Július 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


A KDNP üzent az ország fiataljainak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,369,185 forint, még hiányzik 630,815 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Fiatalok világnapját tartunk, ezért a KDNP úgy érezte, szólnia kell a magyarországi fiatalok tömegeihez. Ehhez persze megvan minden joga, csak hát nem hiszem, hogy az amúgy is szinte mérhetetlen pártot többségében pont a fiatalok támogatnák. Természetesen próbálkoznak – a Fidesz is pont ugyanezt teszi -, csak hát ilyen mentalitással igen nehéz megszólítani bárkit is, aki épp egyetemi évei környékén jár.

De nézzük, mit üzen a KDNP hazánk fiataljainak, a közlemény minden szava arany:

Juhász Hajnalka üzenete a Fiatalok világnapján

Olyan jó, hogy vagytok nekünk, kedves Fiatalok! Nélkületek sokkal kevesebb lenne a világunk. Nem lenne benne annyi útkeresés, szín és hang, ami arra inspirál minket, hogy folyamatosan tágítsuk világlátásunkat, más oldalról is nézzük a dolgokat. A ti bátorságotok, sokszor kendőzetlen őszinteségetek úgy kell nekünk, mint „ételbe a só”. Azt hiszem, nekünk politikusoknak tanulnunk kell tőletek! Van, aki hajlott kora ellenére is, lényegileg fiatal tudott maradni. Szent II. János Pál pápa, a „fiatalok pápája” ilyen ember volt. Ő mondta egyszer, hogy „látom bennetek a hajnal hírnökeit”. Igen, nekünk is így kell figyelnünk rátok. Rátok, akik majd remélhetőleg tovább viszitek mindazt a jót, amit elértünk az életben és majd tovább tökéletesítitek világunkat a következő nemzedékek számára. Már a TI fiataljaitok számára. Ezért igyekszünk úgy cselekedni a politikában, hogy olyan világot kapjatok tőlünk, amiben sikeresen kiteljesedhettek. Ez a mi legfőbb feladatunk, hogy mi már előre egyengessük ti és családotok boldogulásának útját. Azért, hogy hiányt nem szenvedő, tanult, tapasztalt, minél gondtalanabb életetek lehessen egy remélhetőleg keresztény identitásához visszatért Európában, egy keresztény Magyarországon.

Juhász Hajnalka, a KDNP alelnöke

Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) (MTI-OS)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.