Április 13,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ehhez képest még a „Folytatjuk!” is színvonalas választási programnak minősül

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,181,494 forint, még hiányzik 818,506 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ettől a primer, szekunder és háttérszégyen százötven árnyalata végigvonul az ember tudatán, de haladjunk tovább a rohadt kerítésen újra meg újra végihúzott léc nyomvonalán. Az az eszelős, idegrángásos, hisztérikus kirohanás ugyanis, amit az állampártból kiváltott Karácsony Gergely ma reggeli hivatalos bejelentése, miszerint elindul az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelölt személyét eldönteni hivatott előválasztásán, még az elmúlt háborús pszichózisban eltelt évtized legvadabb pánikkeltései és agymosó kampányai ellenére is minden határon túlmegy.

Budapest demokratikusan megválasztott, nem mellesleg az ország legnagyobb közvetlen felhatalmazásával bíró politikusa még ki sem tette az ország újraegyesítésének szükségességéről szóló szándéknyilatkozata utolsó mondatának végére a pontot, a Fidesz és szolgamédiája olyan óbégatással vegyes mocskolódásba kezdett, hogy attól még az erősebb gyomor is valószínűleg megadja magát.

Az Origo címlapjának egy vaskos szelete Karácsony Gergely bejelentése után

Ez pedig a Magyar Nemzet hűvös halomba hányt pánikkeltése

Persze mondhatja bárki, hogy ebben az a jó hír, hogy már korábban sem jött be, mégsem tanultak belőle semmit, vagy hogy ez az őrjöngés kétségtelen bizonyítéka annak, hogy fosnak a disznóvágástól a bútorösszeszerelésig mindenre is alkalmatlannak kikiáltott főpolgármestertől, de ez a hangnem, ez a stílus, ez a kocsmai fröcsögés, még a NER fennállásának 12. évében sem normális. Ezt a megveszekedett epehányást konkrétan semmi nem indokolhatná. Egy olyan országban legalábbis biztosan nem, ahol a nemzeti öntudat nem a kolbásztöltésben, a részegen gajdolásban és a nemzeti jelző kötőszóvá silányításában merül ki, miközben már azt is viszik, amit mozdítani sem lehet.

A 12. éve teljhatalommal kormányzó állampárt cselédei komplett hírblokkokban szörnyűlködnek a rohadt kerítésen újra meg újra végighúzott rohadt léc monoton dallamára, a párt pedig a gondosan, előre betárazott, hangulatkeltő, az igazságot legfeljebb apró foltokban felvillantó tartalmakkal bombázza a híveket. Az alábbi egy különösen jól sikerült darab (pirossal a bizonyítottan hazug állításokat emeltem ki):

Karácsony Gergely Gyurcsány Ferenc jelöltjeként nevezett be miniszterelnöknek.

Karácsony már 2004-ben is Gyurcsánynak dolgozott fizetett tanácsadóként, és azóta is együtt politizálnak.

Ezért támogatja most Gyurcsány Karácsonyt.

Gyurcsány és Karácsony idején Magyarországon 12%-os volt a munkanélküliség, eltörölték a családtámogatásokat, és megszüntették a 13. havi nyugdíjat.

Karácsony Gergely Gyurcsány Ferenc embere.

Ne hagyjuk, hogy újra tönkretegyék Magyarországot.

 

Ez a helyzet. Egy 12. éve a Fidesz által önkényesen, egyetlen ember akarata szerint irányított országban, amelyet éppen most züllesztenek Peking és Moszkva gyarmatává, ahol törvényt hoztak arra, hogy a mindenkori állam vagyonát a saját nevükre írathassák, zsinórban negyedszer is azzal akarnak hatalomra kerülni, hogy semmi más mondanivalójuk nincs a magyar társadalomnak, mint hogy Gyurcsány. Ez nem elsősorban azokra nézve méltatlan és végtelenül szánalmas – még ha Hollik a szégyenérzetet hírből sem ismeri -, akiken tíz éve átnéznek, mert kilógnak a kétharmadból, hanem a sajátjaikra nézve. Ehhez képest még a Folytatjuk! is színvonalas választási programnak minősül. Magyarországot meg már ennél jobban tönkretenni aligha lehet. Tönkre van ez téve így, ahogy van.

És van még ott, ahonnan ezek jöttek, az alábbiért én kérek külön is elnézést:

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.