Június 14,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nőnapi fideszes hittérítés

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,516,732 forint, még hiányzik 1,483,268 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép reggelt! Mindjárt egy remek hírrel kezdem: péntek van. Amiből egyenesen következik – ameddig a drágajóminiszterelnökúr mást nem gondol egy boldogtalan délutánon – hogy holnap szombat lesz és ha addig el nem törlik, utána vasárnap. Tehát lehet tovább aludni, már amennyiben nem dolgozik az ember.

Gulyás Gergely kormányinfót tartott. Elmesélte, mi a helyzet szaporodási fronton:

Míg a szocialista-liberális kormányok családellenes politikájának következményeként a demográfiai helyzet soha nem látott mélységbe zuhant, addig az Orbán-kormány a családtámogatási rendszer átalakítása mellett döntött, a fenntartása pedig stratégiai cél.

Gyönyörűen hangzik. Annyira kár, hogy egy büdös szó sem igaz belőle.

KSH

Nagyvonalúan a 2010-es évet  a Gyurcsány-kormány számlájára írtam, mert ha azóta nem változott a rendszer mióta én szültem, egy terhesség kilenc hónapig tart. Igazán az ezer lakosra vetített születésszámot érdemes figyelni. De a halálozási adatokat is lehet figyelni, az is sokatmondó. De bármit és bármilyen szögből nézünk, az elég egyértelmű, hogy Gulyás Gergely vagy nem ismeri a számokat, vagy nem ellenőrzi azokat a kijelentéseket, melyeket felolvas, vagy simán hazudik. Több opció hirtelen nem jut eszembe.

Orbán Viktor: A keresztény gyökerek, a családok védelme és a multikulti elutasítása hozta ránk Brüsszel támadásait.

Erre mit lehet mondani? A keresztény gyökerek? Ez még valós kínja is ennek a szerencsétlen országnak, nem vitatom. De azt furcsának találom, hogy Orbán Viktor ilyen nyíltan gyökérnek nevezi az elvtársait. Lehetséges, hogy ennyire leszámolt a politikai korrektséggel? Mert eddig is le volt számolva ő, de az csak az ellenzékre vonatkozott, a párttársaira nem. Változnak az idők, csak a gyökerek állandóak.

Miután az orbánmédia hosszú hónapokon át naponta bejelentette, hogy most aztán végleg, nagyon és teljesen megbukott Macron francia elnök a testőre miatt, gyorsan áttrappoltam a napos oldalra megtekinteni, hogy Trump amerikai elnök is megbukott-e. Trump kampánymenedzserét 47 hónap letöltendő börtönre, valamint 25 millió dollár megtérítésére és további 50 ezer dollár büntetés megfizetésére kötelezte a bíróság banki- és adócsalásért. Mondanom sem kell, egy árva mukkot nem leltem sem a nyolcaskán, sem máshol arról, hogy most aztán vége van Trumpnak. Kicsit fura.

A nyolcaskán egy Salvinit éltető cikket leltem – persze Soros és a migránsok rémtettei között kellett ehhez aktívan keresgélnem -, valamint megtudtam, hogy személyesen Soros György akarja kizáratni a néppártból a Fideszt. Bosszúból a CEU miatt és gondolom – most nem volt időm elolvasni a cikket tüzetesen – azért, mert Orbán Viktor személyesen, a két szép, dolgos kezével védi meg Európát a migránsoktól. Jólvanakkor. Ugyanitt olvasható a nagyon tehetséges Bertha László cikke (ő G. Fodor Gábor első embere a portálnál), melyben a szerző vésztjósló hangnemben arról számol be, hogy itt a világvége, valamint mindmeghalunk. Az ok:

Ralph Brinkhaus, a CDU és CSU közös frakcióvezetője elképzelhetőnek tartja, hogy 2030-ra muszlim kancellárja legyen Németországnak.

Ha jó politikus, és képviseli az értékeinket és a politikai nézeteinket, miért ne? – tette fel akérdést Brinkhaust, de még itt sincs vége a drámának, mert azt is kijelentette, hogy a CDU nem egy vallási közösség. Ezt Bertha mester képtelen értelmezni, ami az én olvasatomban azt jelenti, hogy ezek szerint a Fidesz egy vallási közösség. Ez mondjuk nekem nem okoz meglepetést, eddig is tudtam, hogy a Fidesz egy szekta, de az meglepő, hogy ezt már nyíltan is kimondja a kormánypropaganda. Tovább haladva ezen a gondolatmeneten eléggé egyértelműnek látszik, hogy a Fideszt soha az életben nem vezethetné sem ateista, sem zsidó, sem buddhista. Nincs is ezzel nagyobb baj, de akkor hivatalosan is egyházzá kellene nyilvánítani a pártot – vagy inkább szektává, bár gyanítom, akkor nem járna sem állami támogatás, sem adókedvezmény -, kellene építeni egy templomot valahol az erdő közepén és ott lehetne imádni Orbán Viktort az istent. Mi feltétlenül jól járnánk – mármint az ország -, legfeljebb a szekta vezetői durcáskodnának, mert az uniós források és az adóforintok ellopásának lehetősége, valamint az ország épített- és természeti kincseinek megszerzése kikerülne a hatókörükből.

Végül – ha már ma van a nőnap – mindenki figyelmébe ajánlom azt a regény-hosszúságú fideszes-kereszténydemokratás nőnapi köszöntőnek álcázott propagandaanyagot, amit a 444.hu szemlézett tegnap. Külön kiemelném a köszöntőből Semjén Zsolt magvas gondolatait. Semjén szerint az Egyház és a Szentírás kétezer éves tanítása (nem vagyok sem vallásos, sem szakértő, de én úgy tudom, sem az egyház – mint szervezet, nagy kezdőbetűvel -, sem a biblia nem kétezer éves találmány):

világosan kijelöli a férfiak és a nők sajátos életfeladatait, kiteljesedésük legbiztosabb útját, mely egymással szoros szövetségben, de nem ugyanazon a pályán képzelhető el. (…) A nők számára ez a pálya hitünk szerint elsősorban az anyaságon keresztül vezet

Reményeim szerint Semjén Zsolt egy későbbi kiadványban világossá teszi majd, hogy a férfiaknak mi a szerepük az ő hite szerint.

Reggel 7:25 percig még csak Németh Zsolt és Hende Csaba közösségi oldalán futottam bele nőnapi köszöntőbe. A nap folyamán remélhetőleg elönti a netet a virágcsokrok áradata. Tavaly a miniszterek elnöke kimart egy csokor virágot az asztalon ácsorgó vázából és eltrappolt a konyhára felköszönteni az ott dolgozókat. Mindenkinek jutott egy szál növény. Nem tudom, idén mi a terv. Ha esetleg Orbán Viktor idén a Gundelbe látogat el köszönteni, azt is örömmel megtekintem.

Izgatottan várom a fejleményeket, de azért most búcsúzom és megpróbálok felébredni rendesen. Hamarosan beszólunk, addig is kellemes ébredezést.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.