Április 16,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Magyarországon vajon mi lenne a normális?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,290,098 forint, még hiányzik 709,902 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó is az, ha van a kormánynak ilyen zseniális szakértője. Aki megszakérti, hogy minek hogyan kellene lennie egy másik országban. Ha Nógrádi szerint Németország nyugati részén, ahol vannak migránsok, az emberek nem a migrációval, hanem a klímavédelemmel foglalkoznak, ezzel szemben a keleti országrészben, ahol nincsenek migránsok, a migrációval foglalkoznak, és ennek fordítva kellene lennie, a kérdés már csak az, Magyarországon vajon mi lenne a normális? Mert mintha itt sem lenne túl sok migráns.

Nagyon megosztott a német társadalom a migráció kérdésében – vélekedett Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő szombat reggel az M1 aktuális csatornán.

A szakértő azt mondta, ma a német társadalom körülbelül 30 százaléka nem német származású, és az országba érkező migránsoknak csupán a 2 százaléka tud valamennyire németül.

„Tehát nem az elit jön be, hanem rengeteg olyan ember jön be (…), akikre a modern német társadalomnak nincs szüksége” – vélte.

Tovább bonyolítja a helyzetet szerinte, hogy a volt keletnémet területeken a fő politikai kérdés a migráció, miközben ott alig vannak illegális bevándorlók, ezzel szemben a nyugati területeken – ahol a migránsok elsöprő többsége van – leginkább a környezetvédelem került előtérbe. Ez éppen fordítva kellene legyen – mondta Nógrádi György. (MTI)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.