Június 13,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Tetű népség

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 630,068 forint, még hiányzik 2,369,932 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt! Ma munkaszüneti nap van, tessék szépen hálát adni érte a Fidesznek. Én ez alól felmentést kapok, mert nekem ez is éppen olyan munkanap, mint a többi. Tegnap sajtóközleményt adott ki a Demencia 2000, vagy valami hasonló nevű szervezet, de végtelenül jófej leszek és nem teszem ide. Annyira azonban nem vagyok tündibündi, hogy ne foglaljam össze a tartalmát. Ha én szenvedek, szenvedjen más is. Notehát. Azt mondják ők – akik Pannon pulik, nemzeti szocik és honfoglalók is egyben, hogy marhára nem kellene pénzt adni a franciáknak a Notre Dame újjáépítéséhez. Mármint a magyaroknak nem kellene pénzt adniuk. Szerintük egy melós gyújtotta fel, akinek őseit kizsákmányolták, megölték a gyarmatosító franciák, s ő így akarta – kellően el nem ítélhető módon – megbosszulni a népén esett sérelmeket. Istenbizony ezt írták ők, szó szerint. Jó, mégis kénytelen vagyok idézni a szövegből mert ha csak elmesélem, senki nem fogja elhinni:

Macron úr! Most ne tartsa a markát, ne kunyeráljon, és ne akarjon ebből a tragédiából politikai hasznot húzni.  
A franciák fizessék vissza nekünk a Trianon okozta károkat, adják vissza országunk elcsatolt részeit, az embereknek az ellopott vagyonukat, ha már a kioltott életeket nem tudják visszaadni! Fontolóra kell vennünk kártérítési igényünket a francia állammal szemben. A károsultak, az áldozatok utódai nem felejtenek! Szörnyű lenne újabb templomtüzeket, romokat látni. (MTI-OS)

Szerkesztőségi titok: közben jönnek a remeknél remekebb ötletek. Nem tőlem, én csak ide másolom. Egyébként most olvastam, hogy Rogán adakozott, mert a Louis Vutton küldött lóvét, így végül is közvetve hozzájárult ő is…Szerintem legyen Tiborcz a világítástervező, a térkőbizniszre is volna ember szerintem. Kellene még egy Mészáros&Rózsaablak KFT-t alapítani gyorsan, és mehetnek a munkások. Visszafelé meg összeszedegetik és elhozzák az elcsatolt részeket trianonból…És igenis adják vissza a kioltott életeket! Kérjük a zombikat!…elképzeltem a turisták arcán az ámulatot, amikor meglátják a magyar szakemberek által felújított Notre Dámát: „Ez meg mi a faszom?” :DDDDD…Macron ne akarjon politikai hasznot húzni a tragédiából, de erről jut eszünkbe (vagyis nem erről, csak lazán kapcsolódik), hogy Trianon! :DDDD

Azt csak úgy halkan kérdem: a Honfoglalás 2000 konkrétan megfenyegette a franciákat az utolsó mondatban?

No hát itt tartunk most, évekkel Lipótmező bezárása után. És még egy felhergelt honpolgár megharapott egy MSZP aktivistát. Komolyan. Valakik meg szurkoltak neki – a harapósnak – hogy ez azért van, mert beengedik a feketéket. Mármint az MSZP. Nyeh.

Nade.

Összesen 1,6 milliárd forinttal támogatja a kormány a diaszpóra magyarságát, valamint a Kárpát-medencei magyar oktatást és kultúrát, a vonatkozó pályázatok eredményeit Potápi Árpád János nemzetpolitikai államtitkár ismertette csütörtökön Budapesten. (MTI)

El is hencegett, hová toltak eddig pénzt.

Példaként említette, hogy a Müncheni Magyar Intézet Egyesület 2 millió forintot nyert, ugyanilyen összeget kap az Uruguayi Magyar Otthon és a Csík Hágó Magyar Iskola, míg a prágai magyar katolikus plébániát 1,5 millióval segítik.

Azt hiszem, nincs kérdésem. Na jó, egy mégis. Németország és Uruguay szintén magyar terület volt, csak Macron elcsatolta? Ha nem, akkor oda maguktól mentek az emberek? Ha igen, akkor a frissen kivándoroltak is kérhetnek pénzt? Tetszik tudni, akik Londonban takarítanak kalandvágyból. Kicsit több lett a kérdés. Maradhat?

Kövér László nagyinterjút adott a Magyar Hírlapnak. Majd elolvasom rendesebben is, mert még félig kómában vagyok, de annyit sikerült felfognom, hogy – bár a riportot készítő szakmunkás igyekezett Kövér szájába adni azt a minden fideszes által jól ismert tényt, hogy minden ellenzéki hazaáruló – az ellenzékiek nem hazaárulók Kövér kartárs szerint. Mégpedig azért nem, mert nincs hazájuk.

Hazaáruló is csak az lehet, akinek volt valaha hazája. Jó kérdés persze, melyik a rosszabb: akinek soha sem volt, vagy akinek van, de elárulja. A baloldal egyébként soha nem belül kereste az igazodási pontjait. Károlyi Mihály Párizsnak, Kun Béla, Rákosi Mátyás és Kádár János Moszkvának akart megfelelni, mai utódaik pedig – mondjuk – Brüsszelnek. Nem a magyarok érdekeihez igazodnak. Ezért is jelent számukra problémát a demokrácia, hiszen mégiscsak itthon kellene többséget szerezniük, miközben a legitimációjukat kívülről várják. Sőt, nem csak egyes politikusok igazodnak Sorosékhoz. Ide sorolnám azokat az értelmiségieket, filmrendezőket, színházi embereket, tudósokat is, akik mit sem tudnak a magyarországi helyzetről, mégis Sydney-től Washingtonig bármit aláírnak, ha tiltakozni kell a jobboldali kormány ellen – vagy azért, mert maguk is részei a globalista elitnek, vagy csak, mert egzisztenciálisan függenek tőle. (Magyar Hírlap)

Tehát Kövér László gyakorlatilag mindenkit, aki nem az ő gazdájának a seggét nyalja, kinevezett baloldalinak. Nem újdonság ez persze, az egész banda ezt csinálja első perctől kezdve. Akit ő beletuszkolt a baloldali skatulyába, annek nincs hazája. Soha az életben nem is volt. Ebből az következik tehát, hogy Magyarország lakossága 2,5 millió fő. A többiek – mi, többiek – hazátlanok vagyunk. Ami rendben is van, ez is a honfoglalás egy formája. Kövér Lászlónak egy centivel sincs több esze, mint a Demencia 2000 nevű gyülekezetnek, tehát bátran honfoglalhat is a gazdájának. De akkor nekem, mint hazátlan baloldalinak (itt mondanám el ötvenkettedszer, hogy ha nagyon meg kellene határoznom magamat, inkább vagyok jobboldali, mint baloldali és kötve hiszem, hogy ezzel egyedül lennék) miért kutya kötelességem eltartani Kövért és bandáját? Miért kell nekem ide adót fizetnem, amikor nem ez a hazám? Tartsa el a kibaszott kormányt az a 2,5 millió szavazójuk, akiknek viszont ez a hazája. Nekem soha az életben nem volt ambícióm azért dolgozni, hogy Orbán Ráhel segge alá terepjárót toljak, a félanalfabéta gázszerelő és pereputtya nevére kerüljön minden az országban, de még csak azért sem küzdöttem soha, hogy Kövér László és a többi élősködő gondtalan megélhetését biztosíthassam. Ha nekem nincsen hazám, akkor cuppanjanak le rólam egyszer s mindenkorra. Ha azonban elfogadják – elveszik – az adómat, a mindenféle járulékra és egyebekre átkeresztelt sarcokat és még az áfát is, akkor kuss legyen. Se Kövér, se senki a kurva kormányból ne hörögjön, dolgozzanak azért, hogy jobb hely legyen ez az ország és soha többé ebben a büdös életben ne merjenek arról pofázni, hogy ki baloldali, jobboldali, akármilyen, mert nekik ahhoz semmi közük nincs. Tetű népség.

És még annyit a végére: ha a más országokban élők ne ugassanak Sydney-től Washingtonig, mert fogalmuk sincs, mi történik ebben az országban, akkor Ukrajnától Erdélyig meg ne szavazhassanak az én életemet befolyásoló dolgokról, mert ők sem tudnak semmit arról, hogy mi folyik ebben az országban és engem például piszkosul zavar, ha olyanok döntögetnek engem érintő ügyekben, akik semmiben nem viselik a döntésük következményeit. 

Na, mielőtt még a jelenleginél is jobban felhúznám magam ezen a gyönyörű tavaszi reggelen, inkább búcsőtveszek. Hamarosan jövünk az első beszólással. Zene!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.