Április 16,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ezek után nem romok maradnak, csak egy feneketlen pöcegödör

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,290,098 forint, még hiányzik 709,902 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szép tavaszi reggelt! Vasárnap van, madárcsicser, napsütés, egy szavunk nem lehet. A hétvége fejleménye: fideszék teljes erőből elkezdtek visítani és félteni az ellenzéket Gyurcsány Ferenc ármánykodásától. A Magyar(Idők) Nemzet annyira pánikban van, hogy egyszerre több cikk is foglalkozik a közvésszel. Gajdics Ottó korszakalkotó műve gonosz keresztapaként mutatja be a politikust, aki kivásárolja az MSZP-ből a polgármestereket és még ahhoz is van képe, hogy konzultációt hirdessen az ellenzéki összefogás szükségességéről. Gajdics mester ezen nagyon ki van akadva. Úgy tűnik, a konzultáció műfaját levédte Orbán Viktor, más ilyet nem csinálhat. Pedig Gyurcsánynak semmi mondanivalója nincs a zsigeri Orbán-fóbián kívül – írja Gajdics -, majd ugyanott ezt olvasom:

De legalább választói ráébredhetnek, hogy pontosan ugyanennyire lehet komolyan venni az oktatásról és az egészségügyről elrikácsolt lózungjait is.

Fóbia, mi? Cuki fiú ez a Gajdics, lássuk be.

Ugyanezen a portálon egy szerzőpáros szintén Gyurcsány Ferencben látta meg a főgonoszt, meg is írták Gyurcsány újra uralomra tör című cikkükben. A mű eredetileg a Gyurcsányék kifosztják az MSZP-t címet kapta, de ezen változtattak. Talán azért, mert viccesen festett volna  Felfalja a DK az MSZP-t című írás mellett. A PestiSrácok a cizella jegyében Gyurcsányné Dobrev Klárával ijesztgetik az olvasóikat, azonos témában. Hogy Gyurcsány Ferenc anyja hogy kerül ide már megint, azt én nem tudom megmondani. Akárhogy is van, én nagyon élvezem ezt a jajveszékelést, pedig nem vagyok egy megszállott Gyurcsány rajongó. Most kicsit jobban kedvelem.

Az MTI felkapaszkodott a szakma csúcsára. Innen már csak lefelé visz az út, az az érzésem.

 Az Origo című internetes lap szombaton megjelent cikkében azt írta, a teljes magyarországi Soros-birodalom felsorakozott a vasárnapi tüntetés mögött, amelyet a gyöngyöspatai kártérítés kikényszerítéséért rendeznek. A lap szerint a demonstráció főszervezője az a Setét Jenő, aki szorosan kötődik Soros szervezeteihez és már több évtizede mindent elkövet a polgári kormányok lejáratásáért.(MTI)

Ő Setét Jenő, akit kéz a kézben mocskol az Origo és az MTI.

Itt egy cikk arról, amikor Setét Iványi Gáborral együtt vehette át a Wallenberg-díjat.

Itt az esemény Facebook oldala.

Ez a Google találati listájának az eleje:

Azt szeretném mondani, hogy ilyen szájbavert, aljas, mocskos, hazug, uszító kormánya és annak a kormánynak ilyen legalja fos, minden parancsot álló fasszal, boldogan teljesítő lakájmédiája még soha a büdös rohadt életben nem volt ennek az országnak. Ez már olyan feneketlen mocsár, hogy szavakat sem találok rá. És van rá szolga. Van a közpénztévén, az MTI-nél, a Ripostnál, az Origonál, mindenhol van. Senki nincs, aki azt mondaná: én ezt már nem csinálom. A Soros György pénzéből élősködő fideszes gecik, a Soros pénzéből évekig élő Orbán Viktorral az élen úgy vonyítanak, mint egy falkára való sakál. És mindegy, hogy egy klímavédő aktivista gyereket kell elmebeteg baromnak nevezni vagy gimnazista lányt mocskolni, szoknyája alá fényképezni, esetleg a feketeruhás nővért széttépni, Heller Ágnest gúnyolni, pedagógusokat támadni, ezek mindenre képesek. Legyen elég pénz, bármit megírnak, bárkit sárba rántanak, bárkit szétszaggatnak. Ha valaki őket bírálja, netán törlik a tetves oldalukat a Facebookról vagy a YouTuberól, akkor viszont úgy vonyítanak, mint a legócskább fürdős kurva.

Viszonylag ritkán gurul el ennyire a gyógyszerem, de ilyen is kell néha. Szívből remélem, a vádlottak padjára fog ülni az összes tetvedék gyűlöletkeltésért, uszításért. És egyáltalán nem hat meg, ha neki kicsi gyereke van, ha az idős szüleit ápolja, semmi nem érdekel. Ott akarom őket látni a bíróságon a gazdájukkal együtt, aztán hallani akarom a vergődésüket, amiért nem találnak munkát, egyetlen újság, portál, tévé, rádió nem alkalmazza egyiket sem, mennek a picsába árufeltöltőnek vagy húznak vissza oda, ahonnan ide ette őket a rosszbaj.

Azt pedig őszinte szívvel remélem, hogy a roma emberek megértik végre, mi az ő szerepük ebben a kutyakomédiában és nem hallgatnak tovább. Még annyit: Orbánék nem most fordultak szembe a romákkal. Nem először. Megtették már számtalanszor, tessék csak Farkas Flóriánra gondolni. El tudott volna sikkasztani annyi pénzt, ha nem működik együtt vele a legfelsőbb vezetés? Az, amelyik most is megvédi. Ezer példát lehetne sorolni, de ez az összehangolt brutális szaráradat mindent visz. Ezek után nem romok maradnak, hanem csak egy feneketlen pöcegödör.

Jó ébredezést. Vagy amilyenre futja. Tudom, hogy volt már ez a zene, de nem lehet elégszer.

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.