Július 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Tarlós csak betartható, reálisan végrehajtható ígéreteket tesz főpolgármester-jelölti kampányában

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,369,185 forint, még hiányzik 630,815 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A fent olvasható cím nem vicc, tessék teljesen komolyan venni. Ezt ugyanis maga Tarlós jelentette ki a mai napon, a Századvég Alapítvány Budapest című konferenciáján. A kampányeseménynek is beillő rendezvényről az MTI csak egy rövid beszámolót közölt, ezért komoly mélységekben még nem tudjuk elemezni a főpolgármester mondandóját.

Mindenesetre igen vicces pont Tarlóstól hallani azt, hogy ő nem ígér olyat, ami nem betartható. Ha ezt komolyan így is gondolja, akkor a figyelmébe ajánlanám az Index nemrégiben közölt cikkét, ahol összeszedték az ő, valamint Demszky Gábor által tett ígéreteket, amelyekből igen sok a mai napig nem valósult meg. Ha valaki agyatlanul kampányol, anélkül, hogy biztos lenne abban, hogy véghez is vihető a terve, az pont Tarlós. Na de lássuk, mit mondott még ezen a kampányeseményen:

Csak betartható, reálisan végrehajtható ígéreteket tesz főpolgármester-jelölti kampányában Tarlós István. A harmadik ciklusára készülő főpolgármester erről szerdán, a Századvég Alapítvány Budapest című konferenciáján beszélt.

A kampányokban a legszomorúbb az, hogy ilyenkor nagyon sok politikus és jelölt „előre megfontolt szándékkal” olyanokat ígérget, amelyekről tudja, azok nem megvalósíthatóak – mondta Tarlós István, hozzátéve, hogy a főpolgármesterséghez „le kell tudni tenni teljesítményeket” az asztalra, és azokat igazolni is kell.

„A kampány hátralevő részében is arról fogok beszélni, amit megtettem, és amit reálisan végrehajthatónak tartok és tervezek” – fogalmazott Tarlós István, aki a tanácskozáson közölte azt is, hogy a jövő évben megoldják a 3-as metró klimatizálását. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.