Június 13,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Fürgyéle

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 630,068 forint, még hiányzik 2,369,932 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Pálinkás, fokhagymás, matyómintás, árvalányhajas jó reggelt! Riadó, helyzet van! Tegnap óta nem hagy nyugodni a Nagy Rejtély. Ráment az egész éjszakám, de megérte. Megfejtettem! Tudom már, kinek állt érdekében lerántani a leplet az MTA titkos szobájában lévő szív alakú ágyról! Mondom is, mire jutottam. Ja, előbb összefoglalom, hátha valaki lemaradt.

A Ripost nevű valami bombát dobott a kánikulai posványba. Kéjbarlang van a Magyar Tudományos Akadémián. Méghozzá az emeleten, ami egy barlang esetében helyből kuriózum. Megmég ráadásul kéj. Még fürdőkád is volt a szobában, ami egyértelműen szexuális tevékenységre utal. Fürgyéle.

Nade a Ripost leleplezte, a teljes pártpropaganda át is vette, ahogy kell. Még G. Fodor Gábor is átlépte a saját érnyékát és a szokásos, egy szóból álló hősköltemény helyett írt vagy 8-10 sort. A komplett propagandagépezet kéjesen (höhö) tapicskolt a lerántott piszkos lepedő tetején. Még akkor is, amikor az MTA jelezte, hogy nem most van ez a bizonyos szoba, hanem az előző vezetés alatt volt. Namost. Az előző vezetés tényszerűen Inzelt Pétert, az MTA Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézet volt igazgatóját jelenti. Akit 2015-ben a Magyar Érdemrend középkeresztje polgári tagozata kitüntetésével jutalmazott az Orbán-kormány. És aki hétfőn hunyt el.

Ez így már ciki, mert nem a mostani vezetést járatja le. Sőtpláne, ugye Palkovics László pontéppen az érintett kutatóintézettől volt kedves felvenni éveken át havi 800 ezer forintot a semmiért. Meg is kérdezte tőle az ATV, hogy mit gondol erről a történetről, mire Palkovics olyat válaszolt, amitől én nem tudtam aludni egész éjszaka:

Én biztos, hogy nem vennék piros színű ágyat, sőt, ilyen alakú ágyat sem, nincs ilyesmire semmi szükség. De ez a szerintem egyébként említésre sem méltó dolog, hogy van egy szobában egy piros ágy, arra mindenképpen alkalmas, hogy az MTA SZTAKI-t – az Akadémia kutatóintézet-hálózatának az egyik legkomolyabb, nemzetközileg is elismert kutatóintézetét -, lejárassa. A kérdés az, hogy kinek áll érdekében, hogy a SZTAKI-t lejárassa? Az első triviális válasz, hogy a kormánynak. De ha megnézzük ennek egy kicsit a részleteit, ha kontextusba helyezzük, átgondoljuk ezt a dolgot, arra a következtetésre jutunk, hogy nem a kormánynak az érdeke.

És még azt is mondta ő a szájával, hogy:

Volt egy felvétel, amit valaki fölvett tíz évvel ezelőtt, és ezt most elővette. Ez egy érdekes egybeesés.

Notehát, gondolkodjunk. A Ripost (amelyik tök független amúgy, csak valahogy mindig olyan botrányokat robbant ki, melyek a Fidesznek kedveznek és az összes mocsárlakó azonnal át is veszi) című termék előásott valahonnan egy évtizedes felvételt és azt hazudták, az most készült. Hamar kiderült, hogy nem most készült, azonban a teljes fideszes propagandagépezet szolgálatkészen csámcsogott a dolgon. Nem az ellenzéki és nem a független portálok, hanem kimondottan a pártlapok.

Erre most kiderül, hogy valakinek annyira srófos az agya járása, hogy direkt megjelentetette a felvételt a komplett közpénzből írdogáló térfélen csak azért, hogy lejárassa a kormányt. Csak ugye ehhez az kell, hogy a Riposttól a nyolcaskán át a közpénzmédiáig minden legalábbis Soros György kezében legyen. Azt is kikövetkeztettem Palkovics utalásából, hogy lényegében az origós Manyika néni sem más, mint Soros György. Ő működteti kurvasok pénzért azt a gépezetet, amelyik lelkes agymosást végez a szektatagok között, lejáratóhadjáratok sorát indítja minden ellenzéki politikus és közszereplő, de még a környezetvédelem érdekében tüntető gyerek ellen is és amelyik döntő részben felelős azért, hogy a rezsim vígan él és lop évek óta. Sőt, ezen logika mentén az is biztos, hogy Soros György saját magát is igyekszik lejáratni ugyanezeken a felületeken.

Tudtam én, hogy ravasz ember Soros, nade ennyire? Eszemfaszom megáll. Direkt támadja önmagát a saját maga által irányított portálokon keresztül és így akarja furmányosan megdönteni Orbán Viktor hatalmát. De ez még mind semmi! Bayer Zsolt is Soros György! Bizony. Itt a bizonyíték. 39:18-tól érdemes nézni. Pontosabban akkor sem érdemes, de most tegyünk kivételt:

Miután az urak üvöltve röhögnek azon, hogy a professzorok az emeleti kéjbarlangban dugnak és miután Palkovics László csiszolt elméjének futtatása azt hozta ki végeredményként, hogy az ellenség kreálta ezt az ügyet, tényleg nem marad más lehetőség, minthogy Bayer Zsolt egy álruhás Soros György. Megmég Huth Gergely, Bencsik András és GajdicsOttó is Soros György és éppen döntik megfele Orbán Viktort.

Megérte ébren tölteni az északát. Most megyek és hajtogatok magamnak egy alufólia-sisakot, mert az előbb is itt dübörgött el egy repülő és rohadtul gyanús csíkot húzott maga után. A sisakban biztonságosabb, akkor a Föld túlsó lapján, ahol ezek élnek, nem tudnak beleolvasni a gondolataimba. Asszem.

Megyek, majd jövök. Vagy valaki jön. Mondjuk Soros György és megbuktatja Bálint kollégát. Énekből.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.