Április 16,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hollik: mindig kiálltunk és a jövőben is ki fogunk állni minden magyarért

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,290,098 forint, még hiányzik 709,902 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a Fidesznek Magyarország az első, ezt mi sem bizonyítja ezt jobban, mint Gyurcsány Ferenc őszödi beszéde. Természetesen ezt ennél bővebben is kifejtette Hollik, de mondanivalója lényegében ez volt. Arra viszont nem tért ki, hogy az utóbbi egy évtizedben egy gázszerelő lett az ország leggazdagabb embere és arról sem, hogy Orbán veje, hogyan lett senkiből hirtelen milliárdos üzletember. Az mondjuk igaz, hogy mindketten magyar állampolgárok, azonban úgy sejtem, Hollik István valahogy máshogy értette a „nekünk Magyarország az első” kijelentését.

Nekünk Magyarország az első – jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója kedden a Facebookra feltöltött videójában.

Hollik István emlékeztetett: május 26. több szempontból is nevezetes. 2006. május 26-án, azaz 14 évvel ezelőtt ezen a napon vallotta be Gyurcsány Ferenc miniszterelnök egy zárt ülésen a szocialistáknak, hogy hazugsággal nyerték meg a választást. A videóban az akkori felvételt bejátszva idézték Gyurcsány Ferenc szavait is: „nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz”. Hollik István hozzátette: a hazugságot súlyosbítja, hogy miután a beszéd nyilvánosságra került, az emberek felháborodására „Gyurcsányék válasza rendőrattak és a szemkilövetés volt”.

Kiemelte: 2010. május 26-án szintén történelmi döntés született. Ezen a napon a parlament immár Fidesz-KDNP-s többsége egyöntetűen fogadta el az egyszerűsített honosításról szóló törvényt, megnyitva ezzel a lehetőséget a határon túli magyaroknak a magyar állampolgárság megszerzésére. Ez a két esemény jól mutatja a különbséget – mondta a fideszes politikus. Úgy fogalmazott: „Az őszödi beszéd a baloldali politika lényegét tárja elénk, melynek célja a hatalom megszerzése és mindenáron való megtartása.” „Ezzel szemben nekünk Magyarország az első” – jelentette ki Hollik István, hozzátéve: „mindig kiálltunk és a jövőben is ki fogunk állni minden magyarért, éljen határon innen vagy túl”. (MTI) 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.