Május 18,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Azért Bajnai fog indulni a miniszterelnöki posztért, mert a Soros-vezérelte Gyurcsány irányítja Karácsony Gergelyt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,575,270 forint, még hiányzik 1,424,730 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Jó reggelt! Vasárnap van és köd. Esküdni mernék, hogy néhány napja még arról volt szó, hogy mostanra kellemes idő lesz, pluszban fog virítani a hőmérséklet és napsütésre is lehet számítani. Számítani persze most is lehet, de attól még ocsmány idő van.

A koronavírusról óránként van tudósítás minden létező médiában – ez most a vezető hír – a propagandagépezet pedig tolja teljes erőből Habony zseniális ötletét. Gyönygyöspata, romák, nemadunkpénztabűnözőknek, rohadtügyvédek, gecibíróságok. Nemhogy két évig, két hétig sem fog működni ez a koncepció. Lássuk be, Habony nincs és soha nem is lesz egy szinten a Soros-projektet kidolgozó mesterével. Olyannyira, hogy ameddig a cigányozós-ügyvédezős-bírázós-rabozós egyenmantrából már most is bőven elege van mindenkinek, akinek egynél több működő agysejtje van (akinek tíznél több van, az meg nem szavaz a Fideszre), a Sorosra felhúzott politikai termék még most is használható. Kopott ugyan és unalmas is, de azért még korlátozottan működik.

Bevallom, az egyik nagy kedvencem Fricz Tamás. Annyira nagyon okos dolgokat szokott összehordani, hogy olyat még Schmidt Mária is csak komolyabb rákészülés után képes produkálni. És még az is semmi, hogy okosakat talál ki Fricz mester, de fontosnak érzi leírni is, hogy mire jutott az űrutazása során. Egy ilyen csodálatos gyöngyszemre bukkantam tegnap. Elkezdtem olvasni a művet és képtelen voltam abbahagyni, ameddig fel nem habzsoltam az utolsó betűig. Itt lehet eredetiden élvezni. Lustább, valamint egészséges életösztönnel rendelkező olvasóink kedvéért (mert ők nem fogják megnyitni a linket sem, nemhogy elolvasnák az eszmefuttatást) összefoglalom a lényeget:

A Fricz Tamásnál kevésbé agyafúrt politológusok és egyéb növények azt gondolhatják, hogy 2022-ben Dobrev Klára fog indulni a miniszterelnöki posztért Orbán Viktorral szemben. Ám ez nem így lesz, mert Gyurcsány Ferenc sokkal okosabb, mint ahogy azt sokan képzelik. Ezt – mármint az okosságot – onnan tudja Fricz, hogy Széles Gábor mondta neki. Azt hiszem, ezt nevezik úgy: vak vezet világtalant. Nade. Hogyszóval Gyurcsány számít arra, hogy mindenki számít arra, hogy a feleségén keresztül akarja megszerezni Orbántól a trónt, ezért nem tesz ilyet. Hanem Bajnai Gordont fogja indítani Orbánnal szemben, mert Bajnait Gyurcsány nagyon szereti. Mindeközben Bajnai Soros György katonája, igazából Gyurcsány Ferenc is Soros György katonája, ámazonban Gyurcsány mozgatja a háttérből a szálakat. Hogytehát – ha jól értettem, mert kicsit zavaros lett a végére – Gyurcsány irányítja Bajnait, aki Soros embere, de Sorost is Gyurcsány irányítja, ráadásul Gyurcsányt meg Soros irányítja, ezért nem Dobrev Klára lesz a jelölt. Jólvanakkor.

Még nincs vége! Fricz Tamás onnan logikázta ki ezt a mestertervet, hogy Karácsony Gergely egyértelműen Gyurcsány embere. Meg Soros embere is. Ez egyáltalán nem kérdés, abból is látszik, hogy Karácsony nem kerékpárral ment mínusz egy fokban a közpénztévébe… hupsz, ez egy másik történet. Mármint a kerékpár, mert a többi stimmel. Aki lemaradt a kanyarban, annak összefoglalom: azért Bajnai fog indulni a miniszterelnöki posztért, mert a Soros-vezérelte Gyurcsány irányítja Karácsony Gergelyt és Széles Gábor nagyonnagyvállalkozó is megmondta. Nahát.

Csak tudnám, miért nem Mészáros Lőrinccel folytat ilyen mélyenszántó beszélgetéseket a politológus úr, hiszen köztudott, hogy a gáz- és mangalicaszerelő letaglózóan okos. Ő maga mondta. Meghát látszik is rajta. Rajtam csak az látszik, hogy rendkívül hülye vagyok. Egészen idáig nem is tudtam róla, hogy nálunk is olyan rendszer van, mint az Egyesült Államokban, szavazáson dől el a miniszterek elnökének személye. Vagyis nem, rosszul mondom. Nem miniszterelnök, hanem Magyarország elnöke. Bevallom, borzasztóan örülnék, ha Fricz mesternek igaza lenne. De ha mégsem, ha nem indul Bajnai és ennek ellenére bevezetik addigra a közvetlen elnökválasztást, én akár Nárcisz kutyára is szavazok Orbánnal szemben. Mert geci vagyok.

Ha már kutya! Zárójelben jelzem, tudom hogy van olyan olvasónk, aki elvből nem fogad be kutyát, nem oszt meg semmi ilyen posztot és ezt fontosnak érzi kommentben jelezni, csak éppen leszarom. Zárójel bezárva. A jóreggeltet ezért egy kutyás videóval zárom. Most találtam és teljesen meghatódtam tőle. A videó feltöltője egy autizmussal élő ember (a mindenki helyett megsértődő ügyeletest megkérem, nem kérje ki magának és ne tartson szemináriumot arról, hogy milyen spektrumzavarral küzdő kinek kell nevezni az illetőt, mert nem szándékoztam megbántani senkit, az olvasók pedig így értik, miről beszélek), egy fiatal nő, aki megmutatja nekünk, mi történik, amikor rohama van. A felvételen a valóság látható, nem megrendezett jelenet:

 

Ha valakinek ezek után is az a véleménye, hogy csak egy állat, azon szerintem már nem lehet segíteni. Nem is érdemes. Közben szívszaggató látni, mennyire szenved ez a nő. Majd próbáljon mindenki erre gondolni, amikor a lát egy szülőt, aki küzd a „neveletlen” gyerekével és azzal védekezik, hogy a kicsi autista. Az a gyerek is ilyen lelki gyötremeken megy keresztül, és nem a környezetét akarja bosszantani.

Kellemes ébredezést vagy további lustálkodást. Hamarosan jövünk és beszólunk.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.