Július 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Ismét eljött a rettegés ideje

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,369,185 forint, még hiányzik 630,815 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ha vasárnap, akkor migráció. Ha pedig migráció, akkor természetesen Georg Spöttle. Ma reggel ez a nagyszerű ember volt az M1 csatorna és kanális vendége, ahol elmondta, hogy a migráció rossz. Megszámlálhatatlanul sokszor hallottuk ezt már az elmúlt években, de Spöttle úgy érezte, ismét beszélni kell erről, hiszen a járvány hazánkban nem szed annyi áldozatot, ezért már témaként sem olyan izgalmas. Azért tehát, hogy rettegjen a magyar ember valamitől – amitől persze csak Orbán képes minket megvédeni -, ezt újra és újra mantrázni kell. Lássuk tehát a mindig naprakész Spöttle ma reggeli mondandóját a témával kapcsolatban:

Teljes kudarcnak nevezte az elmúlt öt év európai migrációs politikáját Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő, a Nézőpont Intézet elemzője az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában.

Elmondása szerint Németország lakosságának egyötöde már migrációs hátterű, és lehet látni, hogy a tendencia erősödik. Az őshonos német lakosság születési rátája rendkívül alacsony, a migrációs hátterű embereké népcsoporttól függően 3,4-4,2 közt alakul. Ebből következik, hogy húsz év alatt a német lakosság meg fog feleződni, de vannak városok, ahol ehhez már most is közel járnak – emelte ki. Hozzátette: egy évben durván 200 ezer német hagyja el a hazáját, nagyrészt nyugdíjasok, akik azt mondják, hogy nem érzik magukat biztonságban, nem érzik jól magukat hazájukban a migráció miatt. Magyarország kedvelt célországuk, egyrészt a migrációs politika miatt, másrészt sok sváb település van, ahol beszélnek németül – mondta.

Arról is beszélt, hogy a kibocsátó államok – például Afganisztán vagy Pakisztán – nem nagyon akarják visszafogadni a balkáni útvonalon megrekedt illegális migránsokat, az elmúlt öt évben csupán mintegy 1500 embert tudtak visszaküldeni. Georg Spöttle szerint több mint 500 ezer emberről tudnak a hatóságok Dániában, akiknek folyamatban van a menedékkérelme, Németországban pedig 272 ezer olyan migráns tartózkodik, akik ellen jogerősen meghozták az ítéletet, hogy haza kell térniük, mert nem jogosultak politikai menedékjogra. Ugyanezek az arányok Olaszországban vagy Spanyolországban is – mondta.Közölte: Németország 2015 óta 120 milliárd eurót adott ki migránsokra, és ez nem térül meg, mert nem kezdenek el dolgozni, nem illeszkednek be az illegális bevándorlók. (MTI) 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.