Július 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Hát mi a redvás franc szokott lenni az ellenzék célja egy választáson, ha nem a hatalomátvétel?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,369,185 forint, még hiányzik 630,815 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Vadvirágos, madárfüttyös, tanévkezdős jó reggelt! Itt vihar volt hajnalban, most egészen elviselhető idő van. Bele vagyunk lépve a szeptemberbe, kezdődik a szokásos taposómalom. Vagy taposóakna, ha nem feledkezünk el arról, hogy közelednek az önkormányzati választások. A fideszes propagandagépezet már eddig is csúcsra volt járatva, de biztosan tovább fogják pörgetni a kampányt. Az a minimum, hogy Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára, Karácsony Gergellyel a háttérben romba akarják dönteni Magyarországot. Le akarják bontani az országban az összes kerítést, így esélyes, hogy elszabadult csirkék és disznók fogják ellepni a véráztatta szittya pusztát, és határtól határig teleszarják Mária országát.

Még mielőtt ez bekövetkezne, a maffia személyesen szarja tele az országot, miközben teljes erőből üvöltöznek, hogy a rohadékmocskos unijó fizesse ki Rasi ridiküljét, Pityu kastélyát, Anci szőlőbirtokát, Api magánrepülőjachtját és még a gázszerelő számláját is. Na, persze nem így, hanemhogy tessék kifizetni a kerítést, mert sokba van nekünk, de kurvára. Magasak az alkotmányos költségek, meg amúgy is, mi fasza lenne már, egyszer kifizettetni a hülye magyarokkal (ez már megvolt), és még egyszer kifizettetni, most meg a hülye unijóval! Van itt gógyi, meg rafkó. Amúgy tényleg fasza, mert ezt már nem egyszerű lopásnak nevezik, hanem rablásnak. Abban van jó kis erőszak is, nem csak sunyi sumák.

Azt írja az újság, hogy a főmágus valami horvát szigeten nyaral a pereputtyal. A bomba hírt megszellőztető külföldi lap úgy tudja, hogy Gazsi gyerek nemzetközi hírű, hivatásos focista, tehát a mezitláb, szőrös pofával lődörgő tudatrepedés sztoriját ehhez igazítva tessenek elhinni. Lehet, hogy csak összetévesztették valami rendes alkoholistával. A horvát lap szerint büszkeségünk betolatott egy helyi pékségbe kenyeret venni, egyedül, testőrök nélkül, csupasz lábbal, szőrösen, dagadt hassal. És a boltos egyből felismerte az ötven főnyi lakót számláló szigeten a nagy magyar miniszterelnököt. Én meg beszopom ezt a gyönyörű történetet, mert rohadtul meleg van. Aha.

Mától 15 százalékkal emelkedtek a nyugdíjak. A legkisebb összegű nyugdíj is. Mondjuk nem itt, hanem Romániában, de a román nyugdíjasok meg tuti nem kapnak rezsiutalványt. A magyarok meg de, mert a kormány szereti őket nagyon. Főleg választások előtt, akkor még jobban, mint máskor. A magyar nyugdíjas csak örüljön szépen a bözsiutinak meg a rezsiutinak, és eszébe ne jusson kiszámolni, hogy a román átlagnyugdíjas minden hónapban megkapja mostantól azt a pénzt pluszban, amit a magyar négyévente, kegyként.

A baloldal szándéka a hatalomátvétel az őszi önkormányzati választáson a miniszterelnök kabinetfőnöke szerint. Rogán Antal a Bayer show-ban úgy fogalmazott: a kormánypártnak olyan kipróbált, tapasztalt településvezetői vannak, akik már bizonyítottak; így a jelenlegi főpolgármester, Tarlós István is. Vele szemben viszont három bohóc áll – fogalmazott a kabinetfőnök. (Hír TV)

Tóni, sakálhülye vagy! Hát mi a redvás franc szokott lenni az ellenzék célja egy választáson, ha nem a hatalomátvétel? Ennyire nyominger csak nem lehet egy feltalálózseni, akinek a felesége legalább annyira okos, amennyire szép, és legalább kétszer olyan sikeres üzletasszony, mint amennyire jóképű a zura. Most rendes hülyemagyarként mit illik csinálni? Kapjak a mellkasomhoz, hogy úúúúristen, ezek a rohadék ellenzékiek le akarják győzni a Fideszt? Hát hiszen arról szól ez az egész, szóval nekem nincs ebben semmi meglepő. Ha neked van, Tónifiú. akkor kurvára nem a helyeden vagy. Szét kellene nézni, hogy nem keresnek-e valahol sírásót, vagy útkaparót. Ott igazán kibontakozhatnál. Viheted magaddal Tarlóst is, ha már ilyen intim a viszonyotok. Persze, előbb számolj el szépen a zsákmánnyal, üld le a rád kirótt jutalmat, aztán lendülhetsz praxisba az ásóval.

Mi is lendülünk hamatosan, addig is: jó ébredezést.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.