Június 13,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Hazaáruló férgek, állampolgárság megvonása, halálbüntetés

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 630,068 forint, még hiányzik 2,369,932 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Bizony, már csak kilencet kell aludni, ameddig fogalmam sincs, mi fog történni, de valaminek nagyon kellene, mert ebben az idegállapotban már nem sokáig húzza ez az ország. Mielőtt a tegnapi nap legnagyobb álbréking hírével foglalkoznék néhány sor erejéig, még iderakom, hogy bár a Lázár-Setét vonalon kibontakozó cigányozást nem tartottuk szükségesnek külön kommentálni, azt láttam, hogy egyesek megtalálták a köpködnivalót a cigányjogi aktivista mondanivalójában, konkrétan ezt a mondatot:

Hogy jön ön ahhoz, hogy a bevándorlókkal egy lapon emlegesse a cigány embereket?!

Szerintem annyiban feltétlenül igazuk van a politikailag korrektség jegyében szörnyűlködőknek, hogy józan eszét még el nem veszített ember szerint a bevándorló önmagában kurvára nem szitokszó, nem pejoratív kategória. És hogy aki erre hivatkozva kéri ki magának, az inkább maradjon csendben. Csakhogy drága értelmiségi megmondóemberek! Baromira nem ez az első eset, hogy az erkölcstelenség kormánya a 800 ezer, nem tegnap óta itt élő cigánnyal takarózik éppen aszerint, hogy aznap mi a bűnbanda érdeke, és ki a közönség, akinek muzsikálnak. Ha az tűnik kifizetődőnek, akkor a cigányokat hergelik azzal, hogy a bevándorlók (értsd: terroristák, dologtalan erőszakolók, idegen kultúrájú bajkeverők, sötétbőrű gyilkosok) miatt elsősorban ők fognak szívni, nem lesz munkájuk és mindmeghalnak. Más napokon a cigányság integrációjára fordított pénzek szétlopását kenik el azzal, hogy valójában a cigányok tiszteséges, becsületes, nagyon is sikeresen integrált emberek, és cigányozni gazemberség, és kurvára nem kéne ezt csinálni, pláne nem a kormányt támadni a cigányság körében elért fényes sikerekért. És megint máskor, a választási kampány hevében egyenesen a cigányokkal riogatják a híveiket, mert lám, ezek is pont olyan veszélyes, semmirekellő, integrálhatatlan vadhajtásai a társadalomnak, mint azok, akiknek az invázióját csak Orbán Viktor képes megállítani. Egy cigányjogi aktivistán számon kérni ezt a mondatot, nem több eltartott kisujjú álszenteskedésnél. Itt szerintem a cigányságra propaganda eszközként tekintő, veszélyes és káros kormányzati köpönyegforgatás a probléma, és nem kellene mellékvágányra terelni az egész dolgot azzal, hogy Setét Jenő sem különbözik semmiben attól a Lázártól, akinek szemrehányást tett  a büdöstalpú, gennyes cigányozásért. Köszönöm a megértést.

Úgy vélem, ha valaki érdemben szörnyűlködni akar, annak sokkal érdemesebb például a Kiss-Rigó László nevű kormánybarát főhergelő, mellékállásban katolikus püspök húsvéti, vagy nem húsvéti interjúját elolvasni. Aki nem kevesebbet állít, mint hogy most ölik meg Európát, és bennünket, keresztényeket is!!!! Ha van aljas uszítás (túl azon, hogy Orbán egyetlen választási üzenetét már csak kétbites internetes trollok szintjén képes közvetíteni), akkor az feltétlenül a fideszes egyházi ember sorok között sorosozó, az európai keresztényeket ostorozó megszólalása.

Az amúgy miért nem zavarja az ellenzéket kerítésbontással, mecsetek felépítésével rágalmazó állampártot és szurkolóit, hogy Orbán ügyvédjének, az alamizsna tojásokról, tejről és húsvéti sonkáról elhíresült Bajkai István nevű VII. kerületi alpolgármesternek az előterjesztésére a Fidesz 2016-ban megszavazott egy muszlim imatermet az Erzsébetvárosban? Engem például nem zavar, mert én nem leszek ettől se több, se kevesebb, az én gyökereimet nem fenyegeti az, ha másoknak van imatermük, de a megélhetési uszítóknak hogy nem sül le a bőr a pofájukról. Költőinek szántam, tökmindegy.

És akkor a tegnapi gigabrékingről is ejtsünk pár szót, miszerint másodfokon jogellenesnek nyilvánította a Nemzeti Választási Bizottság Orbán Viktor óvodai akcióját. Konkrétan azt, amikor Komárom-Esztergom megye 3-as választókerületében Czuninyé Bertalan Judit kampányában tök spontán módon beugrottak a dadi óvodába. Aztán a nagy fennforgásban a látogatásról készült videót rögtön fel is tolták Orbán Facebook-oldalára. Anélkül, hogy a gyerekek szüleitől engedélyt kértek volna. Bár a helyi választási bizottságot egyáltalán nem érdekelte az ellenzéki pártok által benyújtott kifogás, az NVB elé került ügyben a testület 13 igen – 7 nem arányban kimondta, hogy Orbán és Czunyiné szabályt sértett azzal, hogy kampánytevékenységet folytattak az óvodások körében. A politikusokat ezen kívül fejenként 345 ezer forintos bírság megfizetésére és az eseményről készült videók közösségi oldalakról való törlésére kötelezték, továbbá eltiltották őket a további jogsértéstől. Hát tényleg, meg vagyok hatódva. Könnyekig. Főhet a feje Anikó asszonynak, hogy mi lesz, ha annak bizonyos nyomorúságos 700 ezres közös megtakarításnak a fele elmegy a bírságnak a kifizetésére. Najó, hagyjuk a hülyeséget. Szóval igen, és akkor? A hívek már elolvadtak több egymást követő hullámban az emberarcú gyereksimogató nagyszerű gesztusától, már a lábai elé borultak, hogy micsoda igazi, hús-vér ember ő, az NVB pedig a kampány finisében próbál úgy tenni, mintha ez itt valóban mindig is jogállam lett volna, ahol Orbánnak is fizetnie kell a bűneiért. Tudom, most jön majd valaki és a szememre hányja, hogy a büdös libsiknek semmi nem jó, és valószínűleg igaza is lesz, csak hát oly régóta folyik a lábbal tiprása itt mindennek, ami normális, hogy már csak az ilyen rezignált legyintésre fussa. És ez akkor is így lenne, ha a jogkövető miniszterelnök tegnap Fonyódon nem huszárnak öltöztetett gyerekekkel parolázott volna és a vonatkozó videót nem tolta volna megint bele az arcunkba.

Ha ezen túlvagyunk, akkor csak megemlítem, mert nyilván a keresztény Európa legyilkolása mellett nem téma, hogy a magyar egészségügyi rendszer is tovább szedi áldozatait. Valószínűleg megint nem tévedett senki, ám a Honvédkórház mégis újra a reflektorok fényében tündököl. Vérmérgezés gyanújával küldött be a Honvédkórház sürgősségi osztályára egy 79 éves beteget egy budapesti háziorvos, de az asszonyt hazaküldték. Amikor másodszor is visszakerült a kórházba, már nem tudtak segíteni rajta. Az esetről beszámoló RTL Híradó kereste az ügyben a Honvédkórházat, de nem válaszoltak a kérdéseikre. Sebaj. Ez is van annyira jelentéktelen, mint annak az agyvérzéses betegnek a története, akit papucsban, köntösben hagyott az út szélén a betegszállító. Ott legalább elhangzott egy senkit nem vigasztaló: sajnáljuk.

Mielőtt túlcsordulnék, térjünk vissza a munkahelyét bojkottáló Németh Szilárdra, aki pártutasításra nem hajlandó bejárni a munkahelyére, a parlament nemzetbiztonsági bizottságába, ám cserébe bárhol szívesen haknizik, ahol uszítani kell. Tegnap a frusztrált fideszesek fellegvárának számító Angyalföldön mérgezte a híveit. Nem sorolom fel az unásig ismételt paneleket, amiket minden pártkatonának el kell szavalnia, mindössze arra utalnék, hogy mivel csak rajongók voltak jelen, kérdezni is lehetett. Szerintem az ország mentális állapotát tökéletesen szemlélteti az alábbi pár sor (via Index):

Egy úr (…) arra volt kíváncsi, hogy

megtörténik-e az ellenzékiek, vagyis „a hazaáruló politikus férgek felelősségre vonása, ha nyerünk”.

A férfi a halálbüntetést is megfelelőnek tartaná, „bár sajnos a halálbüntetést elutasítja az EU”, de „az állampolgárság megvonásán esetleg gondolkodik-e a Fidesz?” – szólt a kérdés, amely a legnagyobb tapsot kapta a teremben.

Hát itt tartunk. Innen kell majd felállni. Ember legyen a talpán, aki ebből a bűzös mocsárból kivakarja ezt az országot. Elviselhető napokat mindenkinek, boldog nyulat és mindent!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.