Június 21,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


De akkor mitől undorodjon és rettegjen a rendesmagyar keresztesdemokrata?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,920,462 forint, még hiányzik 1,079,538 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Hahó! Már itt is a szombat reggel és akkormég rólam nem is beszéltem. Aki szintén itt vagyok, mert első a kötelesség, második a Sallay-Regőczy páros. Stabilan.

Áder Jánost becsomagolták a lengyelek. Állítólag a Fehér Sas-rendet kapta meg ő, ami a legmagasabb állami kitüntetés arrafelé, de tessék megnézni ezt a fotót:

MTI/Koszticsák Szilárd

Szóval szerintem becsomagolták. Vagy megkötözték. Lényegében tök mindegy. Azért az mennyire cuki már, ahogy egymást tüntetgetik ki nagy erőkkel, nem? De. Ki van már ezzel a sassal tüntetve Josef Pilsudski, aki nem tudom kicsoda, második János Pál pápa és Mádl Ferenc is. Most meg a nemzet horgásza. Ők mind fehér sasok. Bezony.

Namármeg új ok az örömre: Szánthó Miklós lett fideszék propagandagépezetének új vezetője. Ahelyett a bácsi helyett, akire nagyon megharagudtak kereszténykonzervék mert azt merte mondani, hogy a tehetséges újságírók a másik oldalon vannak. Szánthó ilyet az életben nem fog mondani, az tuti. Én nem tehetek róla, de erről a figuráról kivétel nélkül mindig eszembe jut valami. Konkrétan ez:

Jó, én vagyok a gonosz dög. Az Alapjogokért Központ nagyszerű igazgatója nem is így néz ki. De!

Ha valakinek még nem tűnt volna fel, most szólok: gonoszdi hangulatban vagyok ma. Is.

A Magyar Nemzet nevű Magyar Idők munkatársa újabb rettegnivalót talált. Kínában klónoztak egy kutyát és a költő egyből tovább is gondolta. Hogy ugyanis volt már klónozott bárány, most van klónozott kutya, ami tudvalevőleg az ember legjobb barátja. Mi lesz a következő, borzong a szófaragó munkás. Szerintem meg elég szar lehet most nekik. Orbán Viktor ugyan legyőzte a komplett Eu-t meg a Brüsszelt is, de azért most egy kicsit nem kéne szidni a buzikat, a zsidókat, a cigányokat, a szingliket, a liberálisokat és a feministákat, valamint a transzneműeket. Oké, de akkor mitől undorodjon és rettegjen a rendesmagyar keresztesdemokrata? Megvan! A klónozott kutyáktól! Jól van akkor.

Felcsút olyan fejlődésnek indult, hogy csak ámulunk és bámulunk. A kisvasút már meg van valósulva és milyen jó, hogy van. Havi 666 000 forint veszteséget termel. Megéri még a hülyének is. De mostmár van mestertéges tavuk is saját szigettel. Az Uniónak 200 millió forintjába került a beruházás, a kisvasút 600 milliójához képest ingyen volt. Víz még nincs a tóban, de majdcsak lesz. Ha más nem, feltölthetik például Evian ásványvízzel, az stílszerű lenne egy olyan kifinomult ízléssel megáldott faluban. Lesz majd étterem és sportpálya is a tó partján. Majd amikor víz is lesz benne. Az tem tudni, hogy azt is az Unió fogja-e fizetni.

Miután Orbán Viktor fél kézzel leverte a néppártot és fel is függesztette őket, ma reggel eszembe jutott rápillantani a diadalmas hadvezér Facebookjára hogy lássam a sikerjelentést. Azt kellett látnom, hogy nem láttam. Az utolsó poszt pontosan egy hetes. Se a csatába indulás pillanat – hátizsákkal, amiben a magyar emberek akaratát cipeli -, se a fényes siker nincsen dokumentálva. Micsoda hanyagság ez? Habonyné nem ér rá?

Rajongunk a kultúránkért, amely fenntartja és óvja a szabadságunkat.

Hiszünk az erős családokban, kivételesnek tekintjük a hagyományainkat és a történelmünket, ünnepeljük a hőseinket, és mindenekfelett szeretjük a hazánkat. (Orbán Viktor)

Nagy öröm az nekem mindig, amikor a felcsúti kocafocista a nevemben is nyilatkozik. Szeretném azonban jelezni, hogy a mi kettőnk kultúrája nem azonos. Én soha nem mondanám, hogy nőügyekkel nem foglalkozom, nem megyek – nemhogy hivatalos eseményre – sehová zsebrevágott kézzel, nem csókolgatom senki kezét, nem lopok sem önmagamnak, sem a családomnak, nem hazudok, nem gúnyolódom senkin azért, mert a másik másban hisz, mást gondol, nem uszítok senkit senki ellen azért, hogy a saját geciségemet és lopásaimat leplezzem. Én belátom, hogy Orbán szabadságát a fenti tevékenységek óvják, mert már régen börtönben lenne a helye egy minimálisan is kulturált társadalomban, de ez csak rá vonatkozik, rám biztosan nem.

Tovább megyek: nem tekintem kivételesnek a hagyományainkat. Más országoknak is vannak hagyományai, nem jobbak és nem rosszabbak, mint a mi hagyományaink. Sőt, Orbánról lévén szó, nem is értem, pontosan milyen hagyományokról beszél. A szotyolaköpködésről a focimeccsen? A Lengyelországból importált rajongók köszöntéséről? Az ukrán bérszavazók buszoztatásáról? Esetleg a menekültek éheztetéséről? A nyugdíjasok, rokkantak, beteg családtagjaikat gondozók leköpéséről? A korrupcióról? Az uniós pénzből épült vendégházba való beköltözésről? A stadionépítésről? A politikai ellenfelek lejáratásáról, mocskolásáról? A szaros pelenkák szétdobálásának felemelő szokásáról?

Még az utolsó mondat is ócska hazugság. Mi még a hazánkat sem szeretjük igazán. Ha szeretnénk, Orbán és bandája, családtagjai és egyéb bűntársai már régen börtönkosztot zabálnának.

Viszont ma teljesen tavasz lesz egész nap ésmég holnap is. Élvezzük a napsütést, a madárcsicsert és figyeljük, hogy nő a fű. De előtte igyunk egy kávét, teát, páleszt. Kinek mitől indul be a szombat. Hamarosan belökjük az ólajtót az első beszólással.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.