Július 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Piócák, férgek, patkányok?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,608,820 forint, még hiányzik 1,391,180 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt kívánok mindenkinek! A kisjézusnak is, meg az összes pöffeszkedő hatalmát féltő, ezért bármire hajlandó erkölcsi csökevénynek is! Mutatok egyet, mert leírva nem az igazi, és ezt nem lehet elégszer leírni. Az alant látható ember például, majd amikor évek múltán visszanézi magát az ilyen felvételeken – amikor az általa képviselt díszes társaság sok éves ténykedéseinek súlya alatt bevallottan nyögnek majd azok is, akik most még a bántalmazóikat védelmelmezik fröcsögő keresztényhazafiságtól vezérelve -, mégis hogyan kommentálja, hogy idáig süllyedt? Mondjuk engem szerintem most is lehányna a tükör, ha az alábbi után belenéznék, de Hidvéghi Balázs nevezetű egyénnek a szeme sem rebben. Szégyenérzet nulla, éljen az ostobaság, a szolgalelkűség és a morális gerincferdülés!

Szóval ők megértették és dekódolták az elmúlt napok történéseit. Remek. Bevándorláspárti Soros-hálózat, Soros-zsoldosok, akiket a kormány név és arc szerint számon tart ezek szerint. Akik semmit sem tisztelnek, akiknek semmi sem szent. Remek. Arra azért módfelett kíváncsi lennék – ha egyáltalán van itt még helye az észérveknek a totális elhülyülés mocsarában -, hogy mi a tetves kurvaélet köze van a bevándorlásnak ahhoz, hogy Orbán Munkaerőkölcsönző Viktor tökeit szorongatják a multinacionális cégek és azoknak a semmiből lett, soha nem volt milliárdos üzletembereknek sem mindegy, akiknek a törvényesen összeharácsolt vállalkozásait is fenyegeti a munkaerőhiány. Ehhez képest szerintem sokakat nem érdekel, hogy kik azok, akik az utcán vannak, mivel ez a karácsony előtt áttolt mocsadékság csak a sokadik állomása annak a nemzeti kormányzásnak csúfolt vergődésnek, amelynek során a törvénytisztelő, nem lopó, nem rongáló, tisztességes állampolgárokat szemen köpi, pofán röhögi és kifosztja egy feneketlen étvágyú, mohó, senkit és semmit nem tisztelő gazdasági érdekcsoportosulás.

Úgyhogy ezzel a lendülettel rá is kanyarodhatunk a kétharmaddal kormányzó nemzetikeresztény kormány aktuálisan első számú önkéntes csahosára, bizonyos Volner Jánosra, akit – nem oly régen, amikor még nem adta le a gerincét a fideszes ruhatárban és nem csatlakozott a Toroczkai-féle ultraszélsőséges szerveződéshez – a Ripost nevű szennylap kergetett a susnyásban, ahol éppen a szeretőjével hetyegett. Ugyanaz a fizetett szennylap vájkált az ő feddhetetlenül keresztény magánéletében, amelyik a hajléktalanok elleni véres hergelés után, mostanság irodalmi magasságokból uszít a tüntetők ellen. VolNER kolléga, a Jobbik szennyesének első számú szakértője és a Fidesz kilógó nyelvű szekértolója ezt írta bele az éterbe:

Ezekben a napokban üli nászát a Nemzet ügyét eláruló jobbikos vezetés a baloldallal. Nem is akárhogyan: piócaként kapaszkodtak rá a munkavállalók teljesen jogos érdekvédelmi harcára: az egyesült ballib csürhe a Kossuth téren rombolt. Miféle utolsó féreg az, aki tönkreteszi és felgyújtja a rászoruló gyerekek szánkóit? Miféle aljamunka megrongálni az ország karácsonyfáját? Miféle magyar- és keresztényellenes patkánylázadás az, amelynek résztvevői ki akarják hozni a Nemzet templomából a Szent Koronát? (…) És most jól nyissátok ki a fületeket, balliberális „barátaink”: aki a Szent Koronát meg akarja gyalázni, az minket bánt. Aki a Parlamentet megrongálja, az nekünk okoz kárt. Szerencsére az egyenruhások profin és végtelen türelemmel kezelik a helyzetet. De ha egyszer úgy látjuk, hogy nem lesznek elegen, vagy egyszerűen csak veszélyben érezzük a Szent Koronát, kihívom a Kossuth térre a Betyársereg 300 jól képzett emberét és magunk teszünk rendet.

Azzal teljesen tisztában vagyok, hogy mekkora üzletet látott meg Volner is abban, hogy a politikai iszapbirkózás levitézlett színpadán valahogy vissza kéne mászni oda valahova a Fidesztől jobbra, ahol már régóta nincs senki és semmi. De ilyen ragacsosan undorító, álszent felszopást még Morvai Krisztinától sem hallottam, pedig senki nem fedezte fel magában egyértelműbben az Orbán és a Fidesz iránti gyöngéd érzelmeit, mint ő. Nincs visszataszítóbb annál, mint amikor egy köpönyegforgató, jellemtelen alak megpróbálja túllicitálni a kétharmaddal önkényeskedő állampártot abban, hogy a rászoruló gyerekek mögé bújva mocskolja, csürhézi, patkányozza és férgezi mindazokat, akiknek elegük van abból, hogy a törvények ebben az országban a bűnbandát védik a kiszolgáltatottakkal szemben. Nincs megfelelő szó erre az egyénre semmilyen szótárban. Ha ez a nemzetikereszténység, akkor ettől köpni kell, Volner!

De ha már szóba került a nagyságos Morvai asszonyság, szeretném megkérdezni, hogy miért nem hallom az ő jogvédő hangját most, hogy hangfelvétel bizonyítja: a Pintér-féle rendőrség veréssel fenyeget tüntetőket? Mi a büdös francért nem hallom Morvai hangját, miután az is kiderült, hogy a nagy káoszban egyes szülők nem tudták, hol és egyáltalán miért tartják fogva a gyereküket a tüntetés után? Miért nem tiltakozik az ellen Morvai Krisztina, hogy a rendőrség törvénytelenül arra kényszerítette a tüntetőket, hogy kamerába mondják a nevüket, mert különben nem engedik el őket? Hol védi most éppen az emberi jogokat Morvai Krisztina, amikor a rendőri agresszió odáig fajult, hogy olyanokat is bevittek és megfélemlítettek, akik semmit nem csináltak, ott sem voltak? Tudom, hogy éppen élete művével házal így a keresztény karácsony ünnepe előtt (feltétlenül kérek belőle én is egyet karira), de aki a mai napig a szemkilövetőzésből él, attól elvárható lenne némi következetesség. Najó, hagyjuk, mert én is elröhögöm magam kínomban.

Bár senki nem kérdezett, azért válaszolok a Comment blog felvetésére: igen, a 100 milliárdos közpénztévé híradóját tényleg egy talicskányi aprómajom (úgy értem: közepesen terhelt cerkófmajom szerkeszti). Nem tudom, melyik a rosszabb, ha fogalmatlan, félanalfabéta kretének, vagy ha írni-olvasni tudnak, értik is amit olvasnak, és tudatosan hergelnek. De, azt hiszem, tudom, melyik a rosszabb, tessék:

Nem tudom, ki lehet az a félkegyelmű barom, aki szerint bárkinek is a Tőkés nevű megélhetési européer jutott volna eszébe az elmúlt héten akár egy pillanatra is. Az agyhalál tényleg elpusztítja ezt az országot, efelől már semmi kétségem nincs.

Szerencsére mindeközben Álhírgyáros Orbán Viktor köszöni szépen, kurvajól van. Brüsszelbe menekült a saját valósága elől, ahol szerencséjére jelenése volt neki az elmúlt két napban, az éppen soros miniszterelnöki csúcson. Hogy nehogy elfelejtsük az ő szabadságharcos fejét, küldött nekünk ajit. Ezt is kénytelen vagyok ide rakni, annyira groteszk, nem baj, ha már látták:

Naszóval, hát nem megint megtámadták? Nem megint visszaverte a támadást? Viktorom, én is egyre inkább úgy érzem, hogy a dalnak hamarosan vége lesz. Örülök, hogy ilyen kisimult, derűs és kedélyes vagy. Igaz, sehol egy ellenzéki, sehol egy dühös magyar ember, sehol egy ellenséges újságíró. Csak a meghajlított valóságod, amiben minden szép és jó. Pedig nem az. De majd rájössz te is. Na akkor kell majd megkapaszkodni a kis asztalkádba, hogy el ne dőlj, mint fél disznó az ólban. Addig is várjuk az év végére belengetett sajtótájékozatót, amikor majd lehet kérdezni tőled igaziakat, tudod, olyanokat, amikhez nem vagy hozzászokva. Légy férfi legalább egyszer, és állj bele!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.