Július 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


A Honfoglalás 2000 feltételei

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,369,185 forint, még hiányzik 630,815 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ismét szavak nélkül maradtam, lássuk mindenféle kommentár nélkül a mai nap közleményét:

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye

Budapest, 2019. november 25., hétfő (OS) – HONFOGLALÁS 2000

EGYESÜLET: FELTÉTELEINK

Karácsony Gergely feltételeket szabott az atlétikai stadion megépítésével kapcsolatban. A civil szervezet is feltételeket szab a magyar adófizetők százezrei nevében is!

1. A kormány ne engedjen Karácsonyék zsarolásának, ha nem lesz VB, nem lesz: a nagy vesztes Budapest.

2. A kormány ne adjon pénzt a fővárosi vezetés kezébe (mert ellophatják). A pénzügyek intézése maradjon a kormány hatáskörében.

3. A Főváros (az SZDSZ utódpártja a Momentum és más balliberális szervezetek) fizesse vissza az adófizetőknek (az államnak) a 4-es metró megépítésére szánt – és feltehetően ellopott – többlet milliárdokat, valamint, az EU által kiszabott büntetést. (A metró ügyben az Állami Számvevőszék több szabálytalanságra bukkant a 2007-es állami költségvetés végrehajtásának ellenőrzés során!)

Az atlétikai stadion, a VB nem csak a versenyek megrendezésére szolgál. Óriási külföldi vendégsereg érkezik hazánkba, itt költik el a pénzüket: a turizmus, a vállalkozók, a kereskedelem bevételhez jut, és…adót fizetnek, amelyből részesül az állam és a főváros is. Nem utolsó sorban: hírét viszik az utóbbi években megszépült,gyönyörű, fejlődött, biztonságos Budapestnek, hazánknak, ami az ide özönlő turisták révén, további bevételeket jelent. Ám Karácsonyék ehhez nem értenek, őket csak a kézpénz érdekli, hangsúlyozzuk: A KÉZPÉNZ!

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET – MAGYARORSZÁG A MAG Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.