptak a politikusok, mint pl:

Ki segít a szüleinknek, hogy megtanulják a mi adatainkat helyesen kezelni?

Hogy ezen frappáns kérdés feltételében az osztályfőnök segített-e, vagy a kedves anyuka, azt nem tudni, mindenesetre eléggé kétségesnek tartom, hogy egy 8-18 év közötti gyermeket az adatvédelem érdekelné leginkább.

Forrás: MTI

Forrás: MTI

Forrás: MTI

Egy biztos, a diákok kérdéseitől végre nem kellett tartania egyik kormánypárti képviselőnek sem, ezért a mai napon fellélegezhettek.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.