Július 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Pojácák egymás között

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,369,185 forint, még hiányzik 630,815 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Aki nem örül az Orbán-Salvini találkozónak, az vagy migráns vagy Soros vagy pedig migránssimogató, legalábbis Hidvéghi Balázs valami hasonlót makogott össze a mai sajtótájékoztatóján. Ők ketten ugyanis a teljes európai keresztény civilizáció megmentői, akik a puszta két kezükkel megállították a bevándorlást. Ez persze nem igaz, azonban a kormány azzal kampányol, hogy ez márpedig így van. Magyarországon a bevándorlás soha a büdös életben nem volt probléma, nem úgy a kivándorlás, illetve az országon átvándorlás, amely leginkább 2015-ben okozott súlyos problémákat. Magyarországra csak azok a bevándorlók érkeztek, akik vagy Rogán letelepedési kötvényeivel – többször bűnözői háttérrel – érkeztek, vagy pedig a miniszterek elnökének közbenjárásával. Olyanok, akik hazájuk igazságszolgáltatása elől menekülve nálunk kötöttek ki.

Hogy a magyar kerítés valóban a népakaratot testesíti meg, vagy idővel egyszerűen a szívünkhoz nőtt, már nehéz lenne megmondani. Az viszont biztosan elmondható, hogy 8,5 milliárd forintba került, nem beszélve az ott parancsot teljesítő határőrök fizetéséről. A gond azonban az, hogy a menekültválságot nem Orbán, de még csak Salvini sem oldotta meg, sőt. Szeretnek persze erre hivatkozni, ez attól még viszont nem lesz igaz. Az olaszok esetében az „érdem” Marco Minniti egykori belügyminisztert illeti, aki a líbiai kormánnyal és a helyi törzsekkel egyeztetve csökkentette radikális mértékben az Olaszországba érkezők számát. Ha pedig a magyarországi helyzetről esik szó, sokan elfelejtik megemlíteni, hogy a menekülthullám 2016-ra mérséklődött, ami érdekes módon egybevág az EU és Törökország közötti megállapodás időpontjával. Ezt követően drasztikusan lecsökkent az EU felé a kontinens keleti részéről érkezők száma. Hogy a magyar határhoz melyik irányból érkeztek a menekültek 2015-ben? Igen, kitalálták, kelet felől. Kik is akkor Európa hősei?

A bevándorláspárti baloldal azért támadja Salvinit, mert sikerült megvédenie a határokat, és ez nem tetszik Sorosnak és az embereinek – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója arra reagálva, hogy Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettes és belügyminiszter csütörtökön hivatalos látogatásra érkezett a magyar fővárosba. 

A kommunikációs igazgató Budapesten újságíróknak nyilatkozva rámutatott: Orbán Viktor kormányfő és Matteo Salvini az a két európai politikus, aki megmutatta, hogy az európai  határokat igenis meg lehet védeni, ha erre van politikai akarat. A magyar miniszterelnök megmutatta, hogy meg lehet védeni egy szárazföldi határt, az olasz belügyminiszter pedig azt, hogy meg lehet védeni egy tengeri határt is – mondta. Hangsúlyozta: ezzel együtt azt is bebizonyították, hogy hazugság az az állítás, miszerint a bevándorlás elkerülhetetlen és megállíthatatlan. Ezért támadják Orbán Viktort és ezért támadják Salvinit a bevándorláspárti erők – mondta Hidvéghi Balázs, kiemelve: ők mindenkit megtámadnak és megbélyegeznek, aki nemet mond a bevándorlásra. A csütörtöki találkozó a határvédelemről, Európa és a keresztény kultúra védelméről szól – fűzte hozzá fideszes politikus. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.