Július 22,  Hétfő
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Ne terjeszd a hülyeséget, terjed az magától is

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,819,644 forint, még hiányzik 1,180,356 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Drága kedves olvasóink! Azért fordulunk önökhöz és hozzátok (ki mit szeret megszólításként), mert fontosnak érezzük, hogy felhívjuk a figyelmet bizonyos különös és káros jelenségekre. Napok óta kapunk üzenetekben linkeket, olyan is előfordul, hogy valaki jószándékúan belinkel bizonyos, frissen felfedezett oldalakat, azok bombasztikus híreit a kommentek közé. Ilyeneket:

kamu

És:

nephangja

És:

anepszava

És még számtalan ilyen van. Nem olyan bonyolult felismerni ezeket a nehezen minősíthető izémicsodákat. Kérünk mindenkit, hogy ne küldjetek ilyet (lehetőleg OLKT-t se, ha kérhetjük), ne linkeljétek be sehová, mert a kommenttel együtt törölni fogjuk. Ha lehet, ne terjesszük a hülyeséget, terjed az magától is.

Köszönjük.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.