Július 14,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Nagyon viccesnek tetszik lenni a miniszterelnök úrnak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,477,250 forint, még hiányzik 1,522,750 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Napsugaras jó reggelt! A napsugárra van esély az időjósok (és a felhőtlen égbolt) szerint, a többi pedig rajtunk is múlik. Mármint az, hogy mennyire lesz jó. A reggel. Hétfő van ugyan, de engem még tegnap leterített egy trauma, azóta is egy irányba forgok. Amilyen hülye vagyok, belehallgattam az évértékelésbe. Tetszenek tudni, amit az a daliás, sportos ember tart minden évben. Ha kell, ha nem. Namost. Ez a jóvágású pasas olyanokat beszélt, hogy elfakadtam sírva. Mert Trianon és soha nem gyógyuló seb, de túléltük. Alig negyed órányi vinnyogás és zokogás után elmesélte, mekkora nagy ember ő, megoldotta a devizahitelesek gondját, adott mindenkinek munkát, feltalálta a Rubik kockát, nyert egy csomó Nobel-díjat és olimpiát. Nem csak egyedül ő, hanem alkotmányozó államelnökünk is kivette a részét a dicsőségből, a dalia külön köszöntötte őt, Schmitt Pált. Éljenéljenéljen. Itt mentem ki először hányni, pedig eléggé edzett az én gyomrom. De a lopás (a szellemi tulajdon eltulajdonítása lopás, csak szólok) és hazudozás miatt méltatlanná vált, megbukott, lemondani kényszerült, pontosan ezen okokból doktori fokozatától megfosztott élősdit így ajnározni szerintem egészen gusztustalan dolog.

A hosszas jajveszékelés és óbégatás után előkerült Orbán kedvenc témája: Soros György és a migránsok. De főleg Soros György, aki már majdnem romba döntötte Magyarországot, de aztán mégsem, ám még nem adta fel.

Tisztelt fiatalok – mondá a csúti és frontálisan letegez mindenkit, legalábbis a fiatalokat. No. Lehet, én maradi vagyok, de miután feltételezem, hogy nem az ovisokat akarja megszólítani Mészáros Lölö szomszédja, hanem 18 év feletti fiatal felnőtteket, tehát ha őket ilyen módon letegezi, akkor szerintem egy sötét tahó. De legalább ezzel feljogosított minden fiatalt, hogy bátran tegezzék le. Már ha valaha az életben átjutnak a testőrök gyűrűjén.

Azt azért jelzem, hogy több mint fél óra telt el a szónoklatból, odáig egyetlen rohadt szó nem esett évértékelésről. Szidta Sorost, a migránsokkal ijesztgetett, szidta Sorost. Ez egy igen gagyi kampánybeszéd, nem pedig évértékelő. Most pedig – mert pont szarok a sorosozására – leragadnék egy mondatnál, amin hosszasan röhögcsélt a nagyérdemű összecsődült tömeg. Humornak szánhatta Orbán, értem én. Csak ugye humor csak ott terem, ahol van hozzá intelligencia.

A liberális nem más, mint diplomás kommunista.

Annyira tetszett ez a feneketlenül vicces kijelentés még a felolvasónak is – mert természetesen papírból olvasott Orbán – hogy hosszan röhögcsélt rajta. Ki is derült hamar – Balogh Gábor újságíró derítette ki -, hogy miniszterek elnöke még ezt a szellemesnek szánt mondatot is lopta (ahogy a párt összes szlogenjét, ötletét, mindent, ami csak körülveszi húsz éves kora óta, az lopott), de ráadásul ahhoz már gyáva volt, hogy felvállalja a teljes mondatot a maga rasszista valójában. A teljes mondat így szól:

A liberális nem más, mint diplomás kommunista, aki niggerként gondolkodik.

És ezt egy ország miniszterelnöke böfögte bele a mikrofonba. Bevallom, az összes tököm teli van azzal, hogy a kocafocistától kezdve a NER-csecsszopóin át az önmagát műveltnek valló értelmiségi emberekig mindenki annyira rákapott erre a liberálisozásra, mint Borkai Zsolt a keresztény családmodellre. Leszarom, hogy ki mit magyaráz bele ebbe a szóba és azt miért teszi. Számomra a liberális jelző azt jelenti, hogy szabad. Innen nézve pedig már csak azért is húzhat mindenki a véreres naplementébe, akinek ennyire kurvára fáj mások szabadsága. Drága csútisága ennek a nyomorult országnak! Nem születik mindenki neres rabszolgának és van olyan is, hogy később sem akar az ember egy szaros seggben élni. Aki szeret, az ott tapsikolt a bazárban – apropó! Hiányoltam őnagyságát, mármint Lévai Anikót. Nem úgy illett volna a keresztény fehérmagyar családmodell értelmében, hogy ott szurkoljon az első sorban a zurának? Most nincs befőzési szezon, tehát lett volna ideje ott tapsikolni – , a többieket békében lehetne hagyni.

Főcím az ismeretlen okból PestiSrácoknak titulált gödörből:

Mráz Ágoston Sámuel: Orbán Viktor beszéde a kormány egy évtizede képviselt értékrendjét tükrözte

Ez mennyire igaz legalább. Magam is így gondolom. A kormány egy évtizede képviseli a lopás, a hazudozás, a sunyi uszítás, az ócska megélhetési kommunistából ócska megélhetési konzervatívvá vedlett, valójában maffiarendszerben működő zsarnokság célravezető voltát. A kormány, a NER-lovagok, Orbán Viktor értékrendje egészen pontosan ez. A beszéd után a nyolcaska el is csípett néhány kielégültet, például az apja árnyékából előmászni csak a saját nyálán képes Jeszenszky Zsoltot, aki szerint a nemzeti gondolkodású magyarok értik ezt a zseniális beszédet, az Index olvasói meg nem értik, de nekik – mármint akik magukba tudták szippantani az összelopkodott náci dumát, mert volt hely hová szippantani, üres lévén a belső tér – az a dolguk, hogy a valóság minél többekhez eljusson.

A másik nyilatkozó maga a lovagkeresztes költő, Bayer Zsolt volt. Ő azt mondta:

Meg lettek fújva a harci kürtök. Továbbá végre egyszer el lett most már mondva, hogy az elmúlt tíz év 2010-től mit jelentett a magyarság életében.

Édes kis cukkerborsó! A harci kürtről eszembe jutott egy jelenet a Blöff című filmből. Amikor a kutya lenyeli a sípoló gumidisznót és onnantól kezdve fura hangokat ad ki. Ilyesmi Orbán harci kürt fújdogálása is, csak sokkal kevésbé eredeti és vicces. Mutatom a jelenetet:

Szóval szerintem Orbán már régen lenyelte a harci gumidisznót és nem fújja, csak képtelen kiszarni. Az elmúlt 10 év pedig a magyarság életében egészen mást jelentett, mint a haszonleső NER-lovagok életében. Amint lesz működő főügyészség, tételes lista lesz erről. Is.

Az jutott még eszembe az ünnepi vitustáncot nézve, hogy ez a kisstílű nagy formátum milyen rohadtul pofátlanul ócsárolja azt az embert, aki eltartotta és taníttatta őt és a cimboráit, aki a párt indulásához a kezdőtőkét biztosította. Az is eszembe jutott, hogy ugyanez az erkölcsi toprongy, aki diplomás kommunistának titulálja a liberálisokat, valódi kommunistából, sőt, örökletes kommunistából vedlett át a Liberális Internacionálé vezetőjévé. Most pedig úgy folyik a szájából a szar, hogy bele sem pirul közben. Ez ám a valami.

Nadehogy! Áder bulizta ki Brüsszelben, hogy legyen klímavédelem. Bizonyám. Mert klímaválság van és neki  (mármint természetesen Orbánnak, mert más kölyke nem fontos) öt gyereke van. Ezért ő megmenti a klímát, mert ez neki hazafias kötelessége.

Én még ilyen rövid idő alatt ennyit hazudozni és mocskolódni és uszítani soha nem láttam senkit. Egyszerűen vérfagyasztó, ugyanakkor vérforraló ez a figura. Univerzális tehetség.

Kellemes ébredezést, jó dolgozást mindenkinek. Mi hamarosan jövünk az első beszólással.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.