Június 20,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Valaki nem rombol, hanem épít

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,908,701 forint, még hiányzik 1,091,299 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt! Riadó, lóra, fegyverbe, fedezékbe! Esetleg térdre, imához. Szombat van, szóval olyan rettentően nagyon nem kell ugrándozni, legfeljebb azoknak, akik ma is dolgoznak. Mint például én, ami speciel senkit nem érdekel, de miért ne nyafognék, ha tehetem.

A szegediek többsége szerint Ujhelyi István szocialista politikusnak be kell mutatnia házfelújításának számláit – közölte a Fidesz szegedi alelnöke pénteken a Tisza-parti városban. Ujhelyi István perrel fenyeget. A SZEVIÉP korábbi vezetője ugyanis azt állítja, hogy 38 millió forintért egy másik cégen keresztül ők finanszírozták a szocialista politikus vidéki házának felújítását.(MTI)

A kerepestarcsaiak, kisvárdaiak, kecskemétiek, pécsiek és hugyagiak többsége szerint pedig Lázár János fideszes politikusnak be kell mutatnia a bevételeit, hogy miből vett évekkel ezelőtt luxuslakást és szőlőbirtokot a gyerekeinek aztán vadászkastélyt önmagának, Szijjártó Péter kacsalábon forgó, 160 milliós villát, Orbán Viktor felesége szőlőbirtokokat és földeket, Orbán lánya 20 milliós autót, a veje kikötőt, 50 milliós terepjárót és kastélyokat. És ez még csak annak a listának az eleje, amit tudni szeretne az ország háromnegyed része. Amúgy látva a videót, Ujhelyi háza valóban nem ér összesen sem 40 milliót és nem ért annyit 10 évvel ezelőtt sem. A felújítással együtt sem. Számlát meg arról lehet mutatni, amiről van. Ha abban az évben nem volt felújítás, számla sincs. Más, korábbi számlákhoz meg kurvára senkinek semmi köze. Egy közepesen hülye csimpánz is remekül látja, hogy ott aztán semmi luxus nincs. Ujhelyi nem a rokonom és nincs rászorulva az én védelmemere, még csak nem is a szívem csücske, de amit a Fidesz előad ebben az ügyben, az olyan szinten szánalmas, amire már szavak sincsenek. Be kéne fejezni.

Orbán Viktor bejelentette, hogy a keresztény civilizáció léte a tét. Ezért kell rájuk szavazni az EP választáson és ennek örömére holnaptól fideszes aktivisták fogják basztatni a polgárokat. Jó. Én inkább kockáztatom a keresztény civilizációt (ami amúgy mi a büdös franc?) de a hozzám becsöngető fideszes aktivistákat úgy küldöm el a picsába, ahogy a jehova tanúit szoktam. Jobb napjaimon. Ha romba dől a keresztény civilizáció, akkor tudjátok, én vagyok a bűnös.

És kanyarodjunk vissza a poszt elejéhez, amennyiben Tiborcznak és Tiborcznénak (született Orbán Ráhel) arról is el kellene számolnia, miből a 12 milliós óra Rasi vaskos csuklójan és a többi csecsebecse 85 millió feletti értékben.

Sem Orbán Viktornak, sem a magyar kormánynak nem érdeke kivezetni az országot az EU-ból – jelentette ki Jeszenszky Zsolt a Hír TV Szabadfogás című műsorában. 

Ezt a Magyar Nemzetre átkeresztelt Magyar Idők írta. Kérdés: Ki a faszom az a Jeszenszky Zsolt és kit érdekel, mit beszél?

Weber nyíltan a baloldali Timmermanst védi, és inkább Orbán Viktort támadja

Ez meg a PestiSrácokról van. Kérdés: na és akkor mi van? Hová van az felírva, hogy Orbán Viktor szarja a spanyol viaszt és mindenkinek helyeselni kell az aktuális hülyeségeit? Komolyan el akarják számoltatni fideszkéék Webert? Vagy bárkit? Oszt hogy? Közötök?

Magyarország nem akar sem migrációs kibocsátó, sem tranzit- sem befogadó ország lenni

Ezt meg Szijjártó Petike handabandázta. Jó, már nem is az összmagyarság a Fidesz, hanem a komplett Magyarország. Így aztán azt is tudják, mit akar. Az ország. Amúgy befogadóországnak nem kell lennünk, mivel a fasz se akar ide jönni. Kibocsátóország sem leszünk, amennyiben Európán kívüli ország a befogadó. Amennyiben viszont Európa, csak másik ország, akkor meg rossz hírem van. Már most is kibocsátóország vagyunk.

Ahogy Mészáros Lőrinc, úgy Schmidt Mária sem tud elugrani a milliárdok útjából. Most éppen közel 4 milliárd (négyezerszer egymillió forint) találta fejbe szegényt. Ebből a pénzből kiállítást kell rendeznie. Puskás Ferencről. A Puskás Arénában. Miután hihetetlenül tehetséges emlékév- és kiállításrendezőről beszélünk, garantált a siker. Lehet, hogy kicsit halszagú lesz a kiállítás, de tuti szexi és trendi és fancy. Dózsa László (1942, 1956-) szerepe még ismeretlen a történetben, de csak találnak neki is valamilyen feladatot.

Miközben Orbán Viktor és bandája telehörgi az országot és világvégét vizionál – természetesen csak arra az esetre, ha nem Orbán lesz Európa hadura -, valaki más nem rombol, hanem épít. Nem magának, hanem a következő generációnak. Valaki, akit a fideszes banda nem talált méltónak a díszpolgári címre, valamiért mégis sokkal többen kedvelik, mint nem. Még a fideszesek is. Bálint gazda úgy óhajtja megünnepelni a századik születésnapját, hogy száz facsemetét ajándékoz óvodáknak. Gyümölcsfáka. Íme a felhívás, én pedig veszem a búcsúmat és igyekszem felébredni rendesen. Hamarosan szólunk befelé.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.