Július 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék
Adomány

NEHAZUGGY


A diktátorok mindig gyávák

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,369,185 forint, még hiányzik 630,815 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Napsugaras és jó reggelt! Még ma is csak vasárnap van, tart a hosszadalmas hétnek a hosszadalmas vége. Lehet lazulni. Azt hiszem, bátran nevezhetjük az elmúlt hetet a Nagy Zászlóellenes Lázadás Hetének. Ahány hülye csak van ebben a nyomorult országban, az mind élete céljául tűzte ki, hogy harcba szálljon valamelyik lobogó ellen. Aki nem a szivárványos zászló miatt verdesi magát földhöz, az a magyar zászlót hajigálja a Dunába. Azért arra kíváncsi lennék, hogy ezeknek ettől valami kielégülésük van?

Soltész Miklós:

Nekünk ez a szivárványos zászló nem kell, vigyék vissza Nyugatra, nekünk azok az értékek kellenek, amelyeket több mint kétezer éve Isten az emberek lelkébe írt.

Hát aztán ki a büdös francot érdekel, mi kell Soltész Miklósnak és baráti körének? Kinek a nevében beszél, pláne milyen alapon? Akkor mi van, ha én meg teszek arra, neki mi kell? Én nem pofázok az ő nevében, ő se tegye ezt az én nevemben. Nem annyira bonyolult.

olyanok akarják megmondani nekünk, hogy mi az igazság, akik azt sem tudják, micsoda küzdelem volt ebben a térségben, ebben az országban az értékek, a kereszténység megőrzése érdekében. (MTI)

Tényleg? Aztán kik azok az olyanok? És amit az olyanok nem tudnak, azt Soltész honnan tudja? Pláne milyen jogon papol egy pölöskei plébánia avatásán, amit azért avattak, mert az én, a te, mindenki adójából felújították. Téged kérdeztek, hogy akarod-e fizetni? Engem sem. Fogták a pénzünket, vitték, aztán most nyüszítenek, hogy üldözik őket és harcolnak azok ellen, akiknek a pénzéből avatnak. Beszarás, esküszöm.

Nekem az tűnt fel, hogy hatalmasék mindig a kisebbséggel harcolnak. Sőt, mindig harcolnak. Viszik a lét és vonyítanak, hogy bántják őket. Ilyen a világon nincs, csak ebben a búval cseszett országban fordulhat elő. Én ilyen agresszív bandát még soha nem láttam, mint a megtért fideszesek. Akkor is, ha kádéenpésnek hívják magukat.

Mi van akkor, ha engem nem érdekel a keresztény vallás? Meg másmilyen vallás sem. Aki akar, bátran legyen hívő, engem nem zavar. De engem ne csesztessenek, ne akarják bebizonyítani, hogy mennyivel alávalóbb vagyok, mint ők. Nekem speciel sokkal fontosabb, hogy az embertársaim nyugalomban, békességben élhessék az életüket. Ne kelljen bujkálniuk, ne kelljen félniük, ne kelljen hazudniuk azért, mert egy erőszakos csoport senkit nem enged élni, aki máshogy gondolkodik, mint ő. Egy meleg pár nyugalma és boldogsága számomra sokkal fontosabb, mint az, hogy a Soltész-féle figurák mit gondolnak a világról.

Üldözik itt az igazmagyar hazafiakat is, az csak természetes. Novák Elődöt például 50-es éveket idéző vegzatúra érte azért a hősies tettéért, hogy letépte a szivárványos zászlót – ami egyben egy sátáni csoport jelképe – a városházáról. És ez így igaz, mert Toroczkai mondta. Bizony. A fiók-Fidesz őhazájuk vernyákolása pont annyira nem érdekel, mint a fideszeseké. Ha képtelenek megférni másokkal, akkor nem másokban kell keresni a hibát, hanem a saját elcseszett életükben. Ott kell valami célt találni, mert mások köpködése nem nevezhető értelmes célnak. A zászlótépkedés sem, sőt, a melegek üldözése sem. Ezek csak pótcselekvések, nem töltik ki az űrt a nyomorult kis lelkükben. A fejükben tátongó űrt pedig soha, semmi nem fogja tudni kitölteni. Az reménytelen.

A másik hibbant, Lukasenka is erősen küzd a saját polgárai ellen. Annyira ragaszkodik saját hatalmához, hogy semmi ár nem túl drága. Igaz, nem ő fizeti ezt az árat, hanem az országlakók. Ő éppen azt igyekszik elkerülni, hogy a saját számláját rendeznie kelljen. Igaz, a diktátorok mindig gyávák. Ebben semmi újdonság nincs, mégis rá tud csodálkozni az ember, annyira szürreális. Addig nagy az arcuk, ameddig törvények felett állnak. Amint felmerül, hogy nekik is éppen úgy el kell számolniuk a disznóságaikkal, mint bárki másnak, azonnal őrjöngeni kezdenek. El sem hiszik, hogy ami másokra érvényes, az rájuk is az lehet. Pedig de.

Jó reggelt!

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.