Július 14,  Vasárnap
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


Egyre jobban terjed az alpári, büdöslábú tahóság

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,477,250 forint, még hiányzik 1,522,750 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt! Vasárnapot tartunk, és szép időre lehet számítani. Hogy ez már a vénasszonyok nyara, vagy az még majd csak lesz, azt nem tudom. Finomkodva indián nyárnak is szokták nevezni, de nálunk elég kevés indián van, vénasszony viszont akad – vénember is -, szóval maradok a nemzeti hagyományoknál és a gyökereknél.

Apropó, gyökerek! Csak nekem tűnik úgy, esetleg túlérzékeny lettem, vagy valóban egyre jobban terjed az alpári, büdöslábú tahóság? Tegnap a neten bóklásztam, és sikerült rászédelegnem egy mindaddig ismeretlen oldalra. Ragazze a neve, szemmel láthatólag bulvárlap. Ez egyáltalán nem baj, marhára nem kötelező olvasni, ha valaki nem kedveli az ilyesmit. Én speciel nem kedvelem, de eszembe sem jutna megszabni másoknak, hogy ők mit olvassanak. Tehát nem a bulvárságon fogok finnyáskodni, hanem a tahóság, az alpári bunkóság ellen emelek szót. Igen, én, aki meglehetősen gyakran használok csúnya szavakat. Olyankor teszem ezt, amikor okom van rá. De a cikk szerzőjének mi a bús franc oka lehetett így fogalmazni egy olyan fotó láttán, amelyen egy anya szoptatja a csecsemőjét?

A 45 éves kanadai-amerikai énekesnőnek nemrég született meg harmadik gyerkőce, akit csöcsölés közben fotóztak le…

Csöcsölés közben… Én nem tudom, hol, melyik disznóólban kellett ahhoz felnőni az Ester néven író illetőnek, hogy csöcsölésnek nevezze a világ legtermészetesebb és legszebb dolgát.

Ide rakom azt a bizonyos fotót. Ha másért nem – azon túl, hogy szerintem annyira emberi, amennyire csak lehet -, mert nagyon kedvelem Alanis Morissettet. Aki nem két r-el írja a nevét, ezt a csöcsözős Esternek üzenem.

Haladjunk tovább tahó ügyben. Most kihagyom az önkormányzati választások körüli cirkuszt, csak a mindennapi útszéli prosztóságról ejtek néhány szót. Itt van a Fidesznek Bohár Dániel. Mindenhová írt már (természetesen a NER kerítésén belül, azon kívül nem hullik a pénz, az is lehet, hogy ingyen, meggyőződésből kellene írni. Az ezeknek nem megy), most éppen a nyolcaskán bontakoztatta ki csodás képességeit. Így kezdte a bontakoztatást:

Vizsgáljuk meg ezt a témakört úgy, hogy kilépünk a liberális idiotizmus szűkre szabott keretei közül. Véleményem szerint ugyanis a progresszívnek csúfolt értelmiség gondolatai lassan jobban károsítják a bolygónkat, mint Argentína teljes szarvasmarha-állománya.

Húha, micsoda végtelenül – mármár feneketlenül – szellemes fiú ez! Liberális idiotizmus! Csak így, pacekba. Bátran. Ez mostantól egy mindenkire érvényes jelző, aki nem az illiberális műkeresztény seggét nyalja, ahogy Bohár Dániel teszi.

Jó, igazából semennyire nem lóg ki ez az ócska kis szemétkedés a cselédség többi ócska kis szemétkedéseinek sorából. Nulla kockázat, hatalmas nyereség, biztos megélhetés, állami fizetés. Semmi mást nem kell tenni érte, mint megtanulni elvek nélkül engedelmeskedni a parancsnak. Gondolom, élvezi is a legtöbb firkász, hogy szabadon pocskondiázhat mindenkit, aki nem Orbán karámjában béget.

Nem azzal van bajom, hogy valaki úgy nagy általánosságban képes egész embercsoportokat gyűlölni. Azzal már inkább vannak gondjaim, hogy a gyűlölködő úgy véli, ő saját hatáskörben eldöntheti, ki melyik csoportba tartozik. A legnagyobb problémám azzal van, hogy ezek a figurák a gazda seggéből óbégatnak elő. Fizetésért. Valószínűleg a többségük nem is gondolja komolyan azt a sok baromságot, amit leír. Igyekeznek úgy felfogni a dolgot, mintha a munkájukat végeznék, amit nem feltétlenül szeretnek ugyan, de a fizetésért vállalták, hát csinálják. Ezt egy liftkezelő megteheti, egy médiamunkás nem. Mert a médiamunkás hatással van az olvasókra. A hergelés, az uszítás, a gyűlöletkeltés nem múlik el nyom nélkül. Beépül a kollektív tudatba, rombol és pusztít. Az a firkász, aki valószínűleg boldogan röfög a gyönyörűségtől, amiért sikerült ilyen szellemes dolgot kitalálnia, mint a liberális idiotizmus, és aki leírta, hogy a liberálisok károsítják a bolygót, nem fog odaállni és nem fogja vállalni a felelősséget, amikor valamelyik olvasója betöri egy másik ember fejét csupán azért, mert liberálisnak gondolja azt a másikat. A folyamatosan a melegek ellen hergelő propagandisták akkor sem vállalták a felelősséget, amikor egy fiatal lányt véresre vert valami nemzeti tulok, mert a lánynak szivárványszínű táskája volt.

Csak azt akartam mondani, hogy rohad a társadalom. Az elemi bunkóság – csöcsölés – és a megélhetési tahóság lassan minden négyzetmétert lefed, ameddig nem marad más, csak az éjsötét ostobaság és a feneketlen gyűlölet. Vagy ez a cél? Akkor leszünk igazi keresztény nemzetállam? Én nem szeretném ezt megélni.

Jó ébredezést mindazoknak, akik még csak most indítják a napot. Hamarosan jövünk az első beszólással.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.