Július 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


A magzat, mint kampányelem

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,369,185 forint, még hiányzik 630,815 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ficsak: folyamatosan emelkedik a születések száma Magyarországon

 Király Nóra, aki a főváros XI. kerületének fideszes alpolgármestere, elmondta: míg 2010 előtt az átlagos gyerekszám családonként 1,23 volt, mostanra 1,49-re nőtt, így bár lassan, de erősödik a gyerekvállalási kedv. Hozzátette, a cél, hogy az átlag elérje a 2,1 gyermeket családonként.
    A szervezet elnöke felidézte, a kormány olyan támogatásokkal növelte a gyermekvállalási hajlandóságot, mint a családi adókedvezmény, a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) vagy a gyed extra. A gyermekek számától függően lehetőség van arra is, hogy teljes egészében elengedjék a Diákhitel-tartozást – fűzte hozzá.
    Király Nóra hozzátette, a vasárnapi országgyűlési választás nagy tétje, hogy megmarad-e a családok folyamatos támogatása. (MTI)

Hogy mi van? Folyamatosan emelkedik, mi? A Fidesznek köszönhetően, ugye? Aha.

KSH

KSH

Nem lehetséges, hogy mára kevesebb család van, így nőtt az egy családra eső gyermekek száma? Mármint az idősebbek kihalnak. És még az a kérdés is feszeget, hogy ebbe sikerült beleszámolni a külföldre szakadt kalandvágyóink külföldön született, de itthon is anyakönyveztetett gyermekeit is? Mert szerintem igen. És mint tudjuk, minden ötödik baba külföldön születik. Szintén a Fidesz hatékony közreműködésének köszönhetően.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.